Faturasıza geçiş için talep alıyorlar, 2 günü buluyor diye biliyorum. |
Katlanan Mutlu Mega 140GB 12 Ay 575₺ Turkcell Faturasız YILIN FIRSATI (5. sayfa)
-
-
Türkcell uygulamasında hesabım bölümünde eski ve yeni paketin bilgileri ve de özellikle tarihleri ayrı ayrı yazıyor mu? Ekran görüntüsü paylaşmanız mümkün mü? Benim de paketin bitmesine 1 ay kaldı. Benzer durumdayım. Bir katakulliye uğramadan yararlanalım. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu sahibine teşekkür ederim ablama senelik paket yapmıştım 4 ay kala internet paketini bitirmiş söyleyip duruyordu ek paket bakar mısın diye aylık paketler de pahalı baya iyi denk geldi sabah söyledim yaptı kurtuldu :) Bir ben bitiremiyorum şu paketleri ne izleyip duruyorlarsa instagramdan vs. felan artık
-
mutlu megayı alıp ikiye katla yapın gönül rahatlığıyla hem eski paket hem yeni alınan ikiye katlanıyor.
-
Paketler birbirine karışmıyorsa dediğiniz gibi yeni paket alıp katlayalım. Teşekkürler.
Sürekli değişim oluyor, sistemi değişmiş olabilirler, üst üste arayıp aynı soruyu sor, bayiden de bilgi al, aynısını diyorlarda öyle olmuştur.
Zaten bayiden faturasıza geçebilirsin.
-
Bayiden faturasıza geçirmiyorlar. Gittim müşteri hizmetleri ile halledebilirsiniz dedi, mhyi aradım sadece faturalıdan faturasıza geçiş talebimi aldılar 4 gün kadar sürecek diyor mh.
Hızlandırmaları da mümkün değilmiş 50 tl kesintisiz iletişim paketi de girecek, inşallah geçiş tamamlanana kadar fırsat kaçmaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokhand -- 2 Kasım 2022; 14:24:28 > -
Ben de iki hattı da faturasıza gecirtme talebimi verdim. Bekliyorum geçmesini
Arkadaşlar az internet ihtiyacı olanlar 35 lik paketi alırken dikkat etsin, çünkü 1 senelik değil 6 aylık, az daha hatayla alıyordum son anda gördüm vazgeçtim.. Mutlu Mega 70 e alternatif yıllık bir paket göremedim, varmıydı? (70 liği aldım ama diğer hat için soruyorum)
-
80gb bitmisti 2ay kala 80gb da tekrar geldi. 70 gb yeni aldim o da 2 tane oldu. Yani suan hangi paket varsa sizde 2 tane oluyor
en mantıklısı mutlu mega 70 hocam
-
Arkadaşlar kötü haber. Size özel İkiye katla yazan bölüm uçmuş. Umarım tekrar gelir yoksa fırsat patladı. :(
ıkıye katla bende sabah gorunuyordu su an yok. benım aklıma su takıldı sımdı benım paketın yenılenmesıne 4-5 ay var ben sımdıden mutlu mega paketını alırsam yenı aldıgım paket bu surenın uzerıne mı eklenecek, ornegın 4 ayım kaldı 12 ay daha aldım 12+4=16 ay mı olacak , yoksa ıkısı aynı anda mı kullanılacak
-
mesajla katılmayı deneyebilir mi biri?
"IKIYE KATLA" yazıp 2200'a göndermeniz gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 2 Kasım 2022; 15:31:30 > -
Faydalandım kampanya bitmeden. Konu sahibi arkadaşa verdiği bilgi için teşekkürler.
-
Hotspot tariflerini kullanmak için telefon harici bir cihaza gerek yok değil mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
www.turkcell.com.trHazır Kart Katlanan İnternet Kampanyasıhttps://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/4-5g-hizinda-kampanyalar/hazir-kart-katlanan-internet-kampanyasi?nativeapp=true&nativePlatform=android&utm_source=DO
Uygulamada arama bölümüne ikiye katla yazınca çıkıyor ama hesaba tanımlı olmadığından dolayı olup olmayacağının garantisi yok. Yeni paket almış olanlar deneyebilir ama daha paket almamış olanlar dikkatli karar versinler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sms ile aldım bitmemiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X