Şimdi Ara

Kaybetmem gereken oyunu kazanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vacca2

hep bizim takımdakiler düşecek değil ya az da karşıdan düşsn boşver

• Bugün serilerde karşı takımın adcsi ve jungle'ı çıktı daha 2 level iken, 5v3 kazanıp promote oldum, mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: YagamiLight

Bu oyun sonuçta bir strateji oyunudur ve her yol mübahtır.Bir keresinde nasus oynuyordum arkadaşlarla.Ben biraz kill almıştım ve farm durumum da iyiydi.Ama karşı adc iyi kasilmisti ve oyunu kaybediyorduk.Dedik malum tr serveri değişik yollar deneyelim. All'dan xin zhayo noob beni 1vs1 de yenemezsin falan dedik.O da ilkokullu tabi damarlarında dolaşan metin2 kanı ortaya çıktı. Gel baron onu teke tek falan dedi.Sonra pustuk oraya adami aldık ve oyunu da bitirdik.Bu da öyle bir anımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemoplague

sen hiç g.tunden ter çıkarak solotopu kazandığında , karşı adc nin 11-1 gittiğini görüp o oyunu kaybettin mi ?

Yada " mid mid mid yha lütfen mid qnqs .s " diyen birisine midi bırakıp , sonra o adam dakika 30 , 29 cs gitti mi ?

Biz bu durumlarda elo kaybediyoruz kopan bir bağlantı sorun olmaz.

az önce ilk 25 dk 14 0 gittim ama adc yüzünden kaybettik ): aynısı basıma geldi ve ne kadar küfür ettiğimi bilemem. banlanıncada biz haksız oluyoruz
  • o yüzden kolay kolay surrender vermeyin
  • Savaş oyununda nasıl olursa olsun (hile yapmadığın sürece) zafere oynamalısın.
  • quote:

Bu oyun sonuçta bir strateji oyunudur ve her yol mübahtır.Bir keresinde nasus oynuyordum arkadaşlarla.Ben biraz kill almıştım ve farm durumum da iyiydi.Ama karşı adc iyi kasilmisti ve oyunu kaybediyorduk.Dedik malum tr serveri değişik yollar deneyelim. All'dan xin zhayo noob beni 1vs1 de yenemezsin falan dedik.O da ilkokullu tabi damarlarında dolaşan metin2 kanı ortaya çıktı. Gel baron onu teke tek falan dedi.Sonra pustuk oraya adami aldık ve oyunu da bitirdik.Bu da öyle bir anımdır.

Dostum Tr'de elo hellden çıkış yolunu bulmuşsun haberin yok ( ciddiyim )

• quote:

sayende çelincır oldum diycektim ama gold 2 den sonra pek yemiyolar bu tekniği ama saol sayende gold oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

o yüzden kolay kolay surrender vermeyin

+1 aynen kackere oyun çevirdik 0/10 1/15 den hele bugün tek başıma çevirdim akali ile killeri almak zorunda kaldim biraz verebildigimi verdim adamın kacmasindan iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbatba

Bugün rankta solo top oynuyordum botta karşı takımın vayne i feedlediler 20 ye 1 gibi bir skoru vardı jungle sürekli bota yardıma gitmek zorunda kaldığından mid de ezildi biz topta başabaş farm odaklı oynuyorduk bi ara inhibitore kadar dayandılar sonra birdrn vayne in baglantısı koptu adc leri olmadığı için tf leri rahat rahat aldık ve oyunu kazandık ancak benim icime oturdu haksız olarak kazandık kim bilir ne kadar küfür yedik burda bizde haksız degiliz karşı tarafta haksız degiliz bunu buraya oyunun bir bakıma açığı olan bu olayı sizede aktarmak icin yazdım...

sen ne diyosun takimda oyun basindan beri 2 kisi afk vardi adamlardan kill olarak ustunduk ama yenildik ne koydu 4 kisi olsak alirdik

• Ben botlarla oynuyorum kanka sizden biri çıktığı zaman botlardan biri de afk kalıyor
  • quote:

Güzel günlerdi.

• aynı olay benim başıma defalarca geldi ama tam tersl oldu. Ezdiğimiz oyunu baglantı kopması yüzünden verdik ve karşı takımın bebeleride gg wp easy yazarlar
    bir riot türkiye klasiği

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.