Şimdi Ara

''' KAYBEDENLER KLÜBÜ ''' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
974
Cevap
2
Favori
46.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: why_living

klasik bunalım triplerimizi sergileyelim.

kimisi işte rakı masası yapar.
    kimisi efkarlanır sigara tüttürür.
    falanda filan. depresif hareketler.
    kimileri yaşam şekli haline getirir. derrbeder oldum gibisindne .
    kimisi metal müzik kültürüne bürünür.

nedense hepsi yapay gelir. kimileri o akdar düşkündür ki mutluluga sıradan mutluluklar yetmez. gördüğü mutsuzluk kalıplarındna bile mutluluk duymayı becerebilir. Sadist ve mazoşist tipler gibi.
    Mutlulugun mutsuzlugun ne oıldugunun farkında olan kişi ,neyi ne oldguunu bieln kişi. en iyi şekilde yaşayabilen kişidir. cünkü mutsuzlugunu ağlamakla ifade etmez. mutlu olmak için oyuncaklar yaratabilir.

ver elini öpiyim abi,güzel yazı

• Ne kadar çok benim gibi düşünen varmış burda benide klube ekle kardeş Bazen niye geldim acaba bu dünyaya diye düşünüyorum. Keşke uykuya dalar gibi yatsam ve sonsuza kadar hiç kalkmasam ama sevenlerimi üzmemek için sabretmeye çalışıyorum. Bazen içimden Allah'a sormak geliyor "neden beni yarattın" diye. Keşke yaratmasaydı...
  • bende mutsuzum neden derseniz
    sevdiğim kız benim hakkımda ne düşünüyor bilmiyorum ve utangaç olduğum için ona onu sevdiğimi söyleyemiyorum
  • Ben son 3 senedir mutsuzum hayattan zevk alamaz oldum lise başladığımdan beri şu an L3 üm 3 senedir sevdiğim kıza açılamadım hep başkalarının kolları altında görünce içim gidiyor dinlediğim şarkıda 24 lük yorgun çok güzel bir parça tam beni anlatıyor sagopadan !!
  • yeni üylerimiz de eklenmiştir...
  • ulen yine berbat bir gun gecirdim rutin şeyler yine

birde yetmezmiş gibi kampüs e bahar gelmiş millet coşuyor

benimse içimden gelmiyor eğlenmek
  •  ''' KAYBEDENLER KLÜBÜ '''
  • http://forum.donanimhaber.com/m_14267186/tm.htm

en alttan 3.yü okudun mu?

dikkatimi çekti.
  • gunaydınn....

yeni bir gun başlıyor bakalım haydi hayırlısı....
  • Beni neden eklemiosunuz yaws
  • quote:

Orjinalden alıntı: sepulturgay

gunaydınn....

yeni bir gun başlıyor bakalım haydi hayırlısı....

Günaydınlar..
  • Adamın biri doktora gitmiş ve doktora şikayetini anlatmaya başlamış. Doktor bey ben hiç mutlu olamıyorum herkes gibi gülüp eğlenemiyorum demiş,Doktorda üzülme eğlen hayatın tadını çıkar, örneğin yeni gelen sirke git orda çook komik palyoca var seni biraz güldürür demiş. Adamda doktor bey o palyaco benim demiş...
  • Arkadaşlar şuan haluk levent in ayrılık şarkısını dinliyorum.Üzerinede bu başlık dikkatimi çekti; okudum.Okuyunca daha da bir mutsuz oldum.Neyse geçicidir.Sıkmayın canınızı.

Spor yapın, çikolata yiyin.Mutlu olmazsınız ama en azından kendinizi iyi hissedersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akosev

Beni neden eklemiosunuz yaws

ekledim dostum...

h.g.
  • arkadaşlar ben bir kitap önermek istiyorum..kesinliklede tavsiye ederim..DALE CARNEGIE "ÜZÜNTÜYÜ BIRAK YAŞAMAYA BAK"..
  • en yakın dostum mutsuzluk
    ben kaçtım o kovaladı
    uyudum bekledi, içtim bekledi
    şimdi kaçacak yerim yok
    artık hem uykumda hemde rakı bardağımda
  • benide eklersen sevinirim.
  • Ekle hocam benide arasıra farklı moda giriyorum millet çaırıyo ben duymuyorm sıkılcak bişe yok ama bilmiyorum mutsuz oluyorum nedensiz yere biliyosunuz sanırm bu duyguyu anlatılmaz yaşanır derler ya işte aynen öyle eklersn sevinirm...
  • ben her bahar mutsuzum ekle baba ekle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u_haluk -- 15 Mayıs 2007; 20:44:25 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.