< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drjohnwatson -- 30 Ağustos 2024; 0:48:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kayıp Narin Olayında Yeni Gelişme: Ağabey Serbest Bırakıldı
-
-
olaya yayın yasağı getirildi
arkasında mülteci afgan mafgan suriyeli falan çıkarsa aman uğraşmayalım misali
-
Yayın yasağı getirilmesi ilk defa bukadar şahsımı üzdü. Umarım sapa sağlam bir şekilde ailesine kavuşur. Uzun zamandır bir haberi bukadar araştırmadım. Benim tahminim bir şekilde yaşıyor olduğu yönünde .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Narin'in kıyafetlerindeki DNA örneği ile gözaltına alınan amcasının aracındaki DNA örneği eşleşti.
Amcanın, Narin'in son görüldüğü andan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı belirlendi.
(DW Türkçe - Alican Uludağ)
-
O değil de il jandarma komutanının basın karşısına çıkıp “Az kaldı çözeceğiz” demesi bir tek bana mı garip geldi…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu yine Kurtlere yikilacak, cok haksiz da sayilmaz tabi ama asil suc, insanlari kontrolsuzce urettiren, cogalttiran hukumetindir. Abi de kopege iskence ediyor oncesinde. Urememis olmasi gereken insanlar 3'er 5'er dogurmus, ve devlet bunlari zorla kendisi yetistirmemis.
Narin'in katili umarim en kisa zamanda bulunur, ama bu isin kaynagina inmedikce, baska Narinlerin kani hepimizin elinde olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Orta doğu ülkerinden daha beter oluyoruz...
Her gün bu tip haberler, her gün cinayet
-
ülkede sayısız kayıp çocuk vakası varken, sadece bir tekine kıymet verilip diğerlerinin görmezden gelinmesi şaşırttı...
-
Amcası itiraf etmiş sanırım.
-
böyle örnek vakaların gündeme gelmesi genel problemin çözümü için iydir
hangi vaka olduğuna çok takılmamak lazım
-
Kayıp olan, Narin Güran’ın muhtar amcası Salim Güran, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tutuklanma gerekçesi: Kasten adam öldürme
"Narin’e ne olduğunu bence bütün köy biliyor. Herkes susuyor. Neyi sakladıklarını göreceğiz."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 2 Eylül 2024; 18:30:7 > -
bakın ben ne buldum. bu köy kime oy vermiştir diye merak ettim.
işte sonuç.
AKP:100 OY
DEM 34 OY
HÜDAPAR 16 OY
YRP :3 OY
CHP :2 OY
https://www.endeksa.com/tr/analiz/turkiye/diyarbakir/baglar/tavsantepe/secim
-
-
İnsanın kaderini maaesef doğduğu yer belirliyor.
bu video da bu konu çok güzel işlenmiş.
Vaqifovichyoutube"Şahsiyet" dizisihttps://www.youtube.com/watch?si=07cED6Oe3V0ajqid&v=8NctqAz1nSI&feature=youtu.be -
Kendini müslüman olarak tanımlayanların bayağı yüksek oranda olduğu bi yermiş, nasıl böyle bişey olmuş hayretler içinde kaldım dersem yalan olur, hiç şaşırmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 3 Eylül 2024; 1:33:41 > -
O köylüleri tek tek alıp sorgulasalardı 1 hafta önceden çözerlerdi ne olduğunu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Cesedi bulunmuş.
Yakınımı kaybetmiş gibi kalbim parçalandı.
Bu ufacık, masum kız sanki bir yerden gülerek çıkıp gelecek diye hissediyordum.
Ne istediniz güçsüz bir kızcağızdan ?
-
Nasıl içim parçalandı anlatamam.
Daha dün şu görgüsüzce enerji diye halkla alay eden, tahliye olan tiplere sinirlenmiştim.
Şimdi ufacık bedeniyle öldürene direnemeyen Narin in son anlarını düşünüyorum.
Hayata bak. Hayatlara bak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- savunma sanayi mühendis maaşları
- ayetullah irvani
- hyperbon sakız hangi ülkenin malı
- savaş çıkarsa banka borçları ne olur
- israil asgari ücret
- bina yıkım kararı sorgulama
- gökbey helikopter fiyatı
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- iphone indirim
- dünyada kaç ülke var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X