Şimdi Ara

Kaybetmem gereken oyunu kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün rankta solo top oynuyordum botta karşı takımın vayne i feedlediler 20 ye 1 gibi bir skoru vardı jungle sürekli bota yardıma gitmek zorunda kaldığından mid de ezildi biz topta başabaş farm odaklı oynuyorduk bi ara inhibitore kadar dayandılar sonra birdrn vayne in baglantısı koptu adc leri olmadığı için tf leri rahat rahat aldık ve oyunu kazandık ancak benim icime oturdu haksız olarak kazandık kim bilir ne kadar küfür yedik burda bizde haksız degiliz karşı tarafta haksız degiliz bunu buraya oyunun bir bakıma açığı olan bu olayı sizede aktarmak icin yazdım...

• oyundan çıksaydın oyun eşitlenseydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodly Knife

oyundan çıksaydın oyun eşitlenseydi
    Sen tfde quadra atacakken internetinin gitmesi nedir bilirmisin Onlar acımıyo bitiriyo, duygusal bakmayın oyun bu rakibin dezavantajını kullanmak üzerine kurulu net gitmeside buna dahil.Keyfinize bakın
  • hep bizim takımdakiler düşecek değil ya az da karşıdan düşsn boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Sen tfde quadra atacakken internetinin gitmesi nedir bilirmisin Onlar acımıyo bitiriyo, duygusal bakmayın oyun bu rakibin dezavantajını kullanmak üzerine kurulu net gitmeside buna dahil.Keyfinize bakın

Alıntıları Göster
    penta atacakken gitmesini bilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

Evlad acısı gibi oturuyor ya modemi kırıyordum ben
  • quote:

Aynısı daha yeni başıma geldi solotopda karşımdaki Irelıa oyun başından beri gelmeyip xinde oyuna 6. dakikadan sonra girince çok rahat aldık oyunu çokta iyi oldu kasmadan +22 lp hoş oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

benim monitör patladı o gün hdmi led hemide şimdi öttüre şoktan bi lcd var

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    şans işte free elonun tadını çıkar.

• quote:

Aynen, acımıyorlar üstüne üstlük dalga bile geçiyorlar. Bazıları var ki 0/1270392816382715378 gitmesine rağmen Nexus'u aldıklarında Easy diyorlar sinirden kahkaha atıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Penta atarken ya pc çöker ya net gider ya elektrikler kesilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Double Penetration

Alıntıları Göster
    böyle bir kaç oyun kazandım fakat inan onun acısı ilerleyen oyunlarda çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark.

böyle bir kaç oyun kazandım fakat inan onun acısı ilerleyen oyunlarda çıkıyor

Alıntıları Göster
    kader kısmet ne diyelim abi.
  • Aynen bende de oluyor komik tarafi oyun bitince anliyorum karsi tarafta afk oldugunu o kadar noobum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Aynen bende de oluyor komik tarafi oyun bitince anliyorum karsi tarafta afk oldugunu o kadar noobum.
    20 ye 1'i görünce benim zannettim ama vaynemiş:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamplay

20 ye 1'i görünce benim zannettim ama vaynemiş:(

Alıntıları Göster
    sen hiç g.tunden ter çıkarak solotopu kazandığında , karşı adc nin 11-1 gittiğini görüp o oyunu kaybettin mi ?

Yada " mid mid mid yha lütfen mid qnqs .s " diyen birisine midi bırakıp , sonra o adam dakika 30 , 29 cs gitti mi ?

Biz bu durumlarda elo kaybediyoruz kopan bir bağlantı sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodly Knife

oyundan çıksaydın oyun eşitlenseydi

+1
  • Bu oyun sonuçta bir strateji oyunudur ve her yol mübahtır.Bir keresinde nasus oynuyordum arkadaşlarla.Ben biraz kill almıştım ve farm durumum da iyiydi.Ama karşı adc iyi kasilmisti ve oyunu kaybediyorduk.Dedik malum tr serveri değişik yollar deneyelim. All'dan xin zhayo noob beni 1vs1 de yenemezsin falan dedik.O da ilkokullu tabi damarlarında dolaşan metin2 kanı ortaya çıktı. Gel baron onu teke tek falan dedi.Sonra pustuk oraya adami aldık ve oyunu da bitirdik.Bu da öyle bir anımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YagamiLight

Bu oyun sonuçta bir strateji oyunudur ve her yol mübahtır.Bir keresinde nasus oynuyordum arkadaşlarla.Ben biraz kill almıştım ve farm durumum da iyiydi.Ama karşı adc iyi kasilmisti ve oyunu kaybediyorduk.Dedik malum tr serveri değişik yollar deneyelim. All'dan xin zhayo noob beni 1vs1 de yenemezsin falan dedik.O da ilkokullu tabi damarlarında dolaşan metin2 kanı ortaya çıktı. Gel baron onu teke tek falan dedi.Sonra pustuk oraya adami aldık ve oyunu da bitirdik.Bu da öyle bir anımdır.

Blue ezreal deniyorum bizdeki heca arkadaş bağlantı koptu gelemedi karşı takımdaki xin ana avrat küfretti bizimkiler karşlık verince yenildik haliyle skorum 22/7 idi nası koydu o varya

• quote:

Orijinalden alıntı: Double Penetration

Alıntıları Göster
    ölmekten güldüm o derece :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.