Şimdi Ara

Katlanır bisiklet Piniinfarina city 26' hakkında düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • katlanır bir bisiklet arıyordum. nette şunu gördüm PININFARINA CITY 26" katlanır bisiklet yirmi altı inc. genelde yirmi inc oluyor katnalırlar. biraz kücük gibi geldi. bu nasıl yorumalarınızı bekliyorum. internet sitesi ve görünümü şu şekilde

http://www.pininfarinacitybike.com/#prettyPhoto
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Katlanır bisikletler çok ilgimi çekiyor. İlk defa bu kadar normal görünümlü bir katlanır bisiklet görüyorum. Biraz kilosu fazla onun dışında bence gayet iyi. Bu arada nerede yaşıyorsunuz? Türkiye dışından getirtmek zor olabilir.
  • burdaki katlama mantığı biraz değişik bu bildiğimiz 26 jant kullanıyor yani al eline bin otobüse filan zor biraz bunda, gördüğüm kadarıyla
  • yirmi inc kücük gibi geldi bana. normal boyutta katlanır bisiklet piyasada pek yok. var olanda aşırı pahalı geldi.
    yirmi incin sürüş keyfi ile yirmi altı incin sürüş keyfini kıyaslarsak sizce hangisi daha iyi. tabi yirmi inc katlanırlar sehir bisikleti. pininfarinacitybike ise biraz dağ bisikleti görünümünde. bunuda dikkate alırsak ne diyorsunuz.
    model italyadan gelecek değermi aldığıma
  • Gayet iyi göziküyo
  • bisiklet güzel ama italyadan getirecek arkadas getirememis. yattı anlvacağınız. bende tern joe 21 aldım aynı özellikte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzdere

bisiklet güzel ama italyadan getirecek arkadas getirememis. yattı anlvacağınız. bende tern joe 21 aldım aynı özellikte :)

Nereden ve kaça aldınız hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dün aldım. bakırköyde metin bisiklet var. carusel ile capacity arasındaki yolu takip et. yolun solundaki taksi durağının yanında. bin tl ye aldım. bir tane vardı onuda ben aldım. su anda ellerinde yok. pek bulunmuyor bu bisiklet piyasada. bulana kadar baya aradım.
    bisikletin bi güzelliği dağ bisikleti gibi kalın tekerlekli olmayışı. yarış bisikletinden biraz daha kalın. böylece hem düz yolda asfaltta iyi gidiyor. hemde dağ bayır toprak zeminde sorun cıkarmıyor.
  • quote:

dün aldım. bakırköyde metin bisiklet var. carusel ile capacity arasındaki yolu takip et. yolun solundaki taksi durağının yanında. bin tl ye aldım. bir tane vardı onuda ben aldım. su anda ellerinde yok. pek bulunmuyor bu bisiklet piyasada. bulana kadar baya aradım.
    bisikletin bi güzelliği dağ bisikleti gibi kalın tekerlekli olmayışı. yarış bisikletinden biraz daha kalın. böylece hem düz yolda asfaltta iyi gidiyor. hemde dağ bayır toprak zeminde sorun cıkarmıyor.

Metin abi'ye her hafta uğrarım zaten. Ama hiç görmemiştim o bisikleti. Gidince sorarım. Kendim için değil ama bir arkadaşım arıyor şu sıralar. Hem o alırsa ben de yararlanırım

• pek gelmiyormuş zaten. cuma gümrükten almışlar. pazartesi ben aldım. kutusundaydı zaten kurulu değildi. :)
  • Benim arkadaşım getirecek yaklaşık 10 gün sonra burada olacağını söyledi.
    Sınırlı sayıda ithal ediyorlarmış çok detaylı bilgim yok ama buradan paylaşacağım sizinle.
    Alacak olanlar biraz daha sabır bende bekliyorum
  • hepsi buradada satılıyor
    bin tl
  • arkadaşlar hepsiburada da satılıyor almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa ve bisikletten anlayanlar yardımcı olabilir mi?

http://www.hepsiburada.com/liste/pininfarina-dizayn-26-jant-katlanir-sehir-bisikleti/productDetails.aspx?productId=outhaypininfarina&categoryId=27058700
  • ürün hakkında fikri olanlar varsa belirtebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

ürün hakkında fikri olanlar varsa belirtebilir mi?

Kullanan yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

ürün hakkında fikri olanlar varsa belirtebilir mi?

Kullanan yok mu?

merhaba belki biraz geç olacak ama cevap vereyim.

ürünü yukarıda da linkini verdiğim üzere hepsiburada dan aldım. genel olarak çok şık görünüyor gören herkes çok beğendi. abime de 20" lik katlanır bisiklet aldık ama kullanım olarak iyikide 26" almışım diyorum. küçükler pek rahat değil ama 26" her nekadar katlanırda olsa taşıması biraz zor oluyor. onun dışında sürüşü rahat, keyifli, bence gayet de kaliteli bir ürün. Birtekşey var oda ön çatalda küçük bir boşluk var gibi bazen lık lık yapıyor tabi ben çok bisikletten anlamadığım için normal birşeyde olabilir. Sormak istediğin farklı birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım.

• sadece HP'de satılıyor olması tuhaf degil mi
    turkiye distribitüru kim acaba
  • quote:

katlanır bir bisiklet arıyordum. nette şunu gördüm PININFARINA CITY 26" katlanır bisiklet yirmi altı inc. genelde yirmi inc oluyor katnalırlar. biraz kücük gibi geldi. bu nasıl yorumalarınızı bekliyorum. internet sitesi ve görünümü şu şekilde

http://www.pininfarinacitybike.com/#prettyPhoto

merhaba

bu site bir phishing sitesi http://www.pininfarinacitybike.com

nerden mi biliyorum

site phishingtank'da listelenmishttp://www.phishtank.com/phish_detail.php?phish_id=2293583&frame=details

ve burdaki yorumlarda sitedeki no yu arayip cevap alamayan bir yorum var

http://bicyclesafari.blogspot.com.tr/2010/08/pininfarina-designed-bicycle.html

bence ismarlamayin derim ismarlayacaksanız iyice kontrol edin

• adogs A kullanıcısına yanıt
    Konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ama bir şey soracaktım. Katlanınca boyutları ne kadar oluyor acaba? Yani otobüs, dolmuş veya tramvay gibi toplu ulaşım araçlarında rahatlıkla taşınabiliyor mu? bu tarz yani katlanabilir bir bisiklet alacağım ama nasıl bir şey almalıyım bilmiyorum. 20" olanlar daha taşınabilir ve kompakt fakat konfor ve hız konusunda sıkıntılı sanırım 6-7 vites olduğu için. Pininfarina ise 26" olması ve 3*7 21 vites olmasıyla standart bir bisikletin rahatlığını verir gibi duruyor ama acaba gerçekten öylemi?? Beni bu konularda aydınlatabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: msk4690

Konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ama bir şey soracaktım. Katlanınca boyutları ne kadar oluyor acaba? Yani otobüs, dolmuş veya tramvay gibi toplu ulaşım araçlarında rahatlıkla taşınabiliyor mu? bu tarz yani katlanabilir bir bisiklet alacağım ama nasıl bir şey almalıyım bilmiyorum. 20" olanlar daha taşınabilir ve kompakt fakat konfor ve hız konusunda sıkıntılı sanırım 6-7 vites olduğu için. Pininfarina ise 26" olması ve 3*7 21 vites olmasıyla standart bir bisikletin rahatlığını verir gibi duruyor ama acaba gerçekten öylemi?? Beni bu konularda aydınlatabilir misiniz

Taşıyabiliyorsun çantası bile var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.