Şimdi Ara

Kayıp Narin Olayında Yeni Gelişme: Ağabey Serbest Bırakıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allah rahmet eylesin. Şu an sözün bittiği yer İnşallah bu işte kimlerin parmağı varsa bulunur ve olabilecek en ağır cezayı alır.

• Şuncacık çocuğa bunu yapanları arazide benzin döküp yakacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir zam, narin kadar tüm medyada haber yapılsa, çoktan yürürlükten kaldırılır geri alınırdı. Çocukları kayıp olan diğer aileler şimdi "biz nerde yanlış yaptık da medya bizim çocuklarımıza bu kadar kıymet verip de haber yapmadı" diye düşünüyorlar..

• İçim paramparça oldu Allah mekanını cennet eylesin umarım yapan kimse içeri düştüğünde içeridekilerin gazabına uğrar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İdam olmadan olmuyor; tabii adil yasalar olmadan o da olmaz.

• Bakalım bu cinayetin sonu nereye varacak...

Darağacı olmadan maalesef adalet sağlanmaz...

Kayıp Narin Olayında Yeni Gelişme: Ağabey Serbest Bırakıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 8 Eylül 2024; 11:54:47 >

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

aldatıla aldatıla mal, aptal, eşek, salak, saftirik yerine konula konula adeta sersem haline getirilen akp seçmeni birkaç sene önce yine idam gelecek diye aldatılıp ellerindeki son oy da bu şekilde alınarak iktidara gelen akp, sözünü yine tutmadı ve idam gündemden düştü.. bu zokayı yuttuğu halde yine de koşa koşa 2023 seçimlerinde bunlara oy verdiler....

• Kayıp Narin Olayında Yeni Gelişme: Ağabey Serbest BırakıldıSerdar Akinanyoutube
    Aile neden beş saat sonra jandarmaya ihbarda bulundu? Termal kameralı helikopter neden kullanılmadı? Çapraz sorguda kollara bakıldı mı? Dere yatağına taşındı mı? #narin #cinayet #jandarma Abone Olmak için; http://bit.ly/SerdarAkinan
    https://www.youtube.com/watch?v=NRfyx4AQ1gA&feature=youtu.be

Akinan'ı bile zor izleyebildim ...

Bu olayda tüm aile bildiği için eşit oranda suçlu. Tüm aile ortak bir cinayet işlemiştir. Tüm Aile ve olası varsa başkaları da ayırt etmeksizin en ağır ceza verilmesini beklerim!

• dekareme kullanıcısına yanıt

Gündemi değiştirme olabilir.Yoksa Narin'e olan olay yabancılık duyduğumuz olaylardan biri değil.En başından aile içi olduğunu düşünüyordum.O bölgede normal.Abisi mi amcası mı kim yapmış olursa olsun şaşırtmaz.Çok uzatıldı bu cinayet.Bile isteye mi o dereye bakmadılar bilemiyoruz.Depremde binlerce çocuk kayboldu.Onlar bu kadar haber olmadı.Her gün Narin de Narin.Tamam küçücük kıza biz de bir şey olsun istemezdik yapanlara lanet okuyoruz ancak nasıl ki bir kedi için ortalığı ayağa kaldırdıysa bu millet bir kişi için de ortalığı ayağa kaldırıyor.Binlerce çocuk ve yetişkin kayıp,cesetler ortada yok depremden dolayı kimsenin umrunda değil.Kimse bu konuyu dillendirmiyor.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Bir kedinin, bir köpeğin sesi, insan evlatlarının sesinden daha çok sesi çıkıyor. Zaten komedi burada başlıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Feramuz Erdin: “Babanın, birçok asılsız ihbar geliyordu ben de telefonumu kapattım ifadesi hayatın olağan akışına aykırıdır…”

• Kayıp Narin Olayında Yeni Gelişme: Ağabey Serbest Bırakıldı

Olayda başından beri gizlenen çok şey vardı zaten.

• Dün Rabia naz cinayetinin aydınlatılması için baba şaban vatana destek verseydik bugün belki narin yaşıyor olurdu. Katilleri koruyan bir adalet sistemimiz var.
    Sırf öldürenler iktidardan diye adamlar kızın babasına deli raporu vermeye kalktılar. Yarın narının katilide bir şekilde aklanır. Asıl katil olan sistemdir.

• Hala idam diyen saf insanlar görüyorum. Yahu adamları maktulün babasına deli raporu çıkarmaya çalıştılar. Siz hala idam diyorsunuz. Bu ülkede idam olsa muhtemelen katil değil onu haberleştiren gazeteci idam edilir

• youtube'da

Vtd Güncel

kanalında yeni gelişmeleri izliyorum.

Enes, Salim'in kızlarıyla ahırla ilişkiye giriyormuş.

Salim de "sen benim kızımı..., ben de senin bacını..." deyip,

Narin'i taciz edip öldürmüşler.

galiba ben öyle anladım...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.