Şimdi Ara

kavga ve boy (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
44.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dayak yiyenler acıma duygusuna sahip olanlar, karşılıklı acımasızlarsa boy kısalığı dezavantaj
  • ilk defa 7. sınıfta kavga etmiştim o gun o cocugun nasıl acı cektiğini gorunce içim parcalandı nedense bidaha birine vurmak için 2 kez dusunur oldum ters biyerine falan gelicek ugraş dur sonra yani ters biyer dediğim öle kaş burun değil tabi cene de bi nokta var mesela boks macında oraya darbe alan sporcu hayatını kaybetmişti hatta o yuzden kavga etmedm daha o gunden sonra tabi öle agır tahrik e de maruz kalmadım hiç şükür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erterttretre

Benimde boyum 1.90 ve 100 kiloyum.Yani baya bir iriyim omuzlarım geniş kollarım bacaklarım geniş ellerim ayaklarım kocaman Shaq'ın küçük versiyonu gibi birşeyim yani.Daha önce adam gibi hiç kavga etmedim.Ama gören zaten bulaşmıyor bana.Daha önce hiç kimseden laf falan işitmedim.

Durumlar yakın hocam millet çekiniyo.

Geçen basket oynarken arkadaş bana çarptı hızlıca,çocuğa baktım yerde yatıyo noldu lan dedim bi de soruyon mu hayvan dedi.(Konunun dışına çıktık ama olsun)

• hem uzun hemde iriyse işin zor bacak ve kolları uzun odluğu için yanına yaklaştırmaz ama zayıf ve cılız ise kuş gibi birşeydir . Ben hem uzun hemde iriyim mesela basket oynarken cılızlar denk geliyor bazen bir omuzla basınca direk yere düşüyorlar yada garip garip tısslama sesleri çıkarıyorlar(Boy 1.96)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __BadblooD__ -- 19 Şubat 2010; 23:19:24 >
  • Patlat bacaklarının arasina bi daha erkeklik yapamasin kimseye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight93

quote:

Orijinalden alıntı: SShady

quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

kısa boylu oldugunda adamı omzunla karnına girince bacağından çekip düşürücen arkasından suratına suratına yumrukları vurucaksın. Bu baya bir uzun boylu olanlar için onlar genellikle dengede duramazlar boy uzun oldugundan.
    Azıcık uzunsa saglamsan salla iki yumruk kalır orda

+ 1905

Benimde boyum kısa ama sağlam bi yumruk attım mı yarım saat yerinden kalkamaz karşımdaki

kardeşim dedğiniz uzun inceler için geçerli ben 182 boyundayım yapılıyım,bi yumrukta da düşmem anasını satim,tabi çok uzun değilim ama 182 de uzun sayılır

ya da Dwight Howard'ı ele alalım bu forumdaki herhangi 5 kısayı(ki ona göre hepimiz kısayızdır heralde) aynı anda döver

ve Dwight Howard'ın denge problemi olduğunu da sanmıyorum
    ama uzun ve sıska çocuklara dediğiniz şey doğrudur

D Howard dediğin adamla içimizde kavga edebilecek yürekte biri var mıdır ? O nasıl bir vücud nasıl bir kol kasıdır yarabbim Benim et + kastan oluşan kol genişliği adamın kolu kapalı haline eşit
    O adam bizim gibi 5 kişiyi üst üste koyar paketler birde bizimle smaç basar

• Teknik bilmiyorsan yani bu işi profesyonel derecede yapmıyorsan evet boyun kilonun yani kabaca 'kalıbın' etkisi vardır tabiki.
    Fakat bu işin tekniğini biliyorsan boyun ve kilonun önemi minimum'a iner.
    En açık örnek:

kavga ve boy

kavga ve boy

Boy 1.68,1.70

Kilo 60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 19 Şubat 2010; 1:44:23 >

• g*tü yere yakın olandan korkucan arkadaş
  • Yürek

kavga ve boy
  •  kavga ve boy
    Adam ne oynamış be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92
    [simage]http://www.myclassiclyrics.com/artist_biogr aphies/Bruce_ Lee_Biography.jpg[/mage]
    [simage]http://home.co mc ast.net/~AlexTh eGreyWolf/Bru ceLee.jpg[/imae]

Boksörlerin Sadece 1 yumruğuyla çevrimdışı olur bu
  • Kardeş bende hayatımda 1 kere kavga ettim ama kuralları ve taktikleri iyi bilirim bi anlatim istersen...
    Her zaman ilk vuran olmaya çalış...
    Kısa boylu olmak genelde avantajdır daha hızlı ve daha dengede olursun ama kullanmasını bilmek lazım. karsındaki uzunsa hızı bir şekilde karın bosluguna hızlı bir yumruk atarsan (bu onun nefesini kesicektir) ve sana zaman kazandırır o sırada eğer eğilirse düzgün bi kafa ztn adam yerde birde yerdeyken bi tekme sonrasında zaten toplum içindeysen araya insanlar giricektir...(karına bütün gücünüzle abanmayın kalıcı hasar verebilir) eğer eğilmezse hiç vakit kaybetmeden cinsel organa doğru bir tekme ve ardından surata sert bir yumruk onu yere sericektir. Eğer ilk hamleyi siz yerseniz ve yere düşerseniz %90 ihtimalle dayak yiceniz demektir... Size doğru yaklasırken cinsel organa bi tekme atabiliyorsanız atın ama eğer bloke edip üstünüze cıkarsa ve sizden daha güçlü oldugunu düşünüp umutsuzluga kapılırsanız dizlerinizi karnınıza doğru çekin ve dirseklerinizle yüzünüzü kapatın bu alıcağınız tarbelern şiddetini azaltır. Üstünüzde bi ara vurmayı bırakırsa karnı büyük ihtimal kafanıza yakın olucaktır bi yumruk ile üstünüzden atma sansınız vardır. Eğer o an yumruk atamıyorsanız tokat atın tokat cok basit gibi gözükebilir ama çok hızlı bir tokat o an beyne kadar işler ve baş ağrısı yapar (oturtmayı bilmiyorsanız denemeyin) ve o sırada sersemliyicektir ve ona sert bir şekilde yumruk atın eğer çok yara aldıysanız bir tane tekme atıp kacın :D ama eğer derseniz ki çok sinirlendim ila dövücem tam yanağa oturucak çok sert bir yumruk onu yere sürücektir veya ila kan cıksın istiyorsanız kasa vurun en cok kanıyan yer orasıdır... Ve diz kapaklarıda cok etkilidir oraya tekme atmayı deneyebilirsiniz.
    Eğer boyunuz uzunsa genellikle boya göre kollarda uzun olur buda size uzaktan yumruk atmanızı sağlar veya kafalar daha etkili olur veya adam cok kısaysa içinize alma sansınız var bu şekilde genelde 2 tarafta daha az zarar görür...
    Eğer şansınız varsa kafayla baslamaya calısın en etkili silah odur...
    Ayrıca bazı arklar sokakta biri laf atsa dalarım demişler bı en büyük yanlıstır çünkü genelde grup halinde dolasırlar tek olarak gözüksede arkada arkları vardır veya arkları yoksa bıçak muşta gibi şeyler taşıyordur o yüzden bulasmamak en iyisi. Ama yanınızdaki kıza laf attı ila dalıcam diyorsanız üstüne doğru kosup vur allah vur yapıp kacmak en iyisi Ve kavgada eğer yakanıza yapısır sizi sallamaya baslarsa hiç durmadan ard arda basına yumruk sallayın ama taramalı gibi sizi bırakana kadar bıraktıgı an geriye dogru gerilip son darbeyi vericek yumrugu atın.
    Ve tabikide en önemlisi kavgada korkar veya acırsanız dayak yersiniz.
    Ve ben kavga ettiğimde üstümde şişkin bi mont vardı öle bi durumda çocugun kafayı yakalıyıp dizimle bi kaç kere vurmustum üstünüzdeki şişkin olursa kacmaya calısırken montu tutucaktır ama cok büyük oldugu için içinde kaybolucaktır ve kurtulamıyıcaktır.
    Üsttekiler bilgiler daha önce başkalarında canlı olark gördüğüm nette okudugum nette izlediğim şeylerden ve kendi tecrubelerimden bi özet çıkartılarak yazılmıstır alıntı değildir.

AMA HER ŞEYDEN ÖNCE-->> her zaman başka bir yol vardır kavga bir çözüm değildir etmek zorunda olmadıgınız sürece etmeyin konusarak çözmeye çalışın... Kavga her zaman en son seçeneğiniz olsun... Ben kavgayı her zaman sona bırakan biriyimdir kavga hiç bir şeyi çözmez aksine uzatır sen kavga edersin döversin öteki gün 10 kişi gelir seni döver başınıza bela almayın... Karşınızdaki size bunu zorunda bırakmadıgı sürece ugrasmayın. Dayak yiceğinizi hissediyorsanız kaçın gurur yapmayın korkak diyicekler diye korkmayın ztn dayak yiceğinizi hissederseniz dayak yersiniz bu yüzden 2 durumdada rezil olucagınız için kaçma seçeneği daha iyi bir seçenek. Veya sokakta emanet görürseniz (kalabalık bir yerde) İMDAT diye bağırmanız sizin için faydalı olucaktır çünkü sokakta kavga çıkartıcak biri sokak çocugudur ve hiç bir amacı yoktur sizi öldürse arkanızdan üzülmez o yüzden korkaklık etmekte fayda var... eğer sizi tek kişi sıkıstırırsa ve kaçamıcak gibiyseniz paranız yoksa bütün gücünüzle bi yumruk atıp ölümüne kosun

VE PİŞMAN OLUCAGINIZ BİR ŞEY YAPMAYIN.
    [ŞİDDETE KARSIYIZ]

• En Uygun Boy Kavga İçin 1.77-1.80 her zaman hem hızlı hem çevik olursun.
  • 15 yaşındayım boyum 1.80 , oturdugum sitede 17 yaşında yaklaşık 1.90 boyunda bir genç var, sürekli benimle sürtüşüyor, ben de yapılıyım, küçüklükten beri yüzücüyüm ve bir senedir fitnessa gidiyorum, buna karşılık veriyorum ama sürekli zayıf noktalardan tutuyor, buna bir ders vermek istiyorum böyle hiç unutamayacagı birşey. sizce mümkün mü ? yardımcı olursanız sevinirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: UğurcaN24

En Uygun Boy Kavga İçin 1.77-1.80 her zaman hem hızlı hem çevik olursun.

hem hızlı hem çevik ?
  • konuyu hortlatıyormuş gibi oldu

uzun boylu ve zayıf ise karşınızdaki savunma yapamaz alırsınız altınıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: flashchuck

konuyu hortlatıyormuş gibi oldu

uzun boylu ve zayıf ise karşınızdaki savunma yapamaz alırsınız altınıza

Bende öyleyim ama anlamıyorum bir türlü kilo alamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kas yoksa boy işe yaramaz. Uzun adamı bir şekilde yere yıkarsın seninle aynı boyda olur. Önemli olan kilodur. Boyun son rakamından +10 15 fazla olacaksın tabii bu da tek başına yetmez. Sırf yağ varsa işe yaramaz. O kilo kas olarak olmalı. 1.77 1.80 den de kısa olmayacaksın. Tabii karşındaki 1.90 100 kiloysa yani boy hariç kas yapısı senin kadar kuvvetliyse tabii ağırlık farkı da olacaktır o zaman teknik devreye girer karşıdaki boks vs. gibi sporlarla uğraşmıyorsa ama sen ciddi anlamda uğraştıysan o kişinin ağzını yüzünü dağıtırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 22 Ağustos 2014; 12:40:06 >
  • Kısa arkadaşların yorumlarına çok gülüyorum neymiş uzun olmak dezavantaj mış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dezavantaj değil tabii ki. Ama boyu 90 + olanlar genelde çelimsiz olurlar. Benim boy 1.82 Böyle birini indirmek çok kolay. 3 dk da suratını dağıtır geçerim. Asıl mesele vücudun yapılı olacak ve tercihen 180 1.85 aralığında olacaksın. Daha kısa boylar da dezavantaj yaratmaz yeter ki 1.75 in altına pek düşmesin. Birkaç sene body altyapın olacak. Eh bir de boks çalıştıysan ki body salonlarında genelde kick boks yada boks dersi verirler bazılarında mükemmel olur tabii.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.