Şimdi Ara

kavga ve boy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
44.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler hep kafama takılıyor hiç kavga falan etmedim hayatımda ondan bilmiyrum
    kafamda kısa boylular kavgada dayak yer diye bir kanı oluşmuş sizce bu doğrumu yoksa boy önemsiz mi diyorsunuz ?
    merak etmeyin kavga etmek için demiyorum sadece merak ettim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kavgada Boy Önemli Mi?

Kavgada boyun önemi, kişisel özelliklere, dövüş tarzına ve rakibin boyuna göre değişebilen karmaşık bir konudur. Bununla birlikte, genel olarak kabul görmüş bazı avantajlar ve dezavantajlar vardır.

Uzun Boylu Olmanın Avantajları:

• Daha Ulaşabilir Vuruşlar: Uzun boylu kişiler, daha kısa boylu rakiplere daha rahat ulaşabilir ve daha az eforla vurabilirler.
    • Mesafeden Saldırı: Uzun boylu kişiler, mesafeyi etkili bir şekilde kullanabilir ve rakiplerine yakınlaşmalarına izin vermeden vurabilirler.
    • Üstün Kaldıraç: Uzun kollar ve bacaklar, uzun boylu kişilere rakiplerine karşı daha iyi kaldıraç sağlar.

Kısa Boylu Olmanın Avantajları:

• Ağırlık Merkezinin Alçaklığı: Kısa boylu kişiler, daha alçak bir ağırlık merkezine sahiptir ve bu da onları yıkılmaya karşı daha dirençli hale getirir.
    • Daha Hızlı Hareketler: Kısa boylu kişiler, daha kısa adımlar atmaları ve daha hızlı tepki vermeleri nedeniyle genellikle daha hızlı hareket edebilirler.
    • Yakın Mesafeden Güç: Kısa boylu kişiler, yakın mesafeden daha fazla güç uygulayabilir ve rakiplerini sersemletebilir veya devirebilirler.

Sonuç:

Kavgada boyun önemi, özel duruma bağlı olarak değişir. Uzun boylu kişiler, mesafeli saldırılar ve üstün kaldıraç avantajlarına sahipken, kısa boylu kişiler ağırlık merkezinin alçaklığı ve hızlı hareket kabiliyetinden yararlanabilirler.

Sonuç olarak, "kavgada boy önemli mi" sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Boyun avantajları ve dezavantajları, kişinin diğer fiziksel özellikleri, dövüş stili ve rakibin boyu gibi faktörlere bağlı olarak değişir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kısa boylu olmak dezavantaj .adam yukarıdan kafana kafana vurur
  • Bütün iş yürekte belki dayak yersin ama bidaha o kişi senin kavga edebileceğini bildiğinden sana sataşmaz.
  • adamın şeyine kafa atarsın felç
  • kısa boylu oldugunda adamı omzunla karnına girince bacağından çekip düşürücen arkasından suratına suratına yumrukları vurucaksın. Bu baya bir uzun boylu olanlar için onlar genellikle dengede duramazlar boy uzun oldugundan.
    Azıcık uzunsa saglamsan salla iki yumruk kalır orda
  • Aynen öyle,hatta kısa olandan daha çok korkmak gerek
    quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Bütün iş yürekte belki dayak yersin ama bidaha o kişi senin kavga edebileceğini bildiğinden sana sataşmaz.

• doğru yürek işidr bu bizim lisede bir çocuk vardı sabri çocuğun boyu 1.60 dı ama kendinden çok daha büyük çocuklarlan dövüş ederdi şu andada o çocuk güvenlik görevlisidir. kavga etmeye gelince bu zevki bence tatman lazım dayak yerim korkusunu bırak korkaklık korkusunu nasıl yenerim onu düşün bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya ben açıkçası düşündüm birisi laf atsa birine bişey dese gider kavga ederim ama dayak yerim heralde kavga nasıl falan edilir bilmiyorum kavga etmennin bi adabı varmı yok sa ağız göz giriyormusunuz tekrar dediğim gibi kavgaya meraklı değilim
    bide sağlam derken kas falan mı demek istediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

kısa boylu oldugunda adamı omzunla karnına girince bacağından çekip düşürücen arkasından suratına suratına yumrukları vurucaksın. Bu baya bir uzun boylu olanlar için onlar genellikle dengede duramazlar boy uzun oldugundan.

+ 1905

Benimde boyum kısa ama sağlam bi yumruk attım mı yarım saat yerinden kalkamaz karşımdaki

• quote:

Orijinalden alıntı: tulamistad

doğru yürek işidr bu bizim lisede bir çocuk vardı sabri çocuğun boyu 1.60 dı ama kendinden çok daha büyük çocuklarlan dövüş ederdi şu andada o çocuk güvenlik görevlisidir. kavga etmeye gelince bu zevki bence tatman lazım dayak yerim korkusunu bırak korkaklık korkusunu nasıl yenerim onu düşün bence.

korkmakla alakası yok kavga etmem gerekse çekinmem ama dayak yerim kavga etmemi gerektirecek bi olay oldu tek ondada dövdüm ama o dandik bi kavgaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy

ya ben açıkçası düşündüm birisi laf atsa birine bişey dese gider kavga ederim ama dayak yerim heralde kavga nasıl falan edilir bilmiyorum kavga etmennin bi adabı varmı yok sa ağız göz giriyormusunuz tekrar dediğim gibi kavgaya meraklı değilim
    bide sağlam derken kas falan mı demek istediniz

Kavga doğuştan gelen bir yetenektir.
    Çok acemiysen yumruk atmaya çalış.
    Ben sanırım 7 veya 6. sınıftayken 8. sınıflardan birisiyle kavga etmiştim. yerdeydim bana vurmaya çalışıyordu dirsekle kendimi koruyordum sadece bir tane vuruş ile kaşını patlattım o yumrugu yedikten sonra devrildi resmen, sonrada kavga edemedi bir daha benle

• Genelde kısa boylu olanlar dayak yemekten korkar daha çok bundan dayak yerler.Kolları ayakları kısa olduğu için ilk yumruğu onlar yerler.Ondan sonra bilinçsizce yaklaşmaya korkarlar.Yaklaşmadan dövmeye çalışırlar.Ama nafile çünkü uzakta uzun boylu avantajlıdır.Kısa boylu insan yumruğu yiyince hemen ona mümkün mertebede yakınlaşmaya çalışmalıdır.Yakın dövüşte kısa boylu avantajlıdır.Kafana vurma olayına gelince o uzun boylu kişi elinin altıyla vurması gerek oda fazla bir tesirli olmaz.
  • Dediğim gibi uzun boyluysa yumruk yetişemeyecekse güçlü olucaksın bacağından tutcan düşürcen onu sonra üstüne oturup yumruklucan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SShady

quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

kısa boylu oldugunda adamı omzunla karnına girince bacağından çekip düşürücen arkasından suratına suratına yumrukları vurucaksın. Bu baya bir uzun boylu olanlar için onlar genellikle dengede duramazlar boy uzun oldugundan.

+ 1905

Benimde boyum kısa ama sağlam bi yumruk attım mı yarım saat yerinden kalkamaz karşımdaki

kardeşim dedğiniz uzun inceler için geçerli ben 182 boyundayım yapılıyım,bi yumrukta da düşmem anasını satim,tabi çok uzun değilim ama 182 de uzun sayılır

ya da Dwight Howard'ı ele alalım bu forumdaki herhangi 5 kısayı(ki ona göre hepimiz kısayızdır heralde) aynı anda döver

ve Dwight Howard'ın denge problemi olduğunu da sanmıyorum
    ama uzun ve sıska çocuklara dediğiniz şey doğrudur

• güçlü olmak dediğiniz gidip kas yapmakmı yoksa daha farklı birşeymi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy

güçlü olmak dediğiniz gidip kas yapmakmı yoksa daha farklı birşeymi ??

cok fazla paranın olması
  • 1.90 boyum var varsa yiyen kapışalım

şaka bir yana aslında hem uzun boyluluk hemde kısa boyluluk duruma gore değişiyor ikisininde artısı ve eksisi cok. olay yürek ve kuvvet te bitiyor yani.
  • kendine güven hacı korma yürek olduktan sonra herşey fıs.Ben şahsen çok kavga ederdim okula ilk geldiğimde ezmeye çalışırlardı ilk olarak kafaya sağlam bir yumruk attınmı onun gözü zaten korkar birde kafa çak tmmdır.

ama herşeyden önce öz güwen.
  •  kavga ve boy
  • quote:

Orijinalden alıntı: cluberrr
     kavga ve boy

.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.