katip çelebi DİŞ nasıl?ing okumak nasıl bir avantaj sağlar?
@huzurluksuz anlattığına göre. yeri çok kötü klinik-lab. çok iyi
quote:
Orijinalden alıntı: brkbrbrgl
katip çelebi DİŞ nasıl?ing okumak nasıl bir avantaj sağlar?
Siz diş okumuyor muydunuz?:)
arkadaşım için soruyorum aslında
%100 ingilizce bi okul:)
tombraider35
kullanıcısına yanıt
evet biliyorum:)fakat 14.binlerdeki diğer okullardan nasıl bir farkı olur
Hocam tıp kontenjanları acıldı ya ege marmara falan 14bin olur diye düşünüyorum zaten.Katip çelebi imkanları güzel kadrosu hakkında bi bilgim yok ama 2 yıllık bi üniversite ne kadar iyidir bilmiyorum:)
tombraider35
kullanıcısına yanıt
15binlerde olan biri için ege zor.katip olası.ama ing ne kadar zorlar?osmangazi mi katip mi mesela?
quote:
15binlerde olan biri için ege zor.katip olası.ama ing ne kadar zorlar?osmangazi mi katip mi mesela?
osmangazi cok kötüymüş akdenizi öneririm kadrosu falan güzel teknolojik acıdan da iyi. Katip çelebinin ingilizcesi zorlar ama karşı tarafın ingilizcesine bağlı.
tombraider35
kullanıcısına yanıt
sağol:)akdeniz öncelikli olucak sanrım
quote:
Orijinalden alıntı: tombraider35
quote:
osmangazi cok kötüymüş akdenizi öneririm kadrosu falan güzel teknolojik acıdan da iyi. Katip çelebinin ingilizcesi zorlar ama karşı tarafın ingilizcesine bağlı.
eskişehir çok kötüymüşü açar mısın biraz eskişehir-çukurova-akdeniz arasında kaldım da
öyle duyum aldım yetersizmiş imkanları..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme