Şimdi Ara

Kaydettiğim Sesim Farklı Çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler telefonumda veya bilgisayarımda kaydettiğim sesim çok farklı çıkıyor.Kimileriniz diyecek ses kayıtlarındaki sesin asıl duyulan sesin diye.Ben şarkı söylemeyi çok seviyorum ama ses kayıtlarındaki sesim çok kötü olduğundan içimden gelerek şarkı söyliyemiyorum.Kendi duyduğum sesi yani içimdeki sesi nasıl dışarıya vurabilirim.Böyle bir şey varmı çok merak ediyorum.LÜTFEN BİRİNİZ BANA YARDIM ETSİN

• nefesini güçlendirmel, diyafram çalışmaları falan yapmalısın
  • Sanırım kafanın içindeki ses yankı yapıyor ondan kayıtlarda ki farklı çıkıyor ve orjinal sesin kayıtlarda ki
  • Kendi duydugun sesle senin disindaki insanlarin duydugu ses asla ayni olamaz cunku onlar sadece kulaklariyla duyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Kendi duydugun sesle senin disindaki insanlarin duydugu ses asla ayni olamaz cunku onlar sadece kulaklariyla duyuyor
    zaten diyafram çalışmalarını okulda yapıyoruzda şan dersiyle filan değişme olasılığı olmazmıki
  • Bu bende de var.Millet telefonda beni taniyamiyor o derece.
  • Aynı durum bende de mevcut ses kayıtlarında kendimi tanıyamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: namsar29

Bu bende de var.Millet telefonda beni taniyamiyor o derece.
    çünkü o ses eskiden yaşamış ölülerin sesi
  • Ayni durum bende de mevcut. Ve telefondaki veya kayittaki sesim cok cirkin boyle sesi yeni degismeye baslayan ergen cocuklar gibi
  • o herkesde var herkes kaydettiği sesin kendisine ait olduğuna inanamıyor neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: theskyfr

Aynı durum bende de mevcut ses kayıtlarında kendimi tanıyamıyorum.
    atıyorum adelenin live performansı bu kadar iyiyse bu kadının iç sesini düşünemiyorum bile.tabi kendimi adeleyle kıyaslamıyorum ama illaki bi dersi vardır diye zannediyorum bide kayıt edilen cihazın kaliteside fark ediyomuki??
  • Kayit yaparken ses sadece havayla iletiliyor. ama kendi kulaginiza hem habayla hemde kemiklerle iletiliyor
    sorum burda
  • du riechst so gut kullanıcısına yanıt
    işte bende demek istiyorumki o sesi bi eğitimle karşımızdakine duyuramazmıyızki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kithairon1

işte bende demek istiyorumki o sesi bi eğitimle karşımızdakine duyuramazmıyızki
    en azından ona yaklaşırsın aslında içimizde duyduğumuz ses çok da farklı değil sadece çok güçlü çıkıyor
  • Bana da sesim farklı geliyor ses kaydında, ama herkez sesin normal aynı diyor ama ben farkı duyuyorum nedense
  • Sana herzaman sesin tuhaf gelir.
  • Bendede aynı durum mevcut sesim zaten ince telefonda veya videolarda dahada kötü oluyo bayan sanıyolar telefonda
  • Cihazlardaki sesin gercek sesindir. Maalesef bende ilk ogrendigimde intihar ediyordum. Megersem Ajdar gibi söylüyormusum sarkilari.
  • Ajdaaaeeaarrğğhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

Kendi duydugun sesle senin disindaki insanlarin duydugu ses asla ayni olamaz cunku onlar sadece kulaklariyla duyuyor

Biz neremizle duyuyoruz

senin için üşenmeyip google da kısa bi araştırma yaptım , okumayada üşenirsen söyle , ses kaydedip göndereyim ?

http://biltek.tubitak.gov.tr/merak_ettikleriniz/index.php?kategori_id=5&soru_id=206

http://www.forumalev.net/konu-disi-basliklar/163789-insana-kendi-sesi-neden-degisik-gelir.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 22 Ekim 2013; 16:32:54 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.