Şimdi Ara

''' KAYBEDENLER KLÜBÜ ''' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
2
Favori
46.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk üye ben olacaktım ama olmıcam ddm kendi kendime
    olmıcak böyle mutsuzluk,hüzün kısaca deprosyon=BEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agili -- 21 Mayıs 2007; 18:20:29 >
  • Ekle hocam ekle..
  • Acele olaraktan benide ekleyiver ortaq
  • yeni üyelerimizde eklenmiştir...

paylaşımcı olmanız dileği ile... hoşgeldiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sepulturgay

ne oldu herkes susmuş

mutlumuyuz artık ??

Mutsuzluğa gömüldük.

İmza konusunda biraz duyarlı olmalıyız arkadaşlar
  • İlk aşkım olan kişiyle uzun süre kopamadık nedeni belirsiz bir şekilde ayrıldık herşey güzeldi ama bişeyler yürümüyordu ki; bilmiyorum neden böyle oldu..ayrıldık ve daha önceden de bi kaç kere ayrılıp birleşmiştik birbirimizden hiç kopamıyoruz..2 aydır ayrıyız yaklaşık ve geçenlerde bi ara görüştük öyle arkadaşca bi yere kadar beraber gidip geldik ama ben dayanamıyorum çok seviyorum hayal kurarken bile başka biriyle hayal kuramıyorum hep o var her dakikamda onu düşünüyorum çok farklı bırakamıyorum bu düşünceyi atamıyorum..unutmak istiyorum yapamıyorum..bu gün onu yeni bi msn adresi alarak ekledim farklı bi kişi olarak güzel bi konu açıp bişeyler sordum ve iş yerindenden biriyle beraber olduğunu öğrendim halbuki bana karşı hala bişeyler olduğunu hissedebiliyordum..bu 1-2 gün içinde ona tekrar tamamen içimi dökecektim ki bu haberi duydum..ve msn deki konuşmaları mutluyum böyle felan diyodu bilmiyorum ne kadar doğru..ne yapacağımı bilmiyorum hükmen yıkılmış durumdayım..yinede herşeye rağmen gidip tamamen ne var ne yok ona içimi dökeyim mi yoksa bırakayım mı(bırakayım desemde bırakamayacağım) çok kötü durumdayım şu anda..ne yapacağımı bilmiyorum..onun yüzünden tüm hayatım berbat oldu hiç bişey yapamıyorum tüm günüm somurtarak geçiyo bilmiyorum ne yapacağımı..dayanamıyorum artık..offf beaaa..

gitmelimiyim sizce ona herşeyimi dökmelimiyim..akıl fikir verin..yoksa dünyanın en büyük acılarını çekerek onu unutmayamı çalışmalıyım ki; unutamayacağım....

YARDIMM...!!!

Bırakamıyorum onu yaw..olmuyo başkalarıyla çıkıyorum yine olmuyo unutamıyorum..Onsuz olmayacak sanırım..Yarım yaşıyorum sanki bi bölümüm yokmuş gibi..

Ne yapayım....

• quote:

Orjinalden alıntı: *METT*

İlk aşkım olan kişiyle uzun süre kopamadık nedeni belirsiz bir şekilde ayrıldık herşey güzeldi ama bişeyler yürümüyordu ki; bilmiyorum neden böyle oldu..ayrıldık ve daha önceden de bi kaç kere ayrılıp birleşmiştik birbirimizden hiç kopamıyoruz..2 aydır ayrıyız yaklaşık ve geçenlerde bi ara görüştük öyle arkadaşca bi yere kadar beraber gidip geldik ama ben dayanamıyorum çok seviyorum hayal kurarken bile başka biriyle hayal kuramıyorum hep o var her dakikamda onu düşünüyorum çok farklı bırakamıyorum bu düşünceyi atamıyorum..unutmak istiyorum yapamıyorum..bu gün onu yeni bi msn adresi alarak ekledim farklı bi kişi olarak güzel bi konu açıp bişeyler sordum ve iş yerindenden biriyle beraber olduğunu öğrendim halbuki bana karşı hala bişeyler olduğunu hissedebiliyordum..bu 1-2 gün içinde ona tekrar tamamen içimi dökecektim ki bu haberi duydum..ve msn deki konuşmaları mutluyum böyle felan diyodu bilmiyorum ne kadar doğru..ne yapacağımı bilmiyorum hükmen yıkılmış durumdayım..yinede herşeye rağmen gidip tamamen ne var ne yok ona içimi dökeyim mi yoksa bırakayım mı(bırakayım desemde bırakamayacağım) çok kötü durumdayım şu anda..ne yapacağımı bilmiyorum..onun yüzünden tüm hayatım berbat oldu hiç bişey yapamıyorum tüm günüm somurtarak geçiyo bilmiyorum ne yapacağımı..dayanamıyorum artık..offf beaaa..

gitmelimiyim sizce ona herşeyimi dökmelimiyim..akıl fikir verin..yoksa dünyanın en büyük acılarını çekerek onu unutmayamı çalışmalıyım ki; unutamayacağım....

YARDIMM...!!!

Bırakamıyorum onu yaw..olmuyo başkalarıyla çıkıyorum yine olmuyo unutamıyorum..Onsuz olmayacak sanırım..Yarım yaşıyorum sanki bi bölümüm yokmuş gibi..

Ne yapayım....

Hocam başkasıyla beraber olup olmadığını iyice bir öğrenin varsa unutmaya çalışın.Eğer çok güzel günleriniz varsa unutmanız çok zor olucaktır belki unutamayacaksınız

• quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

quote:

İlk aşkım olan kişiyle uzun süre kopamadık nedeni belirsiz bir şekilde ayrıldık herşey güzeldi ama bişeyler yürümüyordu ki; bilmiyorum neden böyle oldu..ayrıldık ve daha önceden de bi kaç kere ayrılıp birleşmiştik birbirimizden hiç kopamıyoruz..2 aydır ayrıyız yaklaşık ve geçenlerde bi ara görüştük öyle arkadaşca bi yere kadar beraber gidip geldik ama ben dayanamıyorum çok seviyorum hayal kurarken bile başka biriyle hayal kuramıyorum hep o var her dakikamda onu düşünüyorum çok farklı bırakamıyorum bu düşünceyi atamıyorum..unutmak istiyorum yapamıyorum..bu gün onu yeni bi msn adresi alarak ekledim farklı bi kişi olarak güzel bi konu açıp bişeyler sordum ve iş yerindenden biriyle beraber olduğunu öğrendim halbuki bana karşı hala bişeyler olduğunu hissedebiliyordum..bu 1-2 gün içinde ona tekrar tamamen içimi dökecektim ki bu haberi duydum..ve msn deki konuşmaları mutluyum böyle felan diyodu bilmiyorum ne kadar doğru..ne yapacağımı bilmiyorum hükmen yıkılmış durumdayım..yinede herşeye rağmen gidip tamamen ne var ne yok ona içimi dökeyim mi yoksa bırakayım mı(bırakayım desemde bırakamayacağım) çok kötü durumdayım şu anda..ne yapacağımı bilmiyorum..onun yüzünden tüm hayatım berbat oldu hiç bişey yapamıyorum tüm günüm somurtarak geçiyo bilmiyorum ne yapacağımı..dayanamıyorum artık..offf beaaa..

YARDIMM...!!!

Ne yapayım....

Hocam başkasıyla beraber olup olmadığını iyice bir öğrenin varsa unutmaya çalışın.Eğer çok güzel günleriniz varsa unutmanız çok zor olucaktır belki unutamayacaksınız

Unutmaya çalışmam imkansız unutamam daha doğrusu ben onsuz olmaz yani böyle bişey imkansız gibi..En kötü ihtimal onuda kendimide öldürürüm olur biter..Yani bu kadar bağlıyım..Ondada bişeyler olduğuna eminim..Ama çok farklı bilmiyorum ne yapacağımı..Onsuz olmayacak bu kesin bişey benim için..

• quote:

Unutmaya çalışmam imkansız unutamam daha doğrusu ben onsuz olmaz yani böyle bişey imkansız gibi..En kötü ihtimal onuda kendimide öldürürüm olur biter..Yani bu kadar bağlıyım..Ondada bişeyler olduğuna eminim..Ama çok farklı bilmiyorum ne yapacağımı..Onsuz olmayacak bu kesin bişey benim için.

Ben 3 yıldır hatta 3.5 yıldır unutamadım.Onuda öldürür kendimide demişsiniz bu çok kolay bişey değildir hocam o insanın gözüne baka baka birde sevdiğiniz kızın gözüne bakarak yapamazsınız.Son bir defa kınışun onunla ciddi ciddi yoksa unutmaya birdaha onu görmemeye unutmaaya çalışın.Dediğim gibi karşındaki insanın gözüne bakarak onu öldürmek çok zordur.Birde sevdiğiniz insanın...
  • quote:

quote:

Unutmaya çalışmam imkansız unutamam daha doğrusu ben onsuz olmaz yani böyle bişey imkansız gibi..En kötü ihtimal onuda kendimide öldürürüm olur biter..Yani bu kadar bağlıyım..Ondada bişeyler olduğuna eminim..Ama çok farklı bilmiyorum ne yapacağımı..Onsuz olmayacak bu kesin bişey benim için.

Ben 3 yıldır hatta 3.5 yıldır unutamadım.Onuda öldürür kendimide demişsiniz bu çok kolay bişey değildir hocam o insanın gözüne baka baka birde sevdiğiniz kızın gözüne bakarak yapamazsınız.Son bir defa kınışun onunla ciddi ciddi yoksa unutmaya birdaha onu görmemeye unutmaaya çalışın.Dediğim gibi karşındaki insanın gözüne bakarak onu öldürmek çok zordur.Birde sevdiğiniz insanın...

Son 1 defa daha konuşacağım..Haklısın moral bozuk olduğundan böyle laflar söylüyo olabilirim..Eğer olmazsa belki bi kaç yıl yerin dibinde yaşarım ama eninde sonunda yaşamak zorundayım..inan şu anda çok kötüyüm..Dayanılmaz bişey bu..şöyle yıllar öncesine dönüp bakıyorumda ilk başta ben istememiştim keşke sonradan arayıp konuşmasaydım..Tüm hayatımı mahvetti şu anda..Ama biliyorum ki içinde hala bişeyler var geçenki görüşmemizde gözleri eskisi gibi bakıyodu..Bilmiyorum bildiğim tek şey şu an hiç iyi değilim..Ortak olduğun için saol derdime..

• Kendinizi fazla üzmeyin Dünyanın sonu değil ya.Keşke aramasaydım keşke hiç beraber olmasaydım herkes böyle der ama hayat bu....İnsanların dertlerini başkalarıyla paylaşmak insanı birazda olsa rahatlatır.Herzaman derdinize ortağım bunu unutmayın

Unutmayın herzaman küçükde olsa bir şans vardır yeterki umudunuzu yitirmeyin
  • @ *METT*

öncelikle biz ne yparsak yapalım olaya senin baktığın açıdan bakamyız... herkes kendi içinde birşeyler yaşıyor yada yaşamış olsada senin ruh halini kimse anlayamaz...

msn den sevgili sorma yöntemi bence cok garip ve güvensiz yani bence orda soylenen sözlere bakma. içinde ne varsa uygun bir yerde ve uygun bir şekilde ona bildir... bence direkt olarak soyleme bi şekilde ima et...
    çunku bu lanet olası aşk öyle bir şey ki senin ne kadar cok sevdiğine bakmaz, sadece şuna bakar sen kacanmısn yoksa kovalayan mı??

kovalayansan careler tukenmiştir... kovalamak ıssız bir oda da aclıktan ölmeyi beklemek gibidir...zamanla ve acı cekerek bitirir insanı...

işin zor dostum... Allah bahtını acık etsin...dilerim tez zamanda kurtulursun...

saygılar...
  • quote:

@ *METT*

öncelikle biz ne yparsak yapalım olaya senin baktığın açıdan bakamyız... herkes kendi içinde birşeyler yaşıyor yada yaşamış olsada senin ruh halini kimse anlayamaz...

msn den sevgili sorma yöntemi bence cok garip ve güvensiz yani bence orda soylenen sözlere bakma. içinde ne varsa uygun bir yerde ve uygun bir şekilde ona bildir... bence direkt olarak soyleme bi şekilde ima et...
    çunku bu lanet olası aşk öyle bir şey ki senin ne kadar cok sevdiğine bakmaz, sadece şuna bakar sen kacanmısn yoksa kovalayan mı??

kovalayansan careler tukenmiştir... kovalamak ıssız bir oda da aclıktan ölmeyi beklemek gibidir...zamanla ve acı cekerek bitirir insanı...

işin zor dostum... Allah bahtını acık etsin...dilerim tez zamanda kurtulursun...

saygılar...

Saolasın..Bi ben kovalayan oldum bi o..Ama şu anda ben kovalayan durumdayım ve durum pek vahim gözükmüyor..Bilmiyorum ne yapacağımı..
    Doğarkende ağlamadık mı şimdi ağlasak ne yazar..Böyle yazılmış bizimkiside böyle olacak..Ama çok kötü bişey..
    Tekrar saol yorumun için..

• quote:

Kendinizi fazla üzmeyin Dünyanın sonu değil ya.Keşke aramasaydım keşke hiç beraber olmasaydım herkes böyle der ama hayat bu....İnsanların dertlerini başkalarıyla paylaşmak insanı birazda olsa rahatlatır.Herzaman derdinize ortağım bunu unutmayın

Unutmayın herzaman küçükde olsa bir şans vardır yeterki umudunuzu yitirmeyin

Olumlu yorumlarınız için çok teşekkür ederim saolun..
  • quote:

quote:

@ *METT*

saygılar...

Saolasın..Bi ben kovalayan oldum bi o..Ama şu anda ben kovalayan durumdayım ve durum pek vahim gözükmüyor..Bilmiyorum ne yapacağımı..
    Doğarkende ağlamadık mı şimdi ağlasak ne yazar..Böyle yazılmış bizimkiside böyle olacak..Ama çok kötü bişey..

dostum ya bırak herşey olacağına varır...
    elinden geldiği kadar düşünme onu... telefonundan sil, msn falan kalmasın hiç bir iz.
    biraz gururu ie yaşa aşkını yani içinde yaşa... ve sonunda gör ki o yarattığın sevgili aslında hiç olmadı sadece o kız ona benzeyen biriydi... yani sen onu sevmedin onu sevmeyi, ona bağlı kalmayı sevdin...

zor olsada...
    unutmaya calış...

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwag -- 23 Eylül 2010; 0:53:09 >
  • Bende sürekli bir mutluluk hali söz konusu

• quote:

quote:

quote:

@ *METT*

saygılar...

dostum ya bırak herşey olacağına varır...
    elinden geldiği kadar düşünme onu... telefonundan sil, msn falan kalmasın hiç bir iz.
    biraz gururu ie yaşa aşkını yani içinde yaşa... ve sonunda gör ki o yarattığın sevgili aslında hiç olmadı sadece o kız ona benzeyen biriydi... yani sen onu sevmedin onu sevmeyi, ona bağlı kalmayı sevdin...

zor olsada...
    unutmaya calış...

Hocam çok zor yaa..Onsuz olabileceğimi sanmıyorum..Ama offf beaaa ne söylesem birbirine dolaşıyo artık durum çok karışık..Bilmiyorum hiç bilmiyorum..

• saat + ben = mutsuzluk
  • ulen ne kadar berbat bir gun yaa

eften puften birsebeble kavga ettik

canım cok fena sıkılıyor ve hiç bişi yapmak istemiyorum...

fişi cekmek istiyorum artık....
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.