< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mario -- 10 Mart 2023; 19:20:14 > |
Okul ve Kavga
-
-
Ailene anlat Ve nakil ol bende ortaokuldayken hep vururlardi bana ses etmezdim iyi ki etmemisim Eger etseydim o cocuklar suan beni yilda biçaklarlardi cunku Hala bazilarini goruyorum ama yanima bile gelemezler suan(biçakli kopekli takiliyorlar) agam sende benim yaptigimi yapma nakil ol hayatini mahvederler bunlar emin ol -
Sınıf değişikliği mümkün mü ? -
Aileme gecen gün anlattım.Ogretmenler görmezden geliyor.Bunlar ciddi iş yapacak adamlar değil.Ne kadar serseri olsalar da göze alamazlar o kadarini.
Nakil alsam nereye alicam.Baska şehirde bu gerizekalilar yüzünden arkadaşlarımı bırakıp onların kazanmasına göz yumup gitmek benim için çok zor olur.Ayrica başka şehirde yurtta kalmak da istemem. -
Mümkün ancak sınıftaki arkadaşlarından memnunum.Ama sinif değişikliği etkili çözüm değil.Diger sınıflarda da benimle problemi olan yurtlular var.
Çoğu ile problemim bile yok.Bir ikisi ile tartıştım diye kendi aralarında ittifak yapıyorlar. -
Karar senin her koyun kendi bacagindan asilir ya fl nazaran gúzel 1 12. Yil ya da lanet ede ede 1,5 Yil daha okursun karar senin bence nakil Al yapacak bir sey yok -
Mesaj icin teşekkürler hocam.Ama sanmıyorum. -
Anladığım kadarıyla sınıf arkadaşlarından pek ayrılmak istemiyorsun o zaman ya alttan alacaksın ya üste çıkacaksın . Bir kere dişini gösterirsen seninle daha fazla ugraşmazlar bence.
-
En mantıklı çözüm o hocam.Bunlari dağıtsam bir daha ağızlarını acamazlar.
Sonucunda disiplin ve haksız duruma düşmek çabası.Gerizekali yönetim ve öğretmenler durumu anca kavga olunca fark ediyor.
Gidip şikayet etsem arkası kesilmez daha da artar hatta.
Sonucunda subaylik yanmaz umarım disiplinden dolayı. -
Kendi lise zamanlarımı hatırlıyorum daha hiç bir cocugun sınıfta kaldığını veya disipline gittiğini görmedim . Hatta bir çocuk derste öğretmenle kavga etmişti öğretmene küfür etmişti bırak okuldan atılmayı ceza bile almadı . Öğretmene çiçek alarak konuyu kapattılar. Eger liselerde durum hala aynıysa bir şey olmaz.
-
Ogretmen alttan almış olabilir hocam.Bunlar o kadar tahrik edici davranıyorlar ki.Sonucunda dövdüğümde ben ceza alıyım diye 40 takla atarlar.
İki ucu bokluk değnek resmen.Icim rahat değil hiçbir türlü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mario -- 10 Mart 2023; 19:40:12 > -
Hangi sehirdesin kardesim kulaklarini cekeyim -
Fen lisesinde o kadar serseri olmaz, kafanda çok büyütmüşsün.
Kavga işlerine bulaşma ileride çok pişman olursun, öğretmenlerinden destek al. Yardımcı olmuyorlarsa müdür yardımcısına bildir.
En son çare MEB'e dilekçe yaz.
Dersini dinle sınavına çalış seneye yks gireceksin. Bu işleri çok düşünme. -
Fen lisesinde bunlar oluyorsa vah ki vah..
Öğretmenler de bir booka yaramıyor demektir. İdare de..
Durumu müdüre şikayet et. Soru çıkmazsa ilçe milli eğitime şikayet et. O da olmazsa Cimer e yüz.
Ben bana ders işletmeyen öğrencinin alnın karışlarım. Onla cihad ederim. Gerekirse hergün kavga ederim ama kimse bana engel olamaz. İdare de engel olmuyorsa giderim ordan. Ama sen fen lisesindesin. Daha iyi bir okul bulman çok zor.. Gruplaşma çeteleşme eğitim seviyesi düşük serserilerin yaptığı şeydir. Ya da askerdir.
-
Yurtta kaldıkça bunlar hayvanlasiyor hocam.Cahil cüheyle konuşuyorlar.
Umursamiyor gibi görünüyorum ama insan biryerden sonra tahammül edemiyor.
Sinifta bana laf soylediklerinde öğretmenler de müdahale etmiyor.Ben kendimi savunmaya başladıkça 3 4 kisi laf yetiştirmeye başlıyor.Ogretmenler yurtta kaldıkları için bunlarla samimiler.
Hadi oturup adam akıllı konuşayım diyeceğiniz tipler de değiller.
Yks önemli ama kafamı bunlar oyalıyor.Bunlari çözmeden kafam rahat olmayacak. -
Saolasin hocam.Dusunmen yeter. -
Fen lisesi diye abartmamak lazım.Adam 2 soru yapıyor ama
Kültür 0
Aile terbiyesi 0
Saygı 0
Geçenlerde bir aptal arıtma cihazına dayamış ağzını şu içiyor.Ben de arkadaşlarım arasında konuşuyordum bunu.Dedim nekadar kültürsüz,ailede görmemiş insanlar dedim.
Sınıftan birisi gidip söylemiş sanırım çocuk geldi bana laf söyledi gitti. -
Asker ne alaka anlayamadım.Asker disiplinlidir,üstlerine saygılıdır,yol yordam bilir.
Dersin içine siciyorlar adeta.Tadim kaçıyor bütün gün.Neseli bir insan iken hayattan soğuttular resmen.
Benzer içerikler
- bir kızın sevgilisi olup olmadığını nasıl anlarım
- tinder"da nasıl eşleşilir
- rüyalanmamak normal mi
- eminönü balık ekmek hangi balık
- buzlukta 2 yıllık et yenir mi
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
- exxen filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X