Şimdi Ara

Kaydın Pasife Düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    28 Eylül tarihinde kaydımı yeniletmiş, önlisans belgemi sistemden yüklemiştim. Bugün gelen bir mesaj ile hatalı ders ekleme işlemi yaptığımdan üstümdeki derslerin iptal edildiği ile ilgili bir mesaj geldi. Girdim, baktım kaydım pasif duruma dönmüş. Ders ekle/sil ekranında ise bu dönem ekleyeceğim ders bulunmadığına dair uyarı geliyor. Öğrenci belgesi yükleme ekranında ise daha önce belge yüklediğim için tekrar yükleme yapamayacağım belirtiliyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? 3 kere Üniversite ile görüştüm sistemden tekrar belge yükleyip, daha sonra ders seçeceğimi, sistemin düzelmesini beklememi istediler. Karşılaşan başka kişiler var ise yaptıkları işlemler ile ilgili bilgi almak istiyorum.
    Not: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kız arkadasımda da ayni şey mevcut. ekleme yapamıyoruz. ulan bir iş yapayım dediler anasıni siktiler ortalığın. lanet gitsin ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memurlar net forumunda bir başlık daha var. Birkaç kişide daha olmuş.

• BÜROYA GİDİP MUTLAKA SORUN.ANADOLU AÖFNİN. BİR SORUN VARDIR.
  • Büroya gittim sıra 240 larda idi bana verilen numara 505. Önümde 260 kişi var.
    75 denemede Üniversitenin numarasını anca düşürebildim. Kadın bekleyin diyor.
    Birde şöyle bir mesaj geldi dün bana
    "Not birleştirme işleminiz onaylandıktan sonra 12-13 Ekim 2017 tarihinde derslerinizi mutlaka eklemeniz gerekmektedir"

• quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

kız arkadasımda da ayni şey mevcut. ekleme yapamıyoruz. ulan bir iş yapayım dediler anasıni siktiler ortalığın. lanet gitsin ya.

Kardeş son durum nedir, birşey yapabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: printf("Hello DH\n");

quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

kız arkadasımda da ayni şey mevcut. ekleme yapamıyoruz. ulan bir iş yapayım dediler anasıni siktiler ortalığın. lanet gitsin ya.

Kardeş son durum nedir, birşey yapabildiniz mi?

bugün

12-13 Ekim 2017 tarihlerindehttp://aof.anadolu.edu.tr adresinin Kayit Otomasyonu baglantisi Mazeretli Ders Ekleme linkinden ders ekleyebilirsiniz. B002

diye msj geldi o kadar. ben yurtdisinfayim o da calistigi icin ilgilenemiyor. en kotu son gün gidip bürodan halledecek insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.