Öncelikle kullandığım işletim sistemiwindows 7 .Arkadaşlar yaşadığım sorun şu sonradan yüklenmiş olan messenger,photo shop,gom player,office uygulamaları,mozilla vb ne kadar program varsa hiç birisi çalışmıyor.Programların kısayolları yolu bulamadığı gibi PROGRAM FİLES dosyasının içerisinde yukarıda saydığım hiç bir program dosyası bulunmuyor.Programlar silindiğinde kısayoldaki simgelerde kaybolur ancak simgeler duruyor. Yukarıda yazdıklarım başıma gelmeden az evvel yaptığım işlem ise bluetooth yazılımını kadırıp tekrar kurdum.Bluetooth sorunu çözüldü hatta daha evvel yazıcı vb aygıtlarım görünmüyordu onlarda düzeldi şimdi görünüyor.Ancak yukarıda ki sorunla karşılaştım
güncel
Uygulamayı açmaya çalışıyorsan Program Files'e git ordan aç . Uygulama Çalışmıyorsa Format At gitsin :D
antvirüs programın çalışıyormu? şayet oda devre dışı kalmış ise pc de virsü var. pcye fotmat attıktan sonra windows guncellemelerini kurup güncel bir antivirus kurup taratabilirsin. daha 3 gun once bnm basıma geldi ordan biliyorum:)
program kaldırmada sorunlar yaşıyorsan silemediklerini tekrar kur your uninstaller tarzı programlarla kaldır.