benide eşim dostum yastayım sanıyor, hastayım hiç kimse bilmiyor
Mesut sanmak için kendimi Ne kağıt isterim, ne kalem Parmaklarımda cigaram Dalar giderim mavisinden içeri Karşımda duran resmin
Girerim deniz çeker Deniz çeker, dünya tutar İçkiye benzer birşey mi var Bir şey mi var ki havada Deli eder insanı, sarhoş eder
Bilirim, yalan, hepsi yalan Taka olduğum, tekne olduğum yalan Suların kaburgalarımdaki serinliği İskotoda uğuldayan rüzgar Haftalarca dinmeyen motor sesi Yalan...
Ama gene de Gene de güzel günler geçirebilirim Geçirebilirim bu mavilikte Suda yüzen karpuz kabuğundan farksız Ağacın gökyüzüne vuran aksinden Her sabah erikleri sara buğudan Buğudan, sisten, ışıktan, korkudan...
Ne kağıt yeter ne kalem Mesut sanmam için kendimi Bunların hepsi... hepsi fasa fiso Ne takayım, ne tekneyim Öyle bir yerde olmalıyım Öyle bir yerde olmalıyım ki Ne karpuz kabuğu gibi, ne ışık, ne sis, ne buğu gibi İNSAN GİBİ Orhan Veli Kanık
Anı dertten yatıyoruz galiba bu hayatta...pm at adresini konuşalım
mehmetgunduzbey ve sph
yeni üylerimzde eklenmiştir...
yine bir akşam vakti geldi çattı yine dünkünün kopyası bir gün sona eriyor... bir arpa boyu yol kat ettim desem arpaya saygısızlık etmiş olurum...
Hayatin zorluklarla dolu oldugunu, nasil bir hayatimiz olursa olsun mutlaka basimiza gelenler yüzünden hissederiz. Hayatla mücadele ederken çok fazla sey beklemek yerine onun bizden neler istedigine bakmak ve onlari degerlendirip hayatimiza ona göre yön vermek yasamdan zevk almak için gerçekten önemli bir adimdir. Yoksa bastan hayatin kendisinden nefret ederek ve onu zor kabul ederek ise baslarsak o zaman yasamdan zevk almak için sonradan yapacagimiz mücadele bosa gidebilir. O yüzden dogdugumuz andan itibaren gelisen ve yasanilan olaylari içsellestirerek hayattan zevk almaya baslariz ve bu süreç devam eden bir süreç halini alir. "Bir gün nasilsa mutlu olacagim" diye yola çikilmaz. O bir hedef degil, yasanilan her olaydan cikartilacak bir olgudur. Elbette bazi anlarda bir intika olabilir. Günes "küsuf"ta biraz tutulur, ama bir müddet sonra yine aydinlanir. Genelde arkadaslarima da "kendinize vakit ayirmiyorsunuz" dedigimde bir duraksamanin ardindan ciliz bir "evet" gelir. Oysa insanin kendine zaman ayirmasi demek o dilimi tamamen kendisi için harcamasi demektir. Eger o vakit içinde baskalarinin isleriyle ugrasmaya devam ederseniz, bu kendinize zaman ayirmaniz demek olmaz. Arada sirada kendinize vakit ayirin ve kendinizi dinleyin. Bunun inanilmaz yararini görebileceksiniz. Belki de sadece caninizin sikintisi geçmekle kalmayacak, kendinizle ilgili diger konularda da yeni seyler kesfedeceksiniz...
Huzurlu ve mutlu kalin
quote:
Orjinalden alıntı: sepulturgay
yine bir akşam vakti geldi çattı yine dünkünün kopyası bir gün sona eriyor... bir arpa boyu yol kat ettim desem arpaya saygısızlık etmiş olurum...
quote:
Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda
quote:
Neresi komik?
kimsenin arpaya saygısı kalmamış. bunu protesto ediyorum. sırf bu nedenle " arpaya saygı fan clup 2007 " topiği açılmalı.
not: beni eklemeyin, ben dışarıdan manevi desteğimi her zaman sürdüreceğim.
yaşasın, ben neden sürekli mutsuzum fan clup, yaşasın..
quote:
Genelde arkadaslarima da "kendinize vakit ayirmiyorsunuz" dedigimde bir duraksamanin ardindan ciliz bir "evet" gelir. Oysa insanin kendine zaman ayirmasi demek o dilimi tamamen kendisi için harcamasi demektir.
bende ise tam tersi kimeseye vakit ayırdığım yok kendi dünyamdayım...
kacan trenin ardından...
mutlu olan kimse bu topiği okuduğu zaman kesin mutsuz olur. benide ekle bari nedensiz yere gözlerimin dolması mutsuzluk olsa gerek:(((
quote:
Orjinalden alıntı: akrep_kralice
mutlu olan kimse bu topiği okuduğu zaman kesin mutsuz olur. benide ekle bari nedensiz yere gözlerimin dolması mutsuzluk olsa gerek:(((
ekledim
şu mevzunun bilinmesini isterim; amacımız kimseyi mutsuz etmek yada ruh halini değiştirmek değildir... sadece eğer mutsuz iseniz ve birşeyler yazarak rahatlama gibi bir düşünceniz var ise bu başlık altında yazılarınızı vede düşüncelerinizi bizmle paylaşabilirsiniz... bu başlığı açamamın en büyük amacı bu idi...
bütün üyelerimize mutluklar dilerim...
saygılar...
BENİDE EKLE . MUTSUZUM BE MUTSUZZ
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet1990
BENİDE EKLE . MUTSUZUM BE MUTSUZZ
ekledim...
hoşgeldin....
amacının bu olmadığının farkındayım sadece yazılanlara bakarak bu yorumu yaptım.yanlış anlaşılmasın
quote:
quote:
ekledim
şu mevzunun bilinmesini isterim; amacımız kimseyi mutsuz etmek yada ruh halini değiştirmek değildir... sadece eğer mutsuz iseniz ve birşeyler yazarak rahatlama gibi bir düşünceniz var ise bu başlık altında yazılarınızı vede düşüncelerinizi bizmle paylaşabilirsiniz... bu başlığı açamamın en büyük amacı bu idi...
bütün üyelerimize mutluklar dilerim...
saygılar...
quote:
amacının bu olmadığının farkındayım sadece yazılanlara bakarak bu yorumu yaptım.yanlış anlaşılmasın
quote:
quote:
ekledim