Şimdi Ara

Kavuklar oto İzmir Müsterıye cok ilgisiz vesımarık tavırları var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kavuklar otomobıl musterı temsılcısı bugun zıyaret ettıgımde 2.0 dızel arac sormuştum ve ıllaha adam yanıe 140 hp lık motoru bana satmak ıstıyor Mercanlardada Izmırde sunrooflu modelini gormustum sızde yokmu dedıgımde gır o zmaan Mercanlarda al dedı sasırdım kaldım cok labuali tavırı vardı arkadasın ve 250 metre gıbı bır oarkurda nerede ıse aracı test ettık meger kasko o hatta karsılıyoormus boyle secmelık olurmu böyle şaklabanları nıye bu firmalar satıs sorumlusu yapıyoorlar anlamadım hiç gitti vallahi, İzmir Kavuklar buyuk bır ban

• Sizi anlıyoruz. Ama! 3-5 satır yorum için "konu başlığı" açmaya gerek var mı?

Rahatsız olduğunuz durumu, chevrolet türkiyeye şikayet ediniz...
    http://www.chevrolet.com.tr/yardim/
  • size tavsiyem chevrolet arkas otomotivdeki Tarkan beyle gorusmeniz.Tarkan bey konusunda cok bilgili ve musterileriyle ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kavuklar ve egem aynı "zihinsel" yapıdır (babası ve oğlu)

İzmirde tekel olma amacıyla bir çok firmanın da bayisidirler ...

Surtaş'ı tercih ediyoruz ve öneriyoruz dostlarımızla birlikte hep bu sebeplerle.
  • Ben cruze mi Sürtaş tan aldım oradan almak kısmet oldu..ama öncesinde Kavuklara gitmiştim ilk olarak ve test sürüşünüde orada yaptım baya uzun bir parkurda test etme olanagı sundu satış görevlisi arkadaş BERTAN BİÇER..gaziemirden otobandan Balçova sapağına kadar kullanıp dönmüştük araçla bence kendisi çok ilgili ve samimi bir görevliydi ben memnun kalmıştım..sadece anlık gelişen bazı sebeplerden dolayı Bornovadaki Sürtaş tan aldım aracı oradaki satış görevlisi Engin Bentürkler de gayet iyi bir satış görevlisiydi herikisinede bu vesileyle teşekkürederim.
  • Kavuklardan almıştım aracı.Parayı verdikten sonra hemen tavırları değişmişti.Bir şey istiyorsun sallamıyorlar.Bi dahada almam ordan.kimseyede tavsiye etmiyorum.

• Cruze almaktan söyleekı vazgectım, alıcagım arac 2.0 dızel olucaktı ama kolktukları gercekten rahatsız aracın bırde trıger kayıuşlı bır arac almak pek ıstemem bırde bu motorlar heralde 2013 de TR' ye gelmııyecek olmasındanda kaynaklanıyoor aslında arkadaslar cunku yarın bırgün sıkıntı cıktıgı vakıt tedarıkte parcanın pek olmıyacagıdır acıkcası cokda guven vermedı bana chevrolet markası adamlara dızel dıyoorum bana yenı gelen sports wagon 1.4 t satma derdınde adamlar wallahıı bılmıyoorum buyuk bır ıhtımalla Kıa alıcam gıbı daha oncekı aracımıı sattıgıma cok pısmanım serwıs yuzu bıle görmuyoorsunuz ınanın arkadaslar...Gercı araba ısı sans ışide bıraz yani
    1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

Cruze almaktan söyleekı vazgectım, alıcagım arac 2.0 dızel olucaktı ama kolktukları gercekten rahatsız aracın bırde trıger kayıuşlı bır arac almak pek ıstemem bırde bu motorlar heralde 2013 de TR' ye gelmııyecek olmasındanda kaynaklanıyoor aslında arkadaslar cunku yarın bırgün sıkıntı cıktıgı vakıt tedarıkte parcanın pek olmıyacagıdır acıkcası cokda guven vermedı bana chevrolet markası adamlara dızel dıyoorum bana yenı gelen sports wagon 1.4 t satma derdınde adamlar wallahıı bılmıyoorum buyuk bır ıhtımalla Kıa alıcam gıbı daha oncekı aracımıı sattıgıma cok pısmanım serwıs yuzu bıle görmuyoorsunuz ınanın arkadaslar...Gercı araba ısı sans ışide bıraz yani
    1

2.0 dizelde kayış yok zincir var zaten. Değişme süresi 10 yıl 240 veya 250 bin km. 2013 te bazı bayiler gelecek bazıları gelmeyecek diyor. Kesin gelmeyecek diye bir şey yok. Tedarik durumunda sıkıntı olmaz çünkü captivada aynı motor var. 1.4 t hb de alabilirsiniz. Babama aldık çok memnun.

• quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

Cruze almaktan söyleekı vazgectım, alıcagım arac 2.0 dızel olucaktı ama kolktukları gercekten rahatsız aracın bırde trıger kayıuşlı bır arac almak pek ıstemem bırde bu motorlar heralde 2013 de TR' ye gelmııyecek olmasındanda kaynaklanıyoor aslında arkadaslar cunku yarın bırgün sıkıntı cıktıgı vakıt tedarıkte parcanın pek olmıyacagıdır acıkcası cokda guven vermedı bana chevrolet markası adamlara dızel dıyoorum bana yenı gelen sports wagon 1.4 t satma derdınde adamlar wallahıı bılmıyoorum buyuk bır ıhtımalla Kıa alıcam gıbı daha oncekı aracımıı sattıgıma cok pısmanım serwıs yuzu bıle görmuyoorsunuz ınanın arkadaslar...Gercı araba ısı sans ışide bıraz yani
    1

Mesajlarınızda ne dediğinizi anlamak ciddi bir ihtisas gerektiriyor. Noktalama işaretleri kullanaydınız iyiydi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.