Şimdi Ara

Çorum (Hitit) Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Tıp öğrencisi değilim o yüzden çok detaylı bilgi veremeyeceğim ve elbette daha fazla araştırma yapmanız gerek.

Ancak size Çorum ve üniversite hakkında bildiklerimi anlatabilirim.

Güzel yanları:

* Çorum küçük ama gerçekten temiz bir şehirdir. Her yerde çöp kovası bulabilir ve yollarda GENELLİKLE çöp yığınları görmezsiniz.

* İnsanı genellikle iyidir, saygılıdır ve misafirperverdir.

* Hitit Üniversitesi her ne kadar çoğu alanda yerlerde olsa da Tıp bölümü, bu üniversitede okunacak en iyi bölümdür. Çünkü bir kere hastanesi çok iyidir. Hocalarını değerlendirmek beni aşsa da şu anda benim psikiyatristim olan öğretim üyesi doktorum Hacettepe Tıp mezunudur. Yani iyi yerlerden mezun hocaları var.

* Kiralar gerçekten büyükşehirlere göre düşük. En kötüsü 3 binden başlıyor diyebiliriz. Bizim evin ordaki Erkek KYK yurdu gerçekten mükemmeldir ama.

* Halk Kütüphanesi, cafeler ve meydanlar mevcut.

* Belediye imkanları güzel.

* TUS başarısı gerçekten yüksek gibi görünüyor ama bunu iyice bir araştırın:

yokatlas.yok.gov.tr
    TUS Temel Tıp 1 | Mezun Başarı Atlası
    https://yokatlas.yok.gov.tr/mezun-basari-atlasi-tablo.php?s=1

Dezavantajlı yanları:

* Biraz yobaz bir şehir olabilir. Ancak alevilerin olduğu yerler HARİÇ.

* Sosyal olarak aktif bir şehir değil. Aslında bu bir bakımdan avantaj bile sağlayabilir ders çalışma adına.

* Üniversite 2006 yılında kuruldu ve yeni sayılır. Akademinin durumu pek iyi olmayabilir.

* Tıp fakültesi 2016-2017 yıllarında kurulmuştu sanırım, yani bölüm de yeni. Sorunları neler bilemem.

Sormak istediğiniz bir soru varsa yazın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03D7516A4 -- 11 Temmuz 2023; 20:39:19 >

• Bu Çorum’da Çorum özel hastanesinin olduğu yerde bir cadde var bir tarafı ful kafe genç kesim var hep. (Yanında İnci diye bi park vardı sanırım. Hayatımda 1 kere Çorum’a gittim bi arkadaşı ziyarete geçen hafta. Oradaki bir kafede hayatımda şu ana kadar gördüğüm en güzel kızı gördüm. Böyle bi info

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konu için teşekkürler de yobazlığın cami ile ne alakası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 11 Temmuz 2023; 20:34:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tr de cami olmayan yer mi var bu nası değerlendirme

• Aga bee 2017de tercih listemde olsaydi buradan mezun olacaktim 6k den 23k yapmisti ....

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Ya alakası yok da hocam buranın insanı din konusunda bir tuhaf ne bileyim dini konularda baskı var biraz. Ama alevi mahallelerinde böyle bir durum pek yok duyduğuma göre. Sadece yerel halk üzerinde değil idareciler üzerinde de etkisi olduğunu gözlemledim. Bilemiyorum valla :/ Garip

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

üstte cevapladım hocam. Düzelttim konuyu bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03D7516A4 -- 11 Temmuz 2023; 20:39:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kars Kafkas Tıp....
    7 yıl önce açıldı
    Niğde Tıp fakültesi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tus başarısının neden yüksek olduğunu bilmiyorum ama okulun kendisinden olduğunu sanmıyorum

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Hocam onu tam bilemem ben çok yorum yapmam doğru olmaz ama Çorum'da Hitit Üniversitesi kurulmadan önce Gazi Üni. kampüsü vardı. Hitit kurulunca Gazi fakültelerini birleştirdiler. Belki Gazi'nin mirası olabilir :D

• Çoğu büyükşehir olmayan anadolu şehrinden iyi gerçekten

• birkaç defa ankaradan karadenize gittim giderken de çorumdan geçiliyor.şahsen ortalama bir anadolu şehrinden cok farklı bulmadım.leblebiciden çok olan bir şey yok ama samsun ve ankaraya yakın olması avantajlı

• Arkadaslar hic anlatildigi gibi iyi falan degil. Akli olan hitit tip yazmasin. Ayrica erkek kyk yurdu her ne kadar iyi gözükse de icinde 1500 tane gorgusuz insan oldugu icin eziyete dönüşuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.