80tl bütçem var fakat biraz daha zorlayıp logitech g402 alabilirim yoksa g300s alıcam...
300s küçük mouse bende başta bir hata yapıp aldım dünde g402 siparişi verdim. g300s alınmaz
mrtcnsrnM
kullanıcısına yanıt
evet duymuştum ele küçük geldiğini g402 eline ulaşınca tekrar yazarmısın nasıl g402 geri dönersen çok sevinirim
yarın elime geçer biraz test ettikten sonra yazarım görüşlerimi
g402 varken g300 s alınırmı dostum.
alınmaz ama kendim için ayarladığım bütçe 80tl civarındaydı ama g402 gerçekten alınmaya değerse zorlayıp alıcam işte aklımdaki sorun oydu :)
g402yi yaklaşık 2 saattir kullanmaktayım ve g300s ten g402ye geçince haliyle bi alışma süreci oldu. Fare g300s e kıyasla baya büyük ve ağır. Led konusunda başarılı değil mavisi parlak ama g502nin ki kadar parlak değil. Tuş atama olayları falan kolay zaten. Görünüşüde iyi. Dpi ledleri kullanışlı.
peki sence aldığına değdi mi ve ağır dedin peki mouse yi oynatırken kaydırmada sorun yaşıyor musun yani kaymakta zorluk çekiyor mu yoksa rahatça kayıyor mu ?
ss qck+ mousepad üzerinde kullanıyorum kaymasında sıkıntı yok hatta ağır olması benim hoşuma gitti.
mrtcnsrnM
kullanıcısına yanıt
teşekkürler yardımın için hayırlı olsun bu arada umarım sorunsuz kullanırsın hep :)
inşallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme