< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 4 Kasım 2022; 8:14:27 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 4 Kasım 2022; 8:14:27 > |
İlk konusu silindiği halde yeniden açıp bilgilendirmeye çalışan böyle forum katılımcılarının çoğalması ümidiyle... |
Bende çok merak içerisindeyim hazreti admin beni de bilgilendirin lütfen.
|
Uygulamadan olmuyordu sms ile yaptım. ikiye katla yazıp 2200'a yollayacanız.
|
kişiye özel değil en az 20-30 kişi faydalandı. |
2.5 ay için 2 kere ödeme yapmış olacağım. Sıcak fırsatçı adam bir şeye 2 kere ödeme yapmaz :)
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
kişiye özel değil en az 20-30 kişi faydalandı. |
Kişiye özel olsa bile bu teklifin çıkmadığı kişi yoktu, bu kadar kişiye özel kampanya kaldırılamaz. |
kişiye özel değil tüm faturasız hatlara çıkıyor, sadece ailemde 5 kişi yaptı. |
İlk konusu silindiği halde yeniden açıp bilgilendirmeye çalışan böyle forum katılımcılarının çoğalması ümidiyle... |
ilk konuya yazmıştım 2 kişi faydalandık, silindiği halde tekrar konu açan konu sahibine tekrar teşekkür ederim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deprofundisclamavi -- 2 Kasım 2022; 10:40:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evet |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antinatalizm -- 2 Kasım 2022; 10:37:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackandwhite23 -- 2 Kasım 2022; 10:44:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |