Şimdi Ara

Katkaloriferi için Jeneratör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tek katlık katkaloriferi için jeneratör almak istiyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor.kaloriferin yanında başka birşey çalışmayacak.KL nin bir modelini beğendim Model Burada 0.65 wat lık.acaba bu yetermi?marka nasıl dır iyimi?en fazla 300 tl verebilirim jeneratör'e.iki zamanlı modellerde benzina yağ karıştırma olayında sorun yaşayanlar falan varmış.merak ediyorum ne şekilde sorun yaşıyorlar acaba tek yapman gereken işte yağı alıp belirtilen mikatarda koymak değilmi

ben jeneratör aldım kullanıyorum diyen arkadaşlar varsa yorumlarını yazsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 19 Ekim 2010; 16:10:07 >

• Öncelikle alacağın bu tür bir cihaz sürekli çalışmak için üretilmemiş olacaktır, elektriksiz bir yerde mi kullanacaksın, yoksa kesinti çok oluyor diye mi alıyorsun?
    İkincisi, mutlaka 4 zamanlı al,aksi taktirde sabit ve güvenilir bir elektrik sağlayamazsın ve cihazına da zarar verirsin.
    Üçüncüsü, gürültü faktörünü göze almışsındır sanırım.
    Bir de bu çapta ürünlerde benim bildiğim kadarıyla en iyisi Honda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Öncelikle alacağın bu tür bir cihaz sürekli çalışmak için üretilmemiş olacaktır, elektriksiz bir yerde mi kullanacaksın, yoksa kesinti çok oluyor diye mi alıyorsun?
    İkincisi, mutlaka 4 zamanlı al,aksi taktirde sabit ve güvenilir bir elektrik sağlayamazsın ve cihazına da zarar verirsin.
    Üçüncüsü, gürültü faktörünü göze almışsındır sanırım.
    Bir de bu çapta ürünlerde benim bildiğim kadarıyla en iyisi Honda.

modele bakıp inceledinizmi?ev de kullanacağım doğal olarak elektiriksiz değil.kar yağınca elektirikler bazen 12 saat kesilir.bu da sene de 4 günü bulmaz bile.bu sürede kat kaloriferini çalıştırmak için kullanacağım.4 zamanlı olarak honda ve aksa ya baktım honda uçmuş iyice 1kw ye 1200 tl falan çekiyor.aksa 300 tl civarında ama onunda resmi web sitesinde aralıksız olarak 5 -6 saat kullanılacağı yazıyordu.2 zamanlıyı da 5-6 saat kullanıp yarım saat yada 1 saat dinlendireceksem fazla vermenin pek gereği yok diye düşündüm ama yinede fikir topluyorum.benim merak ettiğim bu kl nin söylediğim modeli kat kaloriferi için yeterli elektiriği sağlarmı sağlamazmı?

• Marka kötülemek istemiyorum ama Aksa'nın değişik güçte 3 ürününü kullandım, bunların en büyüğü 100 KVA'lık kamyonet kadar bir cihazdı (ki böyle bir ürünün daha özenli üretilmesi beklenir), hiç birinden randıman alamadık.
    Honda'lar çatır çatır çalışıyor.
    GenPower için de fena değil derler ama, kullanmadım bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Marka kötülemek istemiyorum ama Aksa'nın değişik güçte 3 ürününü kullandım, bunların en büyüğü 100 KVA'lık kamyonet kadar bir cihazdı (ki böyle bir ürünün daha özenli üretilmesi beklenir), hiç birinden randıman alamadık.
    Honda'lar çatır çatır çalışıyor.
    GenPower için de fena değil derler ama, kullanmadım bilmiyorum.

türk malı olduğu için bende biraz tırsıyorum açıcası.ne kadar türk malı aldıysam elimde kaldı çünki honda güzel ama fiyatları çok uçuk.genpower dediğiniz general powermi?bir de şunu merak ettim ben mesela 2 kw lik bir jeneratör aldım.ama kullanımda 1 kw harcıyacak makinam.jeneratör şimdi 2kw lik elektrik üretir gibi mi benzin yakar yoksa ürettiği enerji kadarmı yakar.general power in bir modeli 2kw lik ama saatte 1lt benzin yakıyormuş.maliyeti çok yüksek geldi ev kullanıcısı için.saatte yarım litre kabul edilebilir bir değer.ayrıca o kat kaloriferine tam olarak kaç kw lik elektrik gerektiğini nasıl hesaplayabilirim acaba?

• Dediğim şu:
    http://www.genpower.com.tr/index.php?lang=TUR
    Kaloriferin etiketinde harcadığı elektriksel gücün de yazıyor olması lazım.Dediğimi hata payı olduğunu göze alarak oku,çok emin değilim ama daha düşük güçte enerji çekilirse jeneratör daha düşük güçte çalışmaz (en azından benim bildiklerim öyleydi)
    Şurası bir gerçek ki, bu iş biraz kartvizit bastırmak gibi, ne kadar az istersen birim fiyatı da o kadar çok oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Isıtma için klima
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.