Şimdi Ara

Kavisli ekrana sahip yeni nesil televizyonlar hakkında merak edilen her şey (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
4.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• pahalı falan değil bence.Yeni teknoloji bu tabi belli fiyat üzerinde olacak
    Fiyatı normal.Tek dezavantajı şu ki ; 3-4 kişi ,yan taraflardan seyretmek çok zor olacak.
  • O değilde tv ye yandan bakanlar ne olcak eskiden görüş açısı ips vs muhabbeti vardı ee şimdi kavisli olunca yandakiler direk iptal yanlış mı düşünüyorum :)

• 4k manyak bir çözünürlük bence 2k tvler çıkmalı 42 inç e nası sigacak 4k hadi sigdirdilar diyelim göz algilayacak mi ? Uhd olayı şuan çok yeni zaten bir uhd film olsa bile en az 50gb falan olur zanlimca..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg nin bu tv si ciktiginda 25 bin liraydi ki cikali daha 1 sene olmadi su an Teknosa da 9.999 lira.. sicak firsat olarak gorenler gidip alabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Lg olani bizzat gordum bu lan dedim sanki camdan disari bakiyorsun cok garip bir sey

Lgnin curved modeli OLED yalniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

4K Televizyon alın, 640P Muhteşem Yüzyıl izleyin, 720P Xbox One oynayın. Oldu canım, On dönüm bostan yan gel Osman. Türkiye şartlarında 4K çok zor.

star 1080i
    ps4 1080p
    tv 4k :)
    fhd tv ile qfhd tv yi çok az farkla verirlerse alırız.

Hocam 1080i ve 1080p arasindaki fark tam olarak nedir?
    Nasil anlariz?
    Qfhd tv ile fhdtv kisaltmalarinin acilimi nedir? Aciklar misiniz?

• türkiye yayin sektoru buna hazir degil. Ama download ettigimiz bluray belgesel ve filmlerde ne kadar fark eder onu zaman gösterir.

• 4k da hayat durur evde , hangi kanal verecek yayyny
  • Düz ekrana devam tutmaz bu curve
  • Bende tutmayacağını düşünüyorum. Şimdiki panellerin en önemli yanı fazla yer kaplamaması, duvara güzelce monte edilebilmesi, hemen her açıdan izlenebilmesi. Bu cihazdan keyif almak için tam karşısına oturmak lazım. Bunlar tasarımla ilgili konular. 4k içeriğin olmaması da ayrı bir konu.
  • kavisli almak bence sacma yandan bakma ihtimalin kalmiyor karsidan bakmak zorundasin.
    eve misafir geldi haberleri actin sagdan bakan sol tarafi gorecek soldan bakan sag tarafi.
    ustune duzgun hd destegi yokken 4k yi ne yapacaz
  • 4K TV alıp Donanımhaber videolarını seyretmenin keyfi de bir ayrı olur. Upscale etmeye çalışırken yanar televizyon
  • 2 dk dayanabildim videoya

en sinir olduğum konuşma şekli eee iii aaaa

kardeşim bilgin birikimin yoksa sonraki sözünü beynin devam ettiremiyorsa aaaa eeeee iiiiii diyerek vakit kazanma toparlama derdindeysen hiç çıkma oraya bizide kanser etmemiş işi bilen birinin önüne de taş koymamış olursun

-Ben hala tv firmlarının zeka seviyelerinden şüpheliyim

son seri modeller en iyi markalar en pahalı satılan seriler hala ışık sızması bulutlanma oyunlarda hayalet efektini vermeye devam ediyor

ama sen ne yapıyorsun 4k ultra hd mega4kultrasüperhd çıkartıyorsun yetmezmiş gibi birse kavisli yapıyorsun

zaten evde tek ben tv izliyorum yandan bakanlar ne olacak önce tv nin en büyük sorunlarını halledin sonra kavis verirsiniz frisby bile yapabilirsiniz

Sadete gelirsem bunların tek amacı eldeki teknolojiyi minimum kullanarak max kazanç sağlamak tüketicide servislerle bulutlanma sorunuyla davalık olsun

• Konuştuğunuz kişi baya bilgili beğendim bu sefer :D
  • Curved Plus, Curved Active, Curved Neo...

Bu arada dünya kupası maç yayınları 4k olacak galiba.
  • Evde 55 duz ekra arcelik tv var 18 yildir kullaniyoruz bir kere bile ariza vermedi. Philips 37 ekran tuplu var ayni sekilde calismaya devam ediyor. Evet goze kulaga hitap eden urunleri gormek bizi sevindiriyor diger yandan da dayaniksiz mal yapiyorlar televizyon bozuluyor cikan fatura ile nereyde benzer ozellikli televizyonalanicak gibi.

• Arkadaş Türkçenin içine ettin.
    e'leri a gibi söyleme....
    takaraktan, sataraktan, giderekten........-tan ve -ten ekleri nedir?
    Yerli firma olsam ve sen elemanım olsan işten atardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dont know

Kim alabilir acaba bunu bu forumda?

GoldPunch alabilir bence. Ya da gun.

• 4K içerik kısıtlığını geçtim, çoğumuz YouTube'dan 720p videoyu zor izliyor. 4K içerik olsa bile ttnet ile izlemek şimdilik hayal.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.