Şimdi Ara

Katlanan Mutlu Mega 140GB 12 Ay 575₺ Turkcell Faturasız YILIN FIRSATI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
25
Favori
34.974
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

daha önce yapılan katlamayı iptal etmez, neticede verilen hakkı geri alamaz.

Fakat 28 gün sonra katlama yaptırmaz bence tekrar.

• crespo61 kullanıcısına yanıt

buradan deneyin,

en kötü ihtimal hattınıza bankadan TL yükleyerek TL bakiyenizle satın alın.

Katlanan Mutlu Mega 140GB 12 Ay 575₺ Turkcell Faturasız YILIN FIRSATI
    Katlanan Mutlu Mega 140GB 12 Ay 575₺ Turkcell Faturasız YILIN FIRSATIwww.turkcell.com.tr
    Turkcell'le Bağlan Hayata
    https://www.turkcell.com.tr/#giris
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

Hepsi ayrı ayrı yazıyor. Hem eski paketim olan DEV80 İnternet ve Katlanan internet olarak ayrı pencerelerde hem de yeni paketim Mutlu Mega 70 İnternet ve Katlanan İnternet olarak iki ayrı pencerede görünüyor.

Örnek ekran görüntüsü: Mutlu Mega 70 Katlanan internetin görüntüsü.

Katlanan Mutlu Mega 140GB 12 Ay 575₺ Turkcell Faturasız YILIN FIRSATI

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Tamam öyle deneyeyim. Bir de benim şimdi hgattımda 7 gün süresi kalan 6 aylık paket var ama interneti bitmiş durumda.

Şimdi bunu yaptığım zaman 1 yıllık paketi değilde 6 aylık paketi katlarsa bir de onu da 7 gün sonra silinirse o zmn çok kötü patlarız :)

• sms atarak hallettim 2 ye katlandı dedi ama uygulamaya girmiyor bakamıyorum Katlanan Mutlu Mega 140GB 12 Ay 575₺ Turkcell Faturasız YILIN FIRSATI 

• crespo61 kullanıcısına yanıt

her iki paketi de katlar, ama acele etmenizi tavsiye ederim.

• 600 tl bakiye yükleme yaparak yararlandık bakalım bir yıl kafa rahat

• Aileden birkaç kişinin işlemini sorunsuz yaptım.

Ama ben anlamıyorum. Turkcell neden faturalı müşterileri önemsemiyor? 20 gün sonra tahaahhüdüm bitiyor. 12 gb 120 lira, 15 gb 150 lira gibi teklifler geliyor. Nedir bu faturasız ısrarı? 10 gb 80-90 lira gibi teklif verseler yine faturalıda kalırdım. ama yok.

Ben de sonunda geçiş için başvurdum. Umarım kampanya bitmeden veya koşulları değişmeden paketi alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 2 Kasım 2022; 16:34:44 >
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt

faturalının faturasıza göre artısı nedir? yok bence, yıllardır faturasızdayım, geçmeye de niyetim yok.

• Bfg10k kullanıcısına yanıt

Bence de bariz bir avantajı yok. Ama dezavantajı da olmamalı. Adı üstünde, yalnızca ödeme yöntemi farklı. sırf farklı bir ödeme yöntemi kullanıyor diye bir müşteriye diğerine göre 2x fiyat vermeyi aklım almıyor.

• Dev 80 paketimin yaklaşık 2 ayı var. 2 ayı yakıp bunu almak mantıklı mı bilemedim. Kampanya devam ederse 2 ay yanmış gibi olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Hocam sitede 2024’e kadar devam edecek bilgisi var ama erken sonlandırırlar mı bilemiyorum.
    Bana kalırsa devam edecek zaten fiyatları uctu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yardımcı olursanız sevinirim. Faturalı hattaki tahhütüm 16 gün sonra bitiyor. Faturasız hatta geçiş işlemi yapsam tahhüt cayma bedeli yansıtırlar mı? illa 16 gün beklemem gerekiyor mu? Daha önce tahhüt bitmeden faturasıza geçen deneyen oldu mu?

• -Nautilus- kullanıcısına yanıt

Aynı durumda aldım iki ay sonra bu paket olmayabilir olsa da zamlı olur bence.

• sebtom kullanıcısına yanıt

20 gün vardı bugün geçtim cayma bedeli çıkmadı.

• Paylaşım için teşekkürler. Dev 80 paketim 19 Aralık'ta bitiyordu ama Dev 70 Paket satın alıp yaptım.

• m@xman M kullanıcısına yanıt

sonradan fatura etmesinler hocam? hangi kanaldan geçtiniz ? müşteri hizmetlerinden mi?

• babam rahat paket kullanıyordu yakın zamanda bu pakete geçirecektim iyi fırsat şu an.Hazırkart rahat paketten geçerken bekletiyor mu acaba? deneyen var mı

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Sonlanmaz ama fiyatı artar.

Yazın başında 350 den 550 ye çıktı, biz 550 den aldık mesela.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.