Şimdi Ara

Kavisli ekrana sahip yeni nesil televizyonlar hakkında merak edilen her şey (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
4.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k çözünürlükte flash tv izlemek isteyen varsa alabilir
  • can sıkıntısından ne yapacaklarını şaşırıyorlar , biride çıkıp demiyorki şu ışık sızmalarını bulutlanmaları düzeltelim, demiyor arkadaş demiyor

• 4k tv alırsam bu gelişim kitlerine gerek kalmaz heralde 30 yıl kullanırım

• tasarımı ezber bozmasın fiyatı ezber bozsun. Hem ekranı yamult hemde 3 katı fiyat çek. 2000TL veririm helalinden.

• QCore+ Mı ::) Ya Samsung Pazarlamayı herzamanki gibi çok iyi yapıyorsun ::)

• 4K dedi : ortada daha doğru dürüst HD kanal bile YOK.
    55" dedi : onu alacak para YOK
    optimum 4mt uzaktan izleyin dedi : ulen zaten oda 4e 4 ya var ya yok. oldu da aç kaldık aldık onu koyacak oda YOK.

yaklaşık bu gibi durumlara bakınca "bu son teknoloji" laflarına kanmaya da gerek YOK.
    ha alan olur ona da lafımız yok. hayırlı olsun. güle güle izlesin.

• Ben bu kadar seri yalan söyleyebilen bi adam görmedim, bu kadar gereksiz bi teknolojiyi ancak bu kadar çok yalanla yedirebilirsin :D

• Ingilizcesi neydi bunun

• Benim anlamadigim tv mi kaldi? Deli gibi hala tv gelistiriliyor

Duvar projeksiyonlari yayginlastirma ve ucuzlatma cok mu zor acaba diye merak etmiyor degilim

Herhalde sonraki nesil asamada satacaklar alin besgen ucgen 1 mm tvden sonra son teknoloji bu

• bunu eve gelen çocuk devirirse kalpten giderim.

• MAgzamda bir adet var uhd değil ama zaten elimizde uhd içerikte yok :) eğerki doğru yerde durursanız gerçekten ayrı bir algısı var ve tv keyfi artıyor ancak diğer taraftan merkezde olmadığınızda o keyiftn eser yok hatta biraz daha açı değişirse yani odak noktasına göre 90 dereceden çok olursa görüntüde bozulma oluyor.

4k için içerik bulunamıyor fln ama yinede buna göre daha faydalı bir teknoloji bana göre

oled magzamda yok curved te stand ta zaten o yüzden diğer tvlerle renk görüntü konusunda kıyas düzlemi oluşamıyor malesef

Bu paraya bu teknoloji alınmaz şuanki full hdlerden 3000 tl ye güzel bi tv alırsın 4-5 yıl sonra evolation kit alacağına yeni bi tv alırsın çok daha üst düzey bişey olur.

Ayrıca dip not olarak bu şekil sponsor alınan yayınlarda bence videonun son kısmına yayıncının kendi yorumu da olması gerekir. Eğer güvenilir olmak ve sponsor alarak yayınladıkları ürünlerinde izlenmesini istiyorlarsa sonuçta ben bu videoyu açarken taraflı bir içerik olacağını tahmin edebiyordum ancak tv satışı içinde olduğum için ne kadar bilgi o kadar ekmek mantığı ile izledim. Haricinde sitenizde yayınlanan benzer videolarda sadece taraflı içerik olduğu için girmiyorum. Örneğin haftalardır üstlerde olan philipsin ütü tanıtımı

• quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

4K Televizyon alın, 640P Muhteşem Yüzyıl izleyin, 720P Xbox One oynayın. Oldu canım, On dönüm bostan yan gel Osman. Türkiye şartlarında 4K çok zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alırız lo, 4K yıda 8K yıda 38K yıda çıkar çıkmaz alırız..

• En az 10 bin TL vericez kalkıp türk dizisimi izleyecez ? 10 Bin Tl vericek olsam TV'nin başından ayrılmam ama benim 10 Bin TL verip izleyeceğim kadar değerli gördüğüm bişey yok

10 Bin TL 1000 TL gibi gelmiyorsa cebine almak saçma...

• Adamlar urun satmak icin ne yapacaklarini sasirdilar.Eski eğik ekranlı monitorleri duz ekran yapip flatron diye sattilar.Simdi tekrar duz ekrani egip bukuyorlar.Benim 93 model ibm bilgisayarimin tuplu monitorunun ekranida boyle yamuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 18 Nisan 2014; 6:23:21 >
  • @aliseçkin

taraflı olduğuda pek söylenemez örneğin adam kavisli ekranı sanki sadece kendilerinde varmış gibi anlattı ama Ender bey orada düzeltme yapma gereği duydu ki eski videoları izlememişsiniz sanırım orada kendileride bahsediyor bu çekim olmadan önce oradaki yetkili kişiler ne soracağınızı soruyor size istemediklerini sordurmuyor.

• Bizim memlekette lüzumsuz ötesi bir şey. Millet hala vcd izliyor, youtube'dan dizi izliyor. 4K tv yayınına en az 10 sene var.

• Kavis olayının iç yüzü !!!
    4K panel üretim tekniğinde sorunlar nedeni ile imalat verimi %40 lar civarında ve bu da 4K panel fiyatını korkunç arttırıyor.Ama imalat prosesinde panel Konkav Stress altında bulunursa imalat verimi %70-%80 civarında geziniyor.Yani konkav mevzusu bu kaygılardan geliyor.Optik faydaları ayrıca tartışılabilir.

• televizyonu 4 kişi izleyeceksek o zaman ne olacak?

herkesi merkeze mi oturtacağız.

kucak kucağa izlerler artık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.