Şimdi Ara

kavga ve stres

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler okulda sürekli sevgilimin eski sevgilisi tarafından tehdit ediliyorum ve bu çocuğun tüm okul neredeyse çevresi olmuş beni her gördüğünde sataşıyor kavga etmeye çalışıyor ama ne disiplinle uğraşmak istiyorum nede onla,tartışma esnasında aşırı gerilip titremeye başlıyorum sonrasında bulantı ve nefes darlığı geliyor okulda umarım o çocugu görmem diyorum içimden ama çocuk bana sevgilimin yanında sataşıcak kadar karaktersizlik yaptı onurum kırıldı.Tepki veremedim çünkü amacı kavga çıakrtıp bana zarar vermekti tek yolum uzaklaşmaktı açıkçası kavgadan ve sonrasında olucak zararlar beni strese sokuyor ama kavgadan herhangi bir korkum yok ne yapmam lazım bu çocuktan kurtulmak için

• dostum korkma sen korktukça ses çıkartmadıkça o üstüne gelir git ağzına bir tane koy ne olacaksa olsun ağzına yumruğu koymadan önce suratına bakarak gür bir sesle yeterse yeter ulan !! diyeceksin sonra yumruğu ver gitsin.. tabi kalıbın varsa cılız felan birşeysen bu dediklerimi unut evlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 14 Eylül 2023; 11:27:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okulda kavga ve disiplin
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.