Sıralamam 9k ve bu sene katip çelebi gelecek gibi duruyor. Eğitim, ulaşım, bütçe, hastane vs açısından paü mü daha iyidir katip çelebi mi? |
Bildirim
Sıralamam 9k ve bu sene katip çelebi gelecek gibi duruyor. Eğitim, ulaşım, bütçe, hastane vs açısından paü mü daha iyidir katip çelebi mi? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bakıyorum hocam aklıma paü yatıyor gibi ama katip çelebi de kendine çekmiyor değil. |
up |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dışardan öyle durdugunu sen de kabul etmişsin.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Sence neden? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ulan ben Katip Çelebi hakkında olumlu yorumlar duymadım başka forumlarda İzmirin iyi bir konumunda degil sanirim egitim konusunda da oturmamis oldugundan sikayet ediyorlardi ogrenciler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2021TytAytYolcusu -- 7 Ağustos 2021; 11:18:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yalnız bir yerlerde okudugum yorumlar diye küçumseme bence çunku bizzat o okulda okuyan ögrenciler yaziyordu yorumlarini egitiminden de pek memnun degillerdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özelden mesaj atıyorum bakın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam 3. Seneden itibaren full mü hastanedesiniz anlamadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |