Şimdi Ara

kavislere gelmeden ne yapıyorsunuz?. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kasislere yaklasırken frene basarım . genelde 2 vitese atarım. tam kasise 3- 4 metre kala ferenden cekerim ayagımı. o arada arabanın hızı ne ise onunla devam ederim. Cünki bazen ( acemisi oldugun bi yolda) kasisi fark etmemiş oluyoruz belki cok gece kaldıgımız anda 3. vites le, yada 4. vitesle bile giriyoruz. o zamanda 3 le yada 4 le devam ederim.
  • kasise olabildigince yavas girerim kasisten gecerken asla frene basmam yazik amortisorlere mazallah elimze kalır sonra ve genellikle yan girmeye calisirim arabanın alti surtmesin diye genellikle 2.viteste devam ederim eger arac 2.vitesi kaldirmiyorsa 1. vitese alıp oyle yoluma devam ederim
  • yavaslıyorum
  • yavaşlarım kasise gelmeden dururum 1.vitese koyup öyle hareket ederim kasisi geçtikten sonra 2.vitese atar yoluma devam ederim
  • Genelde olabildiğince yavaşlarım bazen arkadaki araba kornaya basar biraz hızlı diye
  • basarım frene 2. vites sonra devam

ama bizim bi komşu var kavis görünce gaza dahada çok basıyo son süreat geçiyo geçtikten sonrada acaba bu sefer 4 teker birden havada kalmışmıdır diyo arabası eski kasa şahin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLMVER -- 13 Nisan 2007; 0:44:47 >
  • Mümkün olduğunca yavaş geçmeye çalışırım..

Altı vuruyor zaten hayvani tümseklerde falan..

Bide geç kaldıysam ayaklarımı herşeyden çekerim öyle geçerim..Frene yada gaza basmak sakıncalı sanki öyle hissediyorum..
  • yavaşlarım tam kasise girerken gaza dokunurum ufaktan
    aracın önü kalkar rahatça geçerim torq manyağı olunca motor aracın önü şahlanıo
    focus tdci
  • Hani okullarda bazı öğrenciler kendi açılarından normal bişi olupta idareci ve öğretmenler tarafından suç diye tanımlanan şeyleri işleyince ceza alırlar ya , öğretmen hızını alamaz söylenir durur , sopa insana vurulurmu hayvana vurulur siz hayvanmısınız der.... İşte bu kasisleri , speed bump'ları , iri iri yere çakılmış kedi gözlerini , yere sıvı olarak dökülüp sertleştirilmiş şu sarı renkli tırtırları hep cebimize , araçlarımıza , bizlere verilmiş ceza olarak görüyorum , vergi veriyoruz bizim paralarımızla araçlarımızın yürürlerini mahfediyorlar , para veriyoruz yürür yaptırıyoruz , abartıyı çoook seviyoruz.
  • Hadi şu kasisleri falan biryere kadar anlıyorumda,şu yere çakılan kedi gözleri hangi mantıkla yapılıyor anlamam.yavaşlatma amacıyla değilde sanki araçları dökmek amacıyla yapılmış gibi hızlıda geçsen aynı yavaşda geçsen aynı.Birde benim aracın süspansiyonlar sert onlardan geçerken ne sövüyorum içimden
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Kavis ne yau ? Kasis degil mi o ?

sadece benmi anlamadım diye düşünmüştüm.
  • kasislere gelmeden önce
    1... büyük ihtimal hızlı oluyorum ama öyle uçmuyorum yanlış anlaşılmasın
    2... kasisi genelde 1 metre kala far ediyorum
    3... içinde "has" geçen küfürü yanımda birileri varsa içimden yoksa yüksek sesli söylüyorum
    4... araba gümbomdan çof çof sesleri arasında kasisten geçiyor
    5... "ülen kim koydu buraya hay ben .... (burada 3 numaralı madde geçerli oluyor genelde)
    6... rahatlıyorum
    7... hiçbirşey olmamış gibi yoluma devam ediyorum

günler sonra

serviste elime geçen fatura ile kara kara düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

yavaşlarım tam kasise girerken gaza dokunurum ufaktan
    aracın önü kalkar rahatça geçerim torq manyağı olunca motor aracın önü şahlanıo
    focus tdci

bende bu yontemi kullanıyorum kısmen.

Yavaşlıyorum kasisten geçerken hızlanıyorum. Araç çok sert oldugundan cok sallanıyor hali ile Dev kasislerde altı surunuyor o yuzden yanyan gecıyorum

• önce bu uygulamayı icat edenlere rahmet okur , sonra arabamın her parçasına acıyarak memleketin yok olan ekonomik değerlerine sızlanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.