Şimdi Ara

Kayıp Narin Olayında Yeni Gelişme: Ağabey Serbest Bırakıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın soruşturma kapsamında gözaltına alınan ağabeyi serbest bırakıldı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan kayıp kızın ağabeyi E.G. (18), kolundaki ısırık izinin Narin Güran’a ait olup olmadığının tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemenin ardından hazırlanan rapor, soruşturmayı yürüten Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildi.

Raporda, ısırık izinin Narin Güran’a ait olmadığı belirlendi. Kayıp Narin Olayında Yeni Gelişme: Ağabey Serbest Bırakıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drjohnwatson -- 30 Ağustos 2024; 0:48:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• olaya yayın yasağı getirildi

arkasında mülteci afgan mafgan suriyeli falan çıkarsa aman uğraşmayalım misali

• ry4n kullanıcısına yanıt
    Yayın yasağı getirilmesi ilk defa bukadar şahsımı üzdü. Umarım sapa sağlam bir şekilde ailesine kavuşur. Uzun zamandır bir haberi bukadar araştırmadım. Benim tahminim bir şekilde yaşıyor olduğu yönünde .

• drjohnwatson D kullanıcısına yanıt

Narin'in kıyafetlerindeki DNA örneği ile gözaltına alınan amcasının aracındaki DNA örneği eşleşti.

Amcanın, Narin'in son görüldüğü andan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı belirlendi.

(DW Türkçe - Alican Uludağ)

• O değil de il jandarma komutanının basın karşısına çıkıp “Az kaldı çözeceğiz” demesi bir tek bana mı garip geldi…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu yine Kurtlere yikilacak, cok haksiz da sayilmaz tabi ama asil suc, insanlari kontrolsuzce urettiren, cogalttiran hukumetindir. Abi de kopege iskence ediyor oncesinde. Urememis olmasi gereken insanlar 3'er 5'er dogurmus, ve devlet bunlari zorla kendisi yetistirmemis.

Narin'in katili umarim en kisa zamanda bulunur, ama bu isin kaynagina inmedikce, baska Narinlerin kani hepimizin elinde olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta doğu ülkerinden daha beter oluyoruz...

Her gün bu tip haberler, her gün cinayet

• ülkede sayısız kayıp çocuk vakası varken, sadece bir tekine kıymet verilip diğerlerinin görmezden gelinmesi şaşırttı...

• Amcası itiraf etmiş sanırım.

• dekareme kullanıcısına yanıt

böyle örnek vakaların gündeme gelmesi genel problemin çözümü için iydir

hangi vaka olduğuna çok takılmamak lazım

• Kayıp olan, Narin Güran’ın muhtar amcası Salim Güran, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tutuklanma gerekçesi: Kasten adam öldürme

"Narin’e ne olduğunu bence bütün köy biliyor. Herkes susuyor. Neyi sakladıklarını göreceğiz."

Kayıp Narin Olayında Yeni Gelişme: Ağabey Serbest Bırakıldı
    Kayıp Narin Olayında Yeni Gelişme: Ağabey Serbest Bırakıldıx (formerly twitter)
    Feyza Altun (@feyzaltun) on X
    https://x.com/feyzaltun/status/1829816367668699544

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 2 Eylül 2024; 18:30:7 >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

bakın ben ne buldum. bu köy kime oy vermiştir diye merak ettim.

işte sonuç.

AKP:100 OY

DEM 34 OY

HÜDAPAR 16 OY

YRP :3 OY

CHP :2 OY

https://www.endeksa.com/tr/analiz/turkiye/diyarbakir/baglar/tavsantepe/secim

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Kayıp Narin Olayında Yeni Gelişme: Ağabey Serbest Bırakıldı Kayıp Narin Olayında Yeni Gelişme: Ağabey Serbest Bırakıldı Kayıp Narin Olayında Yeni Gelişme: Ağabey Serbest Bırakıldı 

• İnsanın kaderini maaesef doğduğu yer belirliyor.

bu video da bu konu çok güzel işlenmiş.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Kendini müslüman olarak tanımlayanların bayağı yüksek oranda olduğu bi yermiş, nasıl böyle bişey olmuş hayretler içinde kaldım dersem yalan olur, hiç şaşırmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 3 Eylül 2024; 1:33:41 >
  • O köylüleri tek tek alıp sorgulasalardı 1 hafta önceden çözerlerdi ne olduğunu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kayıp Narin Olayında Yeni Gelişme: Ağabey Serbest Bırakıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cesedi bulunmuş.

Yakınımı kaybetmiş gibi kalbim parçalandı.

Bu ufacık, masum kız sanki bir yerden gülerek çıkıp gelecek diye hissediyordum.

Ne istediniz güçsüz bir kızcağızdan ? Kayıp Narin Olayında Yeni Gelişme: Ağabey Serbest Bırakıldı 

• Nasıl içim parçalandı anlatamam.
    Daha dün şu görgüsüzce enerji diye halkla alay eden, tahliye olan tiplere sinirlenmiştim.
    Şimdi ufacık bedeniyle öldürene direnemeyen Narin in son anlarını düşünüyorum.
    Hayata bak. Hayatlara bak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.