^Bu manyak diziyi hatırlayan var mı?Her karakter ayrıca bir tuhaftı
Bazen DİZİ TV'de veya STAR'da tekrarları çıkıyor da hala izliyorum
kültigin
Fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum. Diziyi her izleyişimde yine gülmekten kendimi alamıyorum
Bir keresinde Memnun sahte üfürükçü oluyor.Kültigin ve adamları da methini duyuyor.Tabi Kültigin inanmıyor ama salak adamları Memnun'dan epey tırsıp oan saygı duyuyor.Kültigin ve adamları arasındaki bu diyaloğu asla unutamam:
ALPER:Aman abi ona bulaşmayalım mübarek adam o KÜLTİGİN:Saçmalmayın lan bildiğimiz köylü Memnun işte.Kime ne fayda sağlamış üfürürerek? ALPER:Öyle deme abi bizim Kahveden 80 yaşındaki Nevzat Abi iktidarsızım diye gitmiş şidi otobüslerde fortçuluk yapıyormuş.Bana da Hakkı abi söyledi,hatta otobüste onu bile fortlamış!!!
süper bi diziydi o ama kanald ye geçince cıvıdı
Gani Müjde'nin türk milletine armağanıdır o dizi, çok dehşett iwalla ama starda yayınlanan bölümleri.
gani müjde jenerkte laptopla yazı yazardı onu haatırlıyom ne özenirdim laptopu sene(97 filan ah ahhh)
kültiginin adam dövmesine hastayım. çok absürd bir diziydi.kaç tekrarını izledim ne zaman görsem yine takılırım hiç te sıkılmam.
güzel diziydi hakkını yemeylim gani müjdenin parladığı dizi ince espiriler, sıcak karakterler
Ben de denk geldiğimdi yine izliyorum gerçekten çok komikti..
ilk bölümleri güzeldi ama sonradan karakterler degiti si5t com havasına soktular dizi elden gitti stardaki bölümler güzel ama gerçekten
kaç çocukları vardı onların yaff.. 46 mı ne? ama ne hikmetse hepsini bi arada hiç bir zaman göremedik..
evet star daki bölümleri çok iyiydi yaw..
36 Çocuk+3kadın+Memnun
Star daki bölümlerden birinde Memnun'un neden böyle 40 nüfuslu bir harem kurduğunu Memnun kendisi anlatıyordu. İzlediniz mi o bölümü?
İzlemem mi yahu?Hani Cevriye adıyla haremde çirkin bir kadın olduğu bölüm değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: 57.ALAY
İzlemem mi yahu?Hani Cevriye adıyla haremde çirkin bir kadın olduğu bölüm değil mi?
Haremdeki diğer kadınlar Cevriye (Memnun) la dalga geçiyorlar.
O da kendine bir söz veriyor. "Bir daha dünyaya gelirsem ve erkek olursam ben de kendimce bir harem kuracağım!
hakketen süper diziydi ...
diziyi kültigin götürüyordu hakkını vermek lazım. şimdi kanal 7 de çalışıyor. aslında çok iyi oyuncu neden oyunculuk yapmıyor artık. teklif gelmiyorsa yapımcıların ayıbı..