Şimdi Ara

Katlanabilir telefon satışları yıllık 30 milyona ulaşacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Katlanabilir telefon satışları yıllık 30 milyona ulaşacak

Özellikle Samsung’un önderliğinde katlanabilir akıllı telefon konsepti tüketiciler arasında yaygınlaştı. Huawei ve Xiaomi gibi farklı Çinli markalar da yarışa dahil olmuş durumda. Satışlar da etkileyici bir şekilde artıyor.

Katlanabilir akıllı telefon satışları

Canalys tarafından yapılan pazar araştırmasına göre katlanabilir akıllı telefonlar 2021 yılında 8.9 milyon adet ssattı ve yüzde 14 artış gösterdi. 2024 yılında ise 30 milyon satış rakamına ulaşacak ve yıllık yüzde 53 gibi bir artış ortalaması yakalayacak.

Ayrıca Bkz.Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 ülkemizde yok sattı

2019 yılında ortalama fiyat 2000$ civarında iken 2024 yılında 1000$ seviyesine kadar inecek. Bu yarı yarıya düşüş oranı katlanabilir telefonların yaygınlaşmasına katkı sağlayacak.

Diğer taraftan standart akıllı telefon segmenti 2021 yılında yüzde 7 büyürken premium telefon segmenti de yüzde 18 büyüdü. Üreticilerin bu bakımdan katlanabilir telefonlara odaklanarak aynı dönemde yüzde 68 büyüyen Apple’a karşı tedbir almış olacaklar.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/canalys_foldables_to_gross_30_million_yearly_shipments_by_2024-news-53145.php

• Bana hitap etmiyor, telefona dışarıda bakar ve kullanırken extra bir kapağı aç kapa olayı bir yerden sonra yorucu gelir. Katlanabilir telefonların tek avantajı cebe sığma olayı, bence başka bir albenisi de yok.

• Yakın bir tanıdığımda var. Maç izlerken fln ok ama plastik bir ekran bana premium hissi vermiyor. Tam karşıdan bakılan açılarda katlama noktası görünmüyor ama yanlardan ekrana bakanlar katlama çizgisini görüyor.

• 2024 te olacağı tahmin ediliyor! peh peh peh...

2023 ü de geçmiş, gelecekten haber veriyorlar.

tutmama ihtimali daha yüksek bir tahmin.

• bende fold 3 almayı çok düşündüm ama ekranı resmen plastik gibi. Çizgi de kullandıkça daha belirginleşir gibi duruyor

• Artık cebe sığmayan cihazlardan ben de sıkıldım. Fiyatlar çok yüksek olmasa geçerim ama mali durumumun gözü kör olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.