Şimdi Ara

Katip çelebi vs Paü tıp?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 9k ve bu sene katip çelebi gelecek gibi duruyor. Eğitim, ulaşım, bütçe, hastane vs açısından paü mü daha iyidir katip çelebi mi?

• Dr hande yağmur kaya diye bir kanal var paü tıpta vlog çekiyor izleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC45EB9BA

Dr hande yağmur kaya diye bir kanal var paü tıpta vlog çekiyor izleyebilirsin

bakıyorum hocam aklıma paü yatıyor gibi ama katip çelebi de kendine çekmiyor değil.

• up

• Paü.Katip Çelebinin İzmirde diye puani yüksek baska bir özelligi yok.

• 2021TytAytYolcusu 2 kullanıcısına yanıt
    Katip Çelebideyim inan dışardan sadece İzmir'de diye puanı yüksek dursa da durum öyle değil . Hastanesi çok çok güzel + eğitimi de gayet kaliteli. Bilmeden etmeden yorum yapmayın lütfen. PAÜ de kaliteli bir okuldur orası ayrı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biriikisi B kullanıcısına yanıt

Dışardan öyle durdugunu sen de kabul etmişsin.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Sence neden?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP VS YEDİTEPE TIP
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ulan okul yeni sayıldığı ve pek de bilinmediği için insanların önyargısının olması normal anlamında dedim. Nereye çekmişsiniz ya valla helal eoejfiehworjeoe. O okulda okuyorum. Sizden daha fazla bilgi sahibiyim emin olabilirsiniz :)

Ulan ben Katip Çelebi hakkında olumlu yorumlar duymadım başka forumlarda İzmirin iyi bir konumunda degil sanirim egitim konusunda da oturmamis oldugundan sikayet ediyorlardi ogrenciler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2021TytAytYolcusu -- 7 Ağustos 2021; 11:18:8 >
    Ya kampüs izbana yürüme mesafesinde. İzbanla İzmirin popüler yerlerine gayet de yakın. Ayrıca kötü bir konumda da olsa biz sadece 2 sene kampüsteyiz. Diğer tıp fakültelerinden farklı olarak 3. Sene hastaneye geçiyoruz ve hastanenin konumu çok güzel. Kötü yorum tam olarak nerde gördünüz bilmiyorum ama ben bu okulu tercih etmeden önce Instagram uzerinden öğrencilerine ulaşıp tek tek sorup tercih ettim. Sectigime pişmanım diyen bir öğrenci ile bile karşılaşmadim .Kazandıktan sonra da üst dönem arkadaşlarımla da konuştum hepsi de memnun. Bence biri bir okulu tercih edecekse direkt orda okuyan öğrencilerle iletişim kurmalı. Sizin gibi bir yerlerde okuduğu yorumlarla milleti yönlendirmeye çalışanlar pek sağlıklı fikir veremez.

Yalnız bir yerlerde okudugum yorumlar diye küçumseme bence çunku bizzat o okulda okuyan ögrenciler yaziyordu yorumlarini egitiminden de pek memnun degillerdi.

Tamam o zaman nerde gördüyseniz o yorumu link olarak paylaşın. Tercih edecek arkadaşlar 1. Ağızdan neden tercih etmemeleri gerektiğini anlasinlar.

• Aga izmir ayridir ya. Universite sehirin disindaysa bilemicem ama sehire yakinsa izmir guzeldir denizliden. Paunun egitimi diger fakultelere gore farkli ama ben izmir secerdim heralde

Özelden mesaj atıyorum bakın.

Hocam 3. Seneden itibaren full mü hastanedesiniz anlamadım

• Evet. Ama stajyer olarak değil. Ordaki derslikte eğitim görüyoruz. Ayrıca hastaneye de erken alışıyoruz o bakımdan iyi oluyor.

Ben de 6k’dayım ve izmirde oturuyorum da sizce katip çelebi, eskişehir osmangazi, bursa uludağ arasında en iyi hangisi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • this is me trying T kullanıcısına yanıt
    En iyi hangisi bi yorum yapamam. Ama katip çelebi güzel yani :D. Ailenizin yanında kalmak istiyorsanız yazabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.