Şimdi Ara

''' KAYBEDENLER KLÜBÜ ''' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
2
Favori
46.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu topiği neden daha önceden görmedim ya

Daha önce bir arkadaşında dediği gibi yüzüm gülsede içim gülmüyor...

Bir şeyler eksik ama
  • ben cok mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 17 Mayıs 2007; 20:02:20 >
  • Paylaşmaları önemli değil dediğin insanlar bir daha topiğe girmiyor bile. Hâlâ neyi savunmaya çalıştığını anlayamıyorum. Neden mutsuz olduğunu paylaşmadıktan sonra mutsuz olduğunu ulu orta belirtmenin ne yararı olabilir ki?

Bu da mı benim için önemsiz olduğu kadar başkası için önemli,anlamlı olabilir?
  • keşke ailemi kendim seçebilseydim.bu yüzden çok mutsuzum
  • Çok mutsuzum.Pcyi kırmak istiyorum.Xpyi Vista yapmaya Kafayı yiyecemDünya"ya

• quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Paylaşmaları önemli değil dediğin insanlar bir daha topiğe girmiyor bile. Hâlâ neyi savunmaya çalıştığını anlayamıyorum. Neden mutsuz olduğunu paylaşmadıktan sonra mutsuz olduğunu ulu orta belirtmenin ne yararı olabilir ki?

Bu da mı benim için önemsiz olduğu kadar başkası için önemli,anlamlı olabilir?

üye olan herkesin burda birşeyler paylaşmasını bekyemem
    belki adam sadece bu oluşumun bir parcası olmak istemiştir ve adının gecmesini istemiştir yada bambaşka bir nedeni vardır...???

herkesin ne sebeple mutsuz olduğunu acıkcası pek merak da etmiyorum...

isteyen yazar isteyen yazmaz

fırtınalı bir gemi bir batar bir cıkar!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: akrep_kralice

keşke ailemi kendim seçebilseydim.bu yüzden çok mutsuzum

bir zamanlar bende o şekilde düşünüyordum
    hatta aklıma bi sürü aptalca fikirlerde gelmişti...

bu fikirler zamnla yok oldu...

ve şimdi yaş 23 olunca anlıyorum ki yaptıklarım ve düşündüklerim sadece bir sacmalıktan ibaretmiş...

sadece biraz sabır

her sabah yeni bir güneş doğar
    gün ısığı kapalı perdelerden içeri giremez...
    ac perdeleri
    başla yeni güne

• ben bu yaşıma kadar ailemden doğru düzgün ilgi görmedim bu yaştan sonrada göreceğimi sanmıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: sepulturgay

quote:

keşke ailemi kendim seçebilseydim.bu yüzden çok mutsuzum

bir zamanlar bende o şekilde düşünüyordum
    hatta aklıma bi sürü aptalca fikirlerde gelmişti...

bu fikirler zamnla yok oldu...

ve şimdi yaş 23 olunca anlıyorum ki yaptıklarım ve düşündüklerim sadece bir sacmalıktan ibaretmiş...

sadece biraz sabır

her sabah yeni bir güneş doğar
    gün ısığı kapalı perdelerden içeri giremez...
    ac perdeleri
    başla yeni güne

• quote:

ben bu yaşıma kadar ailemden doğru düzgün ilgi görmedim bu yaştan sonrada göreceğimi sanmıyorum.

bu kadar emin olma bence...
    ,herkesin sevgi gösterisi farklıdır...

hiç umadığın bir anda sana olan sevgilerini anlarsın...
    benim gibi...

• kardes benide ekle
  • quote:

Orjinalden alıntı: carterr

kardes benide ekle

hoşgeldin
  • beni eklemişmiydin kardeşim..

• quote:

Orjinalden alıntı: *METT*

beni eklemişmiydin kardeşim..

ekledimm
  • İmzaları göremiyoruz
  • inşallah geç olmadan görürüm

quote:

Orjinalden alıntı: sepulturgay

bu kadar emin olma bence...
    ,herkesin sevgi gösterisi farklıdır...

hiç umadığın bir anda sana olan sevgilerini anlarsın...
    benim gibi...

•  ''' KAYBEDENLER KLÜBÜ '''

''' KAYBEDENLER KLÜBÜ '''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4T®0N -- 19 Mayıs 2007; 3:27:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: P4T®0N

güzel resimşer ozelikle 2.si cok anlamlı....

• ne oldu herkes susmuş

mutlumuyuz artık ??
  • Bu konu çok güzel olmuş.İçerik çok hoşuma gitti ama adımı yazdırmak istemiyorum,çünkü kendimi koşullandırmış olurum.Sizlerle mutsuzluğumu paylaşmak istiyorum,izin var mı?

Çevremde neşeli,esprili biri olarak tanınırım.Mimarlık bölümünde okuyorum,istediğim bir bölüm değildi.Bazı sebeplerden dolayı kazanmış bulundum,şimdi 2.sınıftayım.Daha önceleri bilgisayar mühendisi olmak istiyorum ama puanım yetmedi.Neyse.Şimdi geriye baktığımda üniversitemdeki mütercim tercümanların aldığı eğitimi gördükçe ''Keşke dil öğrencisi olsaydım.''diyorum.Lise yıllarına dönüp alan değiştirmek bildiğim kadarıyla mümkün,fakat çok formalite gerektiriyor.Yine de bazen herşeyi bırakıp gitmeyi düşünmüyor değilim.Böyle söylediğim insanlar ''Burslusun,notların iyi...''filan deyip kestirip atıyorlar,ailem de dahil.Bilemiyorum.Bazen çok seviyorum bu işi,bazen nefret ediyorum herşeyinden.Ama içimde bir kıpırtı,heyecan yok gibi diyebilirim.Yabancı dillere çok ilgim var,özellikle İngilizce'ye.İnternet ortamında birçok yabancı arkadaş edindim.Üniversitede Almanca da öğreniyorum,onu da çok sevdim.Fizikle aram hiç iyi olmadı,resimle de.İyi Autocad var da birşeyler yapabiliyorum.Bilemiyorum.Karmaşık duygular içindeyim.Bunu okuyan Öss'ye hazırlanan kardeşlerim abla tavsiyesi olarak alsınlar:Sakın gerçekten istemediğiniz bir bölüme gitmeyin.

Mimarlık çok hoş bir meslek aslında.Hocalarımla da aram gayet iyi.Bu gidişle bırakmayacağım gibi.Ancak yabancı dil ile ilgilenseydim,daha rahat olurdum gibime geliyor.Belki ilerde...Mimarlık aynı zamanda çok da zor.Az zamanda çok iş istiyorlar,bizden çoğu şeyi kendimiz öğrenmemizi bekliyorlar.Daha önce hakkında hiçbir bilgim olmadığı şeyler çizdim bugün.Yarına proje teslimimiz var fakat herşeyim tam değil.Anlayacağınız bu ara mutsuz olmam için çok sebebim var.

Sadece ders mi?Bir de aşk-meşk durumları oldu.Sormayın gitsin.Nolcak benim bu halim

Çok uzun olmuş kusura bakmayın.İçimi dökmek istedim sadece.İyi forumlar herkese.

• quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

Bu konu çok güzel olmuş.İçerik çok hoşuma gitti ama adımı yazdırmak istemiyorum,çünkü kendimi koşullandırmış olurum.Sizlerle mutsuzluğumu paylaşmak istiyorum,izin var mı?

Çevremde neşeli,esprili biri olarak tanınırım.Mimarlık bölümünde okuyorum,istediğim bir bölüm değildi.Bazı sebeplerden dolayı kazanmış bulundum,şimdi 2.sınıftayım.Daha önceleri bilgisayar mühendisi olmak istiyorum ama puanım yetmedi.Neyse.Şimdi geriye baktığımda üniversitemdeki mütercim tercümanların aldığı eğitimi gördükçe ''Keşke dil öğrencisi olsaydım.''diyorum.Lise yıllarına dönüp alan değiştirmek bildiğim kadarıyla mümkün,fakat çok formalite gerektiriyor.Yine de bazen herşeyi bırakıp gitmeyi düşünmüyor değilim.Böyle söylediğim insanlar ''Burslusun,notların iyi...''filan deyip kestirip atıyorlar,ailem de dahil.Bilemiyorum.Bazen çok seviyorum bu işi,bazen nefret ediyorum herşeyinden.Ama içimde bir kıpırtı,heyecan yok gibi diyebilirim.Yabancı dillere çok ilgim var,özellikle İngilizce'ye.İnternet ortamında birçok yabancı arkadaş edindim.Üniversitede Almanca da öğreniyorum,onu da çok sevdim.Fizikle aram hiç iyi olmadı,resimle de.İyi Autocad var da birşeyler yapabiliyorum.Bilemiyorum.Karmaşık duygular içindeyim.Bunu okuyan Öss'ye hazırlanan kardeşlerim abla tavsiyesi olarak alsınlar:Sakın gerçekten istemediğiniz bir bölüme gitmeyin.

Mimarlık çok hoş bir meslek aslında.Hocalarımla da aram gayet iyi.Bu gidişle bırakmayacağım gibi.Ancak yabancı dil ile ilgilenseydim,daha rahat olurdum gibime geliyor.Belki ilerde...Mimarlık aynı zamanda çok da zor.Az zamanda çok iş istiyorlar,bizden çoğu şeyi kendimiz öğrenmemizi bekliyorlar.Daha önce hakkında hiçbir bilgim olmadığı şeyler çizdim bugün.Yarına proje teslimimiz var fakat herşeyim tam değil.Anlayacağınız bu ara mutsuz olmam için çok sebebim var.

Sadece ders mi?Bir de aşk-meşk durumları oldu.Sormayın gitsin.Nolcak benim bu halim

Çok uzun olmuş kusura bakmayın.İçimi dökmek istedim sadece.İyi forumlar herkese.

oncelikle yazdıkların için tesekkurler... aanlatmama izin var mı demissin ben zaten bu bolumu o amaçla actım...

anlattıklarına gelince eğer izin verirsen bende sana hikayemi anlatayımda biraz sende olaya başka pencerelerden bak;

ben an. tek. lisesi bilgisayar bolumunu bitirdim marmara üni. bilgisayar ve kontrol öğretmenliği(ing) kazandım 1 yıl hazırlık okudum ve şuan 3. sınıftayım... bende aynı sen gibi burayı istemyerek sectim aslında kotu bir bolumde değil el ustunde tutuluyoruz vede iş imaknımz cok fazla. yani bu bolumu bitirip işsiz kalmak imkansız gibi bişi... ama gel gör ki ben bu bolumu bi turlu sevemiyorum hatta şuan butun derslermiz branş dersleri olduğu için birşeyde anlamıyorum... inan ki o karmaşık matematik derslerini bile mumla arıyorum... : (( demissn ki proje teslim edecem ve hala yarım... ben doğru duzgun proje bile vermiyorum cunku birşeyler uretemiyorum kafam almıyor... yaş olmuş 23 bu yaştan sonra bırakamam da burayı... ben gibi bir cok arkadaşımda var herkes okuldan bıkmış durumda... oyle ki okulun bahcesine girmiyelim diye yolumuzu uzatıp başka yerlerden gidiyoruz gideceğimiz yerlere...

bende aynı sen gibi, ingilizce bolumunu cok istiyordum en azından severek yapacağım bir iş olurdu. cunku seviyorum ingilizceyi hatta coğu filmi ingilizce altyazı ile izliyorum guzel oluyor :) ama gel gor ki kaderlerimzde bu bolumler varmış... sen mimar ben bilgisayar öğretmeniyim : )

yani yalnızca sen değilsin bölümü yüzünden sıkıntı ve strese giren... (en azından ben de varım )

neyse lafı cok uzattım galiba... ama yazmak yinede guzel oldu...

saygılar sevgiler ve başarılar...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.