Şimdi Ara

Kavga Ettim Sonucu Ne olur?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Görkem Y.

Ne kadar laf atmış olsada şikayetçi olursa ceza alırsın,sadece indirim yaparlar.

İnşallah şikayetçi olurda aklın başına gelir.

tamam o zaman sana lakap takayım bu da senin bir kusurunla alakalı olan bir lakap olsun. Memnun kalır mısın?
  • Ben acımadım çocuğa, iyi yapmışsın hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

quote:

Ne kadar laf atmış olsada şikayetçi olursa ceza alırsın,sadece indirim yaparlar.

tamam o zaman sana lakap takayım bu da senin bir kusurunla alakalı olan bir lakap olsun. Memnun kalır mısın?

Hocam o haklı değil fakat senin böyle davranman yanlış.

Sana lakap taktığında,idareciye şikayet edebilirdin.Çözemezlerse de polise başvururdun.Dövmen yanlış olmuş.

Ayrıca kuzenim okulda kendisine laf atıp vuran çocuğu dövdü diye ceza aldı,çocuk darp raporu alıp polise başvurmuş,kuzenimi okuldan almış polisler.Sonuç olarak 600 lira kefaletle kurtuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem Y. -- 1 Mart 2015; 20:14:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam o haklı değil fakat senin böyle davranman yanlış.

Sana lakap taktığında,idareciye şikayet edebilirdin.Çözemezlerse de polise başvururdun.Dövmen yanlış olmuş.

Ayrıca kuzenim okulda kendisine laf atıp vuran çocuğu dövdü diye ceza aldı,çocuk darp raporu alıp polise başvurmuş,kuzenimi okuldan almış polisler.Sonuç olarak 600 lira kefaletle kurtuldu.

Galiba ilk mesajımı okumadın. Bana okuldada böyle laflar söylerdi ama okuldan ayrıldı bugün ise facebooktan yazdı bende onun evinin önüne gittim yani benim okula şikayet etme şansım yoktu sonuçta bizim okuldan değil

• Bence şikayet edebilir ama şöyle bi gerçek var sen rocky misin ? Bi iki yumruğa nekadar ezebilirsin darp raporu aldıramassin bi arkadaş sağlam bi dayak yedi arayı bulsunlar die rapor vermediler ama garanticiysen cocugu kask takip dov gizli gizli senden ciksin okay

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozrodin

Bence şikayet edebilir ama şöyle bi gerçek var sen rocky misin ? Bi iki yumruğa nekadar ezebilirsin darp raporu aldıramassin bi arkadaş sağlam bi dayak yedi arayı bulsunlar die rapor vermediler ama garanticiysen cocugu kask takip dov gizli gizli senden ciksin okay

hocam çocuk yere yüz üstü yığıldı suratında hasar varmı göremedim birkaç dakkada yerde kaldı
  • Genelde çocuklar şikayet etmez kendi işlerini kendileri halletme yolunu seçer bu konuda için rahat olsun :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative BLack

Genelde çocuklar şikayet etmez kendi işlerini kendileri halletme yolunu seçer bu konuda için rahat olsun :))

inşallah dediğiniz gibi olur hocam

• Darp raporu alip sikayetci olabilir. Mahkemede muhtemelen 6 ay 1 sene ceza yersin sicilin temizse oda ertelenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Darp raporu alip sikayetci olabilir. Mahkemede muhtemelen 6 ay 1 sene ceza yersin sicilin temizse oda ertelenir.

sicilimde birşey yok fakat ailemin de haberi olsun istemiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KemGozluSevket

Antalya'da savcı tanıdığı varsa tarağı yedin

trollemeyin birşey sorduk

Saldırgan Gamer özür dilemem suçlu olan ben değilim hak etti yani.

Mentollü Kurşun hocam boynunu sağ kolumla kitleyip 4-5 yumruk atmışımdır yüzüne. ama yerde bir kaç dakika kaldı

birseh olmaz sikma canini

• quote:

quote:

Darp raporu alip sikayetci olabilir. Mahkemede muhtemelen 6 ay 1 sene ceza yersin sicilin temizse oda ertelenir.

Reşit değilsen ailenin haberi olur, reşitsen birşey olmaz. Zannetmiyorum şikayetci olacağını ama kavga olaylarını bu kadar hafife almayın. Yarın gelir sana birşey yaparlar, şikayetci olurlar başın ağrır yapmayın böyle şeyler.
  • Eğer teke tek de aldiysan (bicak-sopa-caki tarzi şeyler olmadan)darp raporu alamaz ama 2 3 kişi dalmissaniz ):

• Nasıl o suçlu sen başka bir insana vurma hakkını kendinde nasıl buluyorsun ?

• çarşamba duruşma var. 3cizige rapor aldılar.4-12 aydan başlar. birşey olursa pm den yaz bilgilendiririm

• quote:

quote:

quote:

Reşit değilsen ailenin haberi olur, reşitsen birşey olmaz. Zannetmiyorum şikayetci olacağını ama kavga olaylarını bu kadar hafife almayın. Yarın gelir sana birşey yaparlar, şikayetci olurlar başın ağrır yapmayın böyle şeyler.

Yas 17 hocam.

quote:

Eğer teke tek de aldiysan (bicak-sopa-caki
    tarzi şeyler olmadan)darp raporu alamaz
    ama 2 3 kişi dalmissaniz ):

teke tekti.

quote:

Nasıl o suçlu sen başka bir insana vurma
    hakkını kendinde nasıl buluyorsun

İyi sabrettim simdiye kadar. Sonuna kadar hak etti hocam kusurlarimla ilgili bir lakap takma hakkini kim verdi ona?

quote:

çarşamba duruşma var. 3cizige rapor
    aldılar.4-12 aydan başlar. birşey olursa pm
    den yaz bilgilendiririm

tesekkurler hocam umarim ceza almazsin

• Şikayet edermi bilmem amam çocuğun arkası varsa dikkat et temiz dayak yeme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhakverdi

Şikayet edermi bilmem amam çocuğun arkası varsa dikkat et temiz dayak yeme.

O konuda sorun yok hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakhakverdi

Şikayet edermi bilmem amam çocuğun arkası varsa dikkat et temiz dayak yeme.

O konuda sorun yok hocam.

İyi ozaman şikayet ederse ne yapacağını düşün
  • Olay şayet anlattığın gibiyse eğer mağdurun şikayeti halinde TCK 86/2 uyarınca 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılırsın. Bu sonucu 3-4 yumruktan ağır olmadığı sonucuna göre çıkardım ama mağduru ve durumunu görmek lazım.
    Şimdi gelelim facebook mesajlarına. Eğer tahrik edici bir cümle varsa, yani; hakaret, küfür vb. davranış gibi. O zaman alacağın ceza 1/4'ten 3/4'e kadar indirimli olur. Ama sen gözlüklüsün sana da dörtgöz dedi, sen de suçu işledin burada haksız tahrik hükümleri uygulanmaz, cezada indirime gidilmez.
    Sınıfımdan çocuk gibi bir şey demişsin yani liselisin muhtemelen. Bu yüzden senin fazla reaksiyon gösterip bu hareketi yaptığını tahmin ediyorum (ergenlik).
    Uzaktan bu kadar oluyor hukuki değerlendirme.
    Şimde gelelim yapacağın işe; git güzelce özür dile, tatlıya bağla işi. Kimseye hakediyor diye vurdum diye bir dünya olacaksa kim bilir hangimizin kaç kere temiz sopa yemesi lazımdı. Eğer mesajında hukuka aykırılık varsa gider şikayette bulunursun, yok eğer sadece seni sinir ediyorsa oraya ENGELLE diye bir bildirim koymuşlar senin için tam da kullanmalık.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.