Şimdi Ara

''' KAYBEDENLER KLÜBÜ ''' (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
2
Favori
46.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

haftaya sınavlar bailıycak ben hala 0 noktasındayım

bugun ayın 28 i tam 8 ay oldu başlayalı bizim ilşki ama nedense sürekli ben hatırlıyorum bu özel günleri...
  • ben aşktan sevgiden felan değil, düzensiz hayattan, okuldan nefret ettiğimden, çevremdeki arkadaşlarımın çıkarcı kişilikleri olduğundan dolayı mutsuzum. benide ekleyin arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hainkral

ben aşktan sevgiden felan değil, düzensiz hayattan, okuldan nefret ettiğimden, çevremdeki arkadaşlarımın çıkarcı kişilikleri olduğundan dolayı mutsuzum. benide ekleyin arkadaşlar.

Seninki de en az ayrılık acısı kadar kötü zaten. Ve ayrıca mutsuzluk hep karşı cinse duyulan tek taraflı bir ilişkiden dolayı ortaya çıkmaz, hepimizin farklı sebeplerden mutsuz olduğu anları olmuştur ve şüphesiz olacaktır da.

Ben de sizinle şunu paylaşayım, bugün sınavdan çıktık ilk sayfalarda O'na yazılar yazdığım eski birtanemle bir saate yakın konuştuk. Geçmiş günleri konuşmak O'nu çok üzüyor ve kızdırıyor, çünkü ilişkimizde çok şey feda eden karşı taraf idi ve unutması mümkün olmadığından hatırlamamaya çalışıyor, yokmuş hiç olmamış gibi davranıyor. Ben yaşadıklarımızı düşünerek hayatıma devam ederken o bana yabancı gibi bakıyor, geçmişimiz yok gibi davranıyor ama problem değil. Hayatına geri dönmesi için beni düşünmemesi gerek, benim de onun mutlu olması için anlayış göstermem gerek. Ama geçmişe bağlanmak her ne kadar amaçsızlık ve karamsarlık doğursa da geçmişiyle birlikte yaşamayı beceremeyen, öğrenemeyen insan geçmişini tekrar tekrar yaşamak zorundadır ve gelecekte o geçmiş tekrar ayağına dolanacaktır diye düşünüyorum.
    Bana çok iyi geldi konuşmak, gerçi artık benim ilişkim var, onun ilişkisi var ama ne olursa olsun karşılıksız bir insanı sevmek,sevebilmek insanı erdemli kılıyor. Bana birşey olsa gelip bana bakacağına pek emin olmasam da yıllar sonra çoluk çocuğa karışmış da olsam Şehri'me birşey olsa herşeyi bırakıp yanında olacağım. Unutmak için sevmemek lazım, anılara tutunabilmek ve verilen sözleri verildiği anın psikolojisiyle tutmamak gerek. Yani, söz verirken koşullar iyi diye vermemeli, kötü günde de iyi günlerde birlikte olduğumuz gibi beraber olmalıyız. Bu kötü gün sadece maddi manevi zor anlar değil, söz verdiğiniz kişiyi maneven kaybetmiş bile olsanız, o sizi artık sevmese ve hep size acı çektirmek istese, iyi günleri bir kalemde silse bile, bütün aşkı birden tamamiyle nefrete dönmüş olsa da sözümüzü tutmalıyız.

Biraz uzun ve karışık bir yazı oldu, kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 28 Mayıs 2007; 12:56:47 >

• biliyorum çok hatalıydım
    sana bu yanlışı baştan yaptım
    beni sevdin değerini bilemedim
    aslında ben seni hiç haketmedim
    nolur bir söz söyle yüzüme bakma öyle
    suskunluğun yakar beni
    karşımda durma öyle
    ...(soner-ayberk-rüveyda)

bilemem nereye sürüldüğümü bekleme
    belki kaybolup gidecek bu yürek karla kaplı yüreğimde hüzne doğan kır çiçeği
    yandım amman öldüm amman sararıp soldum amman karboran yollar
    ardımda sevdan var seni bırakıp gidemem...
    ağlama sil o akan gözyaşlarını
    birde sen tuz basma yarama
    gitmeler çok zor küçüğüm
    yoldaş olur yalnızlığın bana...

benide ekleyin
    mutsuzluk bir seçim değildir bence kim isterki mutsuz olsun.

• http://www.youtube.com/watch?v=2D2jkKde8ZU

en sevdiğim sarkı ,güzel bir parça
  • yeni üyelerimiz eklenmiştir...

bugun sitemden acıklanan notlarıma baktım

database/SQL = 20
    microprocessors = 15
    microcontroller = 10
    C = 15
    adnı bilmediğim bir eğitim dersi= 36

ve ders gecme barajı 50
  • Ekle benide ekle 7\24 mutsuzum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

Ekle benide ekle 7\24 mutsuzum...

ekledim hoşgeldin...
  • çok mutsuzum
  • Sagol dostum kendime ozgu bi imza da yaptim.
  • beni de ekleyin yav bu aralar berbat durumdayım finaller falan-genelde öle ztn ama finaller bahane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN A. -- 28 Mayıs 2007; 22:03:19 >
  • ߀nide kaydet kardes.
  • Beni de ekleyiverin....

Bu benimki sevda değil .....Zülfü Livaneli
  • quote:

Orjinalden alıntı: sepulturgay

yeni üyelerimiz eklenmiştir...

bugun sitemden acıklanan notlarıma baktım

database/SQL = 20
    microprocessors = 15
    microcontroller = 10
    C = 15
    adnı bilmediğim bir eğitim dersi= 36

ve ders gecme barajı 50

Haftaya benimde finaller başlıyor. Sonum seninki gibi olmaz inşallah. Ders çalışıyorum ama isteksizce oof of.

Bu arada gece 11 den beri klasik müzik dinliyorum iyi geliyor yau.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER
    Bu arada gece 11 den beri klasik müzik dinliyorum iyi geliyor yau.

Beethowen filanmi?
  • Ne dinlediğimi birde ben bilsem Radyonun birinde karışık çalıyor. Radyo Gazi galiba. Demin bi ara Türk Marşını çaldı onu biliyorum bir.
  • stonegiant
    craydon2424
    habader

yeni uyelerimiz eklenmiştir hoşgeldiniz...
  • dostlar sanırım işin boyutu biraz farklı yönlere kayıyor..

yada herkes aşktan başka birşeyi sorun etmiyor??

ve dışarıdan da burası güzin abla ve öğrencileri böümü gibi görünmeye başladı...

haytta daha başka şeylerde var anllatılcak, kayda değer...

isteğim sizden sadece aşk değil diğer sorunlarınızla da buraları meskul etmenizdir...

saygılarımla...

herkese mutluluklar
  • Size derman olur mu bilmem ama ben hep böyle düsünürüm ya da düsünmeye çalisirim:

Evim de bir toplanti, yemek ya da sohbet sonrasi temizlik için saatlerce ugrasiyorsam, çok arkadasim ve dostum var demektir,
    Zor da olsa faturalarimi ilerde ödebileyeceksem bir isim var demek olacak,
    Giydigim giyisiler biraz sikiyorsa, aç kalmiyorum demektir,
    Gölgem izliyorsa beni, günes isigi görüyorum demektir,
    Hükümeti elestirebiliyorsam, konusma özgürlügüm var demektir,
    Yiginla yikanacak ve ütülenecek varsa, çok giyecegim var demektir,
    Nefes aliyorum yasiyorum, aksam eve yorgun geliyorsam, bugün üretken olmusum demektir,
    Ve tüm bünlarin farkindaysam mutluyum demektir, diyor ve Allah'a tesekkür ediyorum
    Zira O'nu taniyan
    Evi olmayip yurtta kalsa da bahtiyardir
    Ama tanimayan
    Saraylarda da olsa mutsuzdur...

Tebessüm ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcizKarınca -- 29 Mayıs 2007; 20:30:35 >

• hiçbişeyi takmaya değmez
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.