Şimdi Ara

''' KAYBEDENLER KLÜBÜ ''' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
2
Favori
46.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daimi demişsiniz,hiç bir neden daimi mutsuzluğu yaratamaz.Sizin dışınızda.

Mutsuz olmak istediğiniz için mutsuzsunuz.sizi mutlu edecek birşey olmadığından değil.

Bir çoğunuzun kalacak sıcak evi,ailesi,parası var,hepinizin karnı tok.
    Alamadığınız bir nike ayakkabı sizi mutsuz etmeye yetiyorsa zaten o ayrı bir konu,yazık derim.

İmzalarınıza falan koymuşsunuz,o sizi daha da mutsuz ediyor.Mutsuzluğunuzu pekiştireceğinize,mutluluk için çareler arayın bence.

Mutsuz olmak ta,mutlu olmak ta çok kolaydır.
    Mutlu olmak isteyen bir insan,bir uğur böceğine bakar ve onunla ccanlanır,annlamlar çıkarır,oynar,sever gülümser.
    Ama mutsuz olmak isteyen bir insan,onu görmez.Bakar ve geçer,düşünmez bile.

3 günlük hayat,hadi gelin de güzel yaşayın şunu
    Diyeceksiniz,mutlusun tabi öyle konuşuıyorsun.Benim mutluluğumun nedeni bunlar.

Hatta ben anti-melankoliyi buldum.
    Melankoli nedensiz mutsuzluk,anti-melankoli de nedensiz mutluluk.

Durup dururken evde bir müzik açıyorum ve tkendi kendime kahkahalar atmaya başlıyorum.Mutluluktan da öte coşku.

Siz de denemez misiniz ? Çok güzel olacak İLk başta zor geliyor mutlu olmak,ama sonra en küçük birşey sizi mutlu ediyor.

''' KAYBEDENLER KLÜBÜ '''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 17 Mayıs 2007; 22:19:29 >

• ben hiç ama hiç mutlu degilim arkadaslarım beni saatı bnden mutsuz bi insan oalabilrmi bn arkaslarımı cok seviyorm ama hiç biri beni sevmiyor bi ara balkondan bile atlamaya kalkmıstım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Mutsuzluk,

Mutsuz olmak istediğiniz için mutsuzsunuz.sizi mutlu edecek birşey olmadığından değil.

Alamadığınız bir nike ayakkabı sizi mutsuz etmeye yetiyorsa zaten o ayrı bir konu,yazık derim.

İmzalarınıza falan koymuşsunuz,o sizi daha da mutsuz ediyor.Mutsuzluğunuzu pekiştireceğinize,mutluluk için çareler arayın bence.

Mutlu olmak isteyen bir insan,bir uğur böceğine bakar ve onunla ccanlanır,annlamlar çıkarır,oynar,sever gülümser.

Durup dururken evde bir müzik açıyorum ve tkendi kendime kahkahalar atmaya başlıyorum.Mutluluktan da öte coşku.

Siz de denemez misiniz ? Çok güzel olacak İLk başta zor geliyor mutlu olmak,ama sonra en küçük birşey sizi mutlu ediyor.

İnsanlar niye mutsuz olmak istesinki.Her insan mutlu olmak ister ama yaşadığı ortam hayat şartları bazı insanlar yüzünden insan mutsuz olur.Bir uğurböceğine bakarak mutlu olabilirsiniz demişsiniz.Sadece mutlu olduğunuzu sanmaktır ama yine mutsuzsunuzdur.Sadece geçici bir süre mutlu olmak ne değiştirirki.

• quote:

İnsanlar niye mutsuz olmak istesinki.Her insan mutlu olmak ister ama yaşadığı ortam hayat şartları bazı insanlar yüzünden insan mutsuz olur.Bir uğurböceğine bakarak mutlu olabilirsiniz demişsiniz.Sadece mutlu olduğunuzu sanmaktır ama yine mutsuzsunuzdur.Sadece geçici bir süre mutlu olmak ne değiştirirki.

Demek istediğim şu,herşeye olumlu bakarak mutluluk yakalanabilir,fakat her şeye olumsuz bakıldığında daima mutsuzsunuzdur.Sizin mutsuzum mutsuzum diyip,melankolik fotolar koymanız imzalarınıza bence mutsuzluğunuzun sebeplerinden.Pekiştiriyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 17 Mayıs 2007; 22:33:29 >
  • quote:

Demek istediğim şu,herşeye olumlu bakarak mutluluk yakalanabilir,fakat her şeye olumsuz bakıldığında daima mutsuzsunuzdur.Sizin mutsuzum mutsuzum diyip,melankolik fotolar koymanız imzalarınıza bence mutsuzluğunuzun sebeplerinden.Pekiştiriyor yani

Yani mutluluk oyunumu oynayalım.Mutsuz olup hayata mutlu bir gözlemi bakalım.Bunu denedim mutlu görünmeye hayata daha bir başka gözle bakmayı ama sadece dıştan görünüşlüyle mutlu oldum ama içim hala mutsuzdu.Sizin mutlu olmak için sebepleriniz nedenleriniz vardır ama benimde mutsuz olmak için nedenlerim sebeplerim var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

quote:

Yani mutluluk oyunumu oynayalım.Mutsuz olup hayata mutlu bir gözlemi bakalım.Bunu denedim mutlu görünmeye hayata daha bir başka gözle bakmayı ama sadece dıştan görünüşlüyle mutlu oldum ama içim hala mutsuzdu.Sizin mutlu olmak için sebepleriniz nedenleriniz vardır ama benimde mutsuz olmak için nedenlerim sebeplerim var.

Hayır polyyanacılık değil.Benim de mutsuz olmak için çok nedenim vardı,çok kötü şeyler yaşadım.zor kurtuldum ama şu an süperim.ÇÜnkü mutlu olmaya çalıştım ve mutlu oldum.Size kötü bişeye iyi bakın demiyorum,iyi birşeydeki iyilikleri görün diyorum

Mutlu olduktan sonra her şey zsırasıyla düzeldi,beni daha da mutlu eden bir insan çıktı.Ruh ikizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 17 Mayıs 2007; 22:50:46 >

• bir zamanlar ben buraya mutsuzum diye topic açtığımda çok dışlamıştınız...N'OLDU ŞİMDİ?!....

beni eklemeyin...iç huzuruna davet ediyorum sizi.....ama herkesin kendi seçimi....

yine de "kesin mutluluk" warken üzülmeye değmez arkadaşlar....

kendinizi hayata kaptırmayın...o size 1 gösterip sizden 1000 alandır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Tam göğsünüzün ortasında bir yeriniz acıyacak. Evinizin sizi içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksiniz. Sokağa fırlayacaksınız, sokaklar da dar gelecek. Tıpkı vücudunuzun yüreğinize dar geldiği gibi... Ne denizin mavisi açacak içinizi, ne pırıl pırıl gökyüzü. Kendinizi taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksiniz...

Birileri size bir şeyler anlatacak durmadan:" Önemli olan sağlık." , "Yaşamak güzel." , "Boş ver, herşey unutulur." siz hiçbirini duymayacaksınız. Göz yaşlarınızdan etrafı göremez hale geleceksiniz. Ondan ölmesini isteyecek kadar nefret edecek, az sonra kollarında ölmek isteyecek kadar çok seveceksiniz. Hep ondan bahsetmek isteyeceksiniz. 'Ölüme çare bulundu' ya da 'Yarın kıyamet kopacakmış' deseler başınızı kaldırıp "Ne dedin?" diye sormayacaksınız...

Yalnız kalmak isteyeceksiniz. Hem de kalabalıkların arasında kaybolmak. İkisi de yetmeyecek, geçmişi düşüneceksiniz. Neredeyse dakika dakika. Biri size içinizdeki acıyı söküp atabileceğinizi söylese, kaçacaksınız. Aslında kurtulmak istediğiniz halde o acıyı yaşamak için direneceksiniz. Hayatınızın geri kalanını onu düşünerek geçirmek isteyeceksiniz. Aksini iddia edenlerden nefret edeceksiniz. Herkesi ona benzetip kimseyi onun yerine koyamayacaksınız. Hiçbirşey oyalamayacak sizi. İlaçlara sığınacaksınız. Birkaç saat kafanızı bulandıran ama asla onu unutturmayan... Sadece bir müddet buzlu camın arkasından seyrettiren...

Bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelecek. Boğazınız düğümlenecek, dinleyemeyeceksiniz. Uyumak zor, uyanmak kolay olacak. Sabahı iple çekeceksiniz. Bazen de "Hiç güneş doğmasa" diyeceksiniz. Ne geceler rahatlatacak sizi ne gündüzler. Ölmeyi isteyip ölemeyeceksiniz. Belki çivi çiviyi söker diye can havliyle önünüze çıkana sarılmak isteyeceksiniz. Nafile, düşüncesi bile tahammül edilemez gelecek...

Rüyalar göreceksiniz, gerçek olmasını istediğiniz. Her sıçrayarak uyandığınızda onun adını söylediğinizi fark edeceksiniz. Telefonun çalmasını bekleyeceksiniz, aramayacağını bile bile. Her çaldığında yüreğiniz ağzınıza gelecek. Ağlamaklı konuşacaksınız arayanlarla. Yüreğiniz burkulacak canınız yanacak. Bir daha sevmemeye yemin edeceksiniz...

Hayata dair hiçbirşey yapmak gelmeyecek içinizden... Onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksınız... Defalarca aradığı günlerin kıymetini bilmediğiniz için kendinizden nefret edeceksiniz... Yaşadığınız "ŞEHRİ" terk etmek isteyeceksiniz... Onunla hiç bir anınızın olmadığı bir yerlere gidip yerleşmek... Ama bir umut... Onunla bir gün bir yerde karşılaşma umudu... Bu umut sizi gitmekten alıkoyacak... Gel gitler içinde yaşayacaksınız... Buna yaşamak denirse...

Razı mısınız bütün bunlara? Hazır mısınız sonunda ölüp ölüp dirilmeye? O halde aşık olabilirsiniz...

Yaşanmıştır, kendi hayatımdır, kurgu değildir...

Hayatımın tek aşkına, 20 yıllık bir adet Şehri'ye ithaf ediyorum bu yazıyı...

eline sağlık dostum bu yazı gerçekten sevipte ayrılanları ifade ediyo okurken sanki yaşadığım durumu gördüm :( kaç kez kendi kendime dedim unut geçer başka şeylere yoğunlaş arkdaşlarla makara yap ama olmuyo onu unutmak için bunları yaptığım için olmuyo ne yapıcaz bilmiyorum allah kimseye severken ayrılığın acısını yaşatmasın benide eklerseniz sevinirim ii günler :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardagame -- 16 Mayıs 2007; 22:59:16 >

• beni neden eklemediniz ya.Çok mu mutlu görünüyorum
  • quote:

Hayır polyyanacılık değil.Benim de mutsuz olmak için çok nedenim vardı,çok kötü şeyler yaşadım.zor kurtuldum ama şu an süperim.ÇÜnkü mutlu olmaya çalıştım ve mutlu oldum.Size kötü bişeye iyi bakın demiyorum,iyi birşeydeki iyilikleri görün diyorum

Mutlu olduktan sonra her şey zsırasıyla düzeldi,beni daha da mutlu eden bir insan çıktı.Ruh ikizim.

İyi şeyler belirli bir süre sonra kayboluyor nedense hep.İnsanın bir yeri yara olur o yara iyileşsede iz bırakır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 16 Mayıs 2007; 23:21:10 >
  • quote:

Mutsuzluk,

yazınızı okudum güzel şeyler yazmıssınız. çoğu yerde haklısnız da... şimdi birşeyler yazmaya kalam uzun uzadıya kuruntulu yada at gözlüğü takmak istiyor diye kulp takılcak kestirebiliyorum...

hayat yorgunluğum hat safhaya ulaşmışken mutluluk gemileri kendini ağırdan satıyor...bense bir fakir mutsuzum

• yaşam tümüyle yalan. mutluluk yalan yaşamak için yapılan oyundur. her gülüş her sevinç avuntudur. ne kadar kapıldıgımız önemli . kimilerimiz ö yle derin bir uykuda ki yazdıklarımın aptalca oldugunu düşünebilir. fakat kişi sormaya başladıgında eylemsizlikle karşılaşır yolun sonunda uçuruma denk gelir. kavrmalar kalkmıştır. dolayısıyla ölüm varmak için engeldir. korkusuzca ölür.

sizi sevenler için yaşamalısınız. bu boşlugun farkında olsak bile herkes bize bizim kadar yakın degildir.

mutlu olmak için kendini gerçeklerini değiştirecek kadar başarılı bir şekilde kandırmalısın. mesela yagmurlu havayı bile sevmelisin. mesela acıdan bile mutlu olmalsın.evet mutlu olalım herkes mutlu olsun mutluyuz.

hayat sevince güzel sevince mutlu günelr falan ayşecik geyikleri.

yaşam nedeniniz mutluluk olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi_büdü -- 17 Mayıs 2007; 0:22:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: casperrrrrr

beni neden eklemediniz ya.Çok mu mutlu görünüyorum

ekledim

dostlar foruma girdikce yeni üyeleride ekliyorum...

olası gecikmeler yuzunden şimdiden herkesten özür diliyorum...
  • herşeyden önce neden yaşıyorum diye sorgulamak gerekli

mesela matrix oradaki neo var ya işte o sordu sordu sordu sorna buldu. yok aslında bulamadı ama buldu gibi.

mutluluk sarhoşlugu matrix gibidir
  •  ''' KAYBEDENLER KLÜBÜ '''
  • yeni bir gün daha başlıyor...
  • beni de ekler misin
  • Ekleyince boncuk felan vermiyorlar. İsminizin ilk sayfada gözükmesi sizin için neden bu kadar önemli anlamıyorum. Genelde topiğe giriyorum ve beni ekler misin diyenlerin çoğunu bir daha topic altında görmedim, zaten görsem de fikrim değişmeyecek çünkü hazıra konup izleyici modunda topiğe geleceğinize birşeyler katmak için, acınızı paylaşmak için gelin. Beni de ekle diyip her club'a üye olup sıvışan zihniyeti anlamakta güçlük çekiyorum.

Günlerdir topic'teyim hâlâ beni ekleyin diye birşey demedim... Ekleyince birşey olmuyor giren zaten yazıları okuyor mutsuz olanların isimlerini değil. Duyarlı ve mantıklı olun lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: smyrnali_35

beni de ekler misin

ekledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Ekleyince boncuk felan vermiyorlar. İsminizin ilk sayfada gözükmesi sizin için neden bu kadar önemli anlamıyorum. Genelde topiğe giriyorum ve beni ekler misin diyenlerin çoğunu bir daha topic altında görmedim, zaten görsem de fikrim değişmeyecek çünkü hazıra konup izleyici modunda topiğe geleceğinize birşeyler katmak için, acınızı paylaşmak için gelin. Beni de ekle diyip her club'a üye olup sıvışan zihniyeti anlamakta güçlük çekiyorum.

Günlerdir topic'teyim hâlâ beni ekleyin diye birşey demedim... Ekleyince birşey olmuyor giren zaten yazıları okuyor mutsuz olanların isimlerini değil. Duyarlı ve mantıklı olun lütfen...

dostum fikrine saygı duyuyorum...

yalnız senin için bir anlama ifade etmeyen değerler yada fikirler başkaları için çok önemli olabilir...
    sana ismin ilk sayfada görünmesi ne kadar anlamsız geliyorsa belki adını yazdıran arkdaşlara da o kadar anlamlı geliyordur... bunu tam olarak anlayamazyız...

benim bu konuyu acma sebebim; benzer sorunlardan muzdarip arkdaşlarımı bir arada toplayıp birşeyler paylşabilmekti... bütün arkdaşların katılmasını her katılan arkadaşında birşeyler paylaşmasını zaten bekleyemeyiz... durumda oyle zaten...

kim ne yazar, nasışl yazar, ne kadar katılır bunlar cok onemli değil... burda genel bir cıkarım yok... kişisel cıkarımlar var...
    ben burda yaptıklarımdan dolayı bir nebze rahatlıyorum... ne mutlu bana...

saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.