Sokak kavgası taktik,kural vs dinlemez... Genel olarak uzun boylu isen ve cılız(bir nevi sırık isen)her zaman yenilme şansın diğerlerine göre daha fazladır çünkü dengeni zor sağladığın bir yapın vardır.Benim 173 lük bir arkadaşım,190 küsürlü birine daldı.Yine kalıbı vardı daldığı adamın ama 5 saniye sürmedi çocuk yerde idi sonra zaten kafasına tekmeyi geçirmişti. Bu işleri bilmiyor isen hiç bulaşma,kavga ile 1. sınıftan lise 1-2 ye kadar sürekli haşır neşir olanlar var.Yaş kaç bu arada merak ettim?
quote:
Orijinalden alıntı: VoldroY
quote:
Orijinalden alıntı: cluberrr
Sokak kavgası taktik,kural vs dinlemez... Genel olarak uzun boylu isen ve cılız(bir nevi sırık isen)her zaman yenilme şansın diğerlerine göre daha fazladır çünkü dengeni zor sağladığın bir yapın vardır.Benim 173 lük bir arkadaşım,190 küsürlü birine daldı.Yine kalıbı vardı daldığı adamın ama 5 saniye sürmedi çocuk yerde idi sonra zaten kafasına tekmeyi geçirmişti. Bu işleri bilmiyor isen hiç bulaşma,kavga ile 1. sınıftan lise 1-2 ye kadar sürekli haşır neşir olanlar var.Yaş kaç bu arada merak ettim?
Alıntıları Göster
iş yürekte bitiyor sana sataştıklarında kendini ezdirmiyorsan direk bodoslama giriyosan adama iş biter dayak yesen bile adamın aklındaki düşünce sataşıp niye boşuna kavga ediyim olur zaten
quote:
Orijinalden alıntı: AMDPhenom
iş yürekte bitiyor sana sataştıklarında kendini ezdirmiyorsan direk bodoslama giriyosan adama iş biter dayak yesen bile adamın aklındaki düşünce sataşıp niye boşuna kavga ediyim olur zaten
Alıntıları Göster
@ VoldroY
Benim yaşımı soruyorsan 31.
quote:
Orijinalden alıntı: bygkhan
kendine güven hacı korma yürek olduktan sonra herşey fıs.Ben şahsen çok kavga ederdim okula ilk geldiğimde ezmeye çalışırlardı ilk olarak kafaya sağlam bir yumruk attınmı onun gözü zaten korkar birde kafa çak tmmdır.
ama herşeyden önce öz güwen.
Alıntıları Göster
Benimde boyum 1.90 ve 100 kiloyum.Yani baya bir iriyim omuzlarım geniş kollarım bacaklarım geniş ellerim ayaklarım kocaman Shaq'ın küçük versiyonu gibi birşeyim yani.Daha önce adam gibi hiç kavga etmedim.Ama gören zaten bulaşmıyor bana.Daha önce hiç kimseden laf falan işitmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: erterttretre
Benimde boyum 1.90 ve 100 kiloyum.Yani baya bir iriyim omuzlarım geniş kollarım bacaklarım geniş ellerim ayaklarım kocaman Shaq'ın küçük versiyonu gibi birşeyim yani.Daha önce adam gibi hiç kavga etmedim.Ama gören zaten bulaşmıyor bana.Daha önce hiç kimseden laf falan işitmedim.
Alıntıları Göster
Yok bu konuyu açan arkadaşın yaşını sordum.Neden böyle bir sorunu olduğunu anlamak için...
quote:
Orijinalden alıntı: _AMADEUS_
@ VoldroY
Benim yaşımı soruyorsan 31.
Alıntıları Göster
doğru arkadaşlar boyun fazla bir etkisi yok ayrıca arkadaşlara kathi surette katılıyorum sen adama dalacaksın adamın bir yerlerine yumruğu çakacaksın adam seni dövse bile bir daha ezmeye sataşmaya cesaret edemez. ayrıca ben hem uzun hem zayıf hemde kas yönünden zayıfım (karın kası ve göğüs kasından başka bir şey yok) ama kavgaya çekinmeden girerim ve elimden geleni yaparım gerisi adamın bileceği iş
quote:
Orijinalden alıntı: VoldroY
Yok bu konuyu açan arkadaşın yaşını sordum.Neden böyle bir sorunu olduğunu anlamak için...
Alıntıları Göster
uzun boylu olmak avantaj fiziği sağlam kiloda zaten warsa yık yıkaiblirsen sağa sola sallar seni:D
Sinemada çıkan kavgada 1.55-60 lık adamın 1.80 lik iki kişiyi çocuk gibi dövdüğünü gördüm isterseniz bulaşın.. Bende 1.70 im ama şuana kadar sadece 1 kez dayak yedim pek alakası yok yani vücut geliştirmeyle falan baya etkili olunabiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: bonobopanzer
Sinemada çıkan kavgada 1.55-60 lık adamın 1.80 lik iki kişiyi çocuk gibi dövdüğünü gördüm isterseniz bulaşın.. Bende 1.70 im ama şuana kadar sadece 1 kez dayak yedim pek alakası yok yani vücut geliştirmeyle falan baya etkili olunabiliyor
Ben de dayak yiyeceğimi bildiğimden pek suya sabuna dokunmuyorum. 65 kilo 1.86 boy 93 lüyüm
quote:
Orijinalden alıntı: Jumanji
Ben de dayak yiyeceğimi bildiğimden pek suya sabuna dokunmuyorum. 65 kilo 1.86 boy 93 lüyüm
Alıntıları Göster
yaşım 17 bi sorunum yok kardeşim sadece kendimi savunmaya öğrenmek istiyorum kavga etmek istemem yani tabiki o yüzden açtım konuyu merak ediyorum boyla alakası varmı diye vücut gelişitirme ddiğiniz barfisk mekik şınav falanmı
quote:
Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy
yaşım 17 bi sorunum yok kardeşim sadece kendimi savunmaya öğrenmek istiyorum kavga etmek istemem yani tabiki o yüzden açtım konuyu merak ediyorum boyla alakası varmı diye vücut gelişitirme ddiğiniz barfisk mekik şınav falanmı
Alıntıları Göster
16 Yaşındayım boyum 1.70 13,5 yaşımdan beri vücut geliştirme yapıyorum.Şu ana kadar 2-3 kere dayak yemişimdir.İlk kez 1.sınıfta kavga ettim ama hala kavga etmekten korkarım,kavga ettikten sonra dövsemde ağlarım sinirden,ellerim titrer.
quote:
Orijinalden alıntı: In God We Trust
16 Yaşındayım boyum 1.70 13,5 yaşımdan beri vücut geliştirme yapıyorum.Şu ana kadar 2-3 kere dayak yemişimdir.İlk kez 1.sınıfta kavga ettim ama hala kavga etmekten korkarım,kavga ettikten sonra dövsemde ağlarım sinirden,ellerim titrer.
Alıntıları Göster
up peki vücut geliştirme hareketleri hakkında yardım edebilecek varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy
up peki vücut geliştirme hareketleri hakkında yardım edebilecek varmı ?
Alıntıları Göster
koşmayla başla derim çünkü mekik şınav falan iyide uzun süre kavga edince tıkanıyosun tıkanıncada kas olsa nolur
+++++++++++++++++++++
quote:
kendine güven hacı korma yürek olduktan sonra herşey fıs.Ben şahsen çok kavga ederdim okula ilk geldiğimde ezmeye çalışırlardı ilk olarak kafaya sağlam bir yumruk attınmı onun gözü zaten korkar birde kafa çak tmmdır.
quote:
Orijinalden alıntı: mcrew
+++++++++++++++++++++
quote:
Alıntıları Göster
KISA BOYLULAR NASILDA BELLİ EDİYOR KENDİNİ
quote:
Orijinalden alıntı: J'aime le gâteau
Alıntıları Göster
Ben her zaman benden iri adamdan korktum. Benden sıska kısa adamı alırım diye bir şey var. Eğer o benden iri adam beni alır durumunu korkumu kırıp yürek sağlarsam alamayacağım adam yok ama nasıl.
ve sende bunu 0-15 yaş arası eli krema kıvamında bilgisayar başından kalkmayan asosyallere soruyorsun?
quote:
Alıntıları Göster
Beyler bilmediğiniz konularda lütfen yorum yapmayın kısa boylu adamla uzun boylu adam asla bir olamaz hele birde kalıplıysa bi kere cüsse farkı var ortada sağlam yapılı birinden bi yumruk yiyinde görün bakalım adınızı kaç dkda hatırlıyorsunuz yok kısa boylu altan dalacakmış yere yatıracakmış sonra bam bam ne lan bu çocuk mu dövüyon ilk kavganız gerçekleştiren ondan sonra yazın buraya
quote:
Alıntıları Göster
Boyum 1.75 1 hafta önce elemanın teki omuz atdı okulda kordidorda cocuk sağlam bişey 1.80 küsür vardır badi falan calısıyo artist bişey. Dedim hayırdır falan dik dik konusdu . Herkez toplandı benimde kafa fişek oldu tokadı vurdum buna. Zaten daha önceden hadımlıydık. O tokadı yiyince bana sağlam bi tane patlatdı ben o anda yıldızları saydım resmen. Sonra kendimi topladıgımda son gücümle girdim buna tabii oda bana. Sonra kendimizi revirde bulduk benim alnım acıldı onun gözü momardı burnu falan kanadı dudagı falan patladı yani kısacası ne o beni dövebildi nede ben onu ama suan beni gördügü yerde kafasını yere eğiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: #
Boyum 1.75 1 hafta önce elemanın teki omuz atdı okulda kordidorda cocuk sağlam bişey 1.80 küsür vardır badi falan calısıyo artist bişey. Dedim hayırdır falan dik dik konusdu . Herkez toplandı benimde kafa fişek oldu tokadı vurdum buna. Zaten daha önceden hadımlıydık. O tokadı yiyince bana sağlam bi tane patlatdı ben o anda yıldızları saydım resmen. Sonra kendimi topladıgımda son gücümle girdim buna tabii oda bana. Sonra kendimizi revirde bulduk benim alnım acıldı onun gözü momardı burnu falan kanadı dudagı falan patladı yani kısacası ne o beni dövebildi nede ben onu ama suan beni gördügü yerde kafasını yere eğiyor.
Alıntıları Göster
Bende 25 yaşındayım 1.80 boyundayım biraz çelimsizim uzun süredir kavga etmediğimden kendime pek güvenmiyorum.Üniversitede çok boş zamanım var arkadaşlar kickboksa falan yazılmışlar bende boksa gideyim diyorum ama bileklerim ince olur mu acaba?