Şimdi Ara

Kayıp Oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- Bazı güzel oyunların devam oyunu neden olmadı? Mesela Microsoft'un Midtown Madness ve Motorcross Madness oyunları çok güzeldi. Tekrar next-gen grafikle çıksa güzel olmaz mıydı?

- Bir ara Syndicate diye bir oyun vardı. Eskiler bilir. Daha sonra Syndicate Wars çıktı ama çok beğenilmedi. Ama çok güzel bir oyundu.

Kayıp Oyunlar

- XCOM oyunu vardı. Turn-base RPG. Uzaylı gemileri düşüyordu, onları araştırıyorduk çok zevkliydi.

- SSX oyunu Wii için çıktı ama henüz next-gen çıkartılmadı ve en ufak bir haber bile verilmedi. Özellikle Xbox360'ta snowboard oyunumuz eksik. Acaba çıkar mı?

• Motocross'u bulamadım diye gidip orjinal almıştım hatırlarım.

Sonra 1-2 kere oynadım.Boşuna almışım meğerse
  • AMPED var kayak oyunu olarak
    Keşke CANNON FODDER'ın nextgen'i olsa
    ESKİLER BİLİR..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

Motocross'u bulamadım diye gidip orjinal almıştım hatırlarım.

Sonra 1-2 kere oynadım.Boşuna almışım meğerse

Fakat çok geniş mekanları vardı.Yine de benim favori motor oyunum, RİCKY CARMİCHAEL:MOTOCROSS CHAMPİONSHİP'dir(2. oyunu kesinlikle alaksız saçma dandik bir oyundur)Üstelik bu oyun ömrümde oynadığım en iyi müziklere sahip 5 oyundan biridir.
  • Carmageddon wardı yenisini yapsalar?
    Bide Duke Nukem oda kayıp oyun sayılır adamlar directx 16yı bekliyorlar galiba
  • Syndicate'i hatırlayan yok mu? Ajanlar gelince süper bir müzik çalıyordu. Ritimleri hala aklımda. O müziği duyunca panikliyordum. O zaman grafikleri çok güzel geliyordu ama şimdi tekrar ekran görüntüsünü görünce komik geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray.83 -- 4 Aralık 2007; 23:57:11 >
  • kucukken kontra cok oynardim keske ciksa xbox360 a..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    4 yıl önce açıldı
    PS2'de kaydedilen oyun videoları
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_r_k99

Carmageddon wardı yenisini yapsalar?
    Bide Duke Nukem oda kayıp oyun sayılır adamlar directx 16yı bekliyorlar galiba

CARMAGEDDON'un ilk oyunu yasaklanmıştı ve toplatılmıştı ama ben iyiki de erken davranmışımO'na gelene kadar, PLAY STATİON efsanesi TWİSTED METAL var.Son oyunu PS2 çıkış zamanına(2000) denk gelmişti(TWİSTED METAL:BLACK)oynayamamıştım bir türlü bulupAslında o kadar çok zibilyon tane oyun var kiKORAY, resmen yaramızı deşiyorsun be abicim

• bu oyunlar arcade'e çıkabilir. Benim gönlüm eski sağlam adventure oyunların arcade'e gelmesi. Geçenlerde Worms'un da yapımcısı olan Team 17 ile yazıştım. Amiga yıllarından beri kaliteli çizgilerini korumalarını arcade'e Worms'u çok başarılı yaptıklarını söyledim. Onlar da yeni projelerimizle geleceğiz dedi. Belki All Terrain Racing veya Project X çıkabilir gibi geldi bana... bu oyunlardan da oyuncu yaşım çıkıyor ortaya:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

KORAY, resmen yaramızı deşiyorsun be abicim

Zamanımızda hep FPS'ye ağırlık veriliyor ama halbuki diğer oyunlar daha zevkli. Yeni fikirler istiyoruz. LittleBigPlanet gibi. Wii bu konuda başarılı. Farklı tarzda çok oyun var. Yeni fikir bulamıyorlarsa eski oyunların devamını yapsınlar. EA'den yeni SSX ve Sims isteriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

quote:

KORAY, resmen yaramızı deşiyorsun be abicim

Zamanımızda hep FPS'ye ağırlık veriliyor ama halbuki diğer oyunlar daha zevkli. Yeni fikirler istiyoruz. LittleBigPlanet gibi. Wii bu konuda başarılı. Farklı tarzda çok oyun var. Yeni fikir bulamıyorlarsa eski oyunların devamını yapsınlar. EA'den yeni SSX ve Sims isteriz.

CONAN ve GOLDEN AXE iyi atılımlar aslında ama yetmezŞaka maka bu ara hep tarihi aksiyon TPS oyunlar çıkıyor ve duyuruluyor.BEOWULF vs.Mesela NİNJA GAİDEN müthiş bir REMAKE ve 2.si geliyor.SHADOW DANCER isterim ama kim duyacak sesimiAslında tüm oyunları bir yana bırakıp RİCK DANGEROUS yapacaklar ki millet dünyanın en zor ama en komik(iddaalıyım)oyunu neymiş görsün

• konuyu açan arkadaşım güzel tespit etmişsin. ben 27 yaşındayım ilkokul zamanımda yani 20 senedir oyun oynarım bıkmadan. bazen nostaljim tutuyo üzülüyorum sahiden dehşet tatlı oyunlar vardı. midtownda tatlı oyundu. gerçi benim eski anlayışıma uygun değil dediğin kadar çünkü oda oyun dünyasının 3-d ye alıştığı dönemlerden ama keyifliydi sahiden.

ben connon fodder isimli bir oyun vardı yenisini görsem çıldırırım 1 milyar veririm(ciddiyim:) adventure olarak grimfandargo görmek isterim. platformda blues brothers vs olaylar. pehh ne oyunlar vardı. 3-d abanmaktan oynanabilirliği çok kısıyorlar. varsa yoksa grafik şuanda piyasa.

hazır yazmışken yeni konu açmayayım bana pm den yada burdan xbox platform oyunları sayarmısınız? world of warcraft tan stratejiden gına geldi bıktım:) ben ratatotulle ve xboxda gelen oyunlara sahibim. bunlardan başka bağımlılık yapıcak platform oyun varmı,?
  • KAMEO sayılabilir.360'ın 8 adet çıkış oyunundan biri
  • quote:

AMPED var kayak oyunu olarak
    ESKİLER BİLİR..

cannon fodder ne oyundu be.Amiga zamanı bitirmiştim,geçen sene emulator kurup pcye yine bitirdim.Cannon fodder çıktğında 16 yaşlarındaydım yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

quote:

AMPED var kayak oyunu olarak
    ESKİLER BİLİR..

cannon fodder ne oyundu be.Amiga zamanı bitirmiştim,geçen sene emulator kurup pcye yine bitirdim.Cannon fodder çıktğında 16 yaşlarındaydım yanlış hatırlamıyorsam.

Yanılmıyorsam(en son göreli 10 sene oldu)JOB diye starter grubunda ki 3 askerin çavuşuyduBir defasında hiç ölmeden(JOB ile)birmiştimYaw taa o zaman bile belli köşelere asker yerleştirip, bölgeyi ona emanet edip yolumuza devam etme vardı

• Syndicate'i hatırlıyorum ben. Aralıksız oynamıştım zamanında. Süper oyundu.
  • commander keen yapsın id, onu istiyorum ben :(
  • Doom 4 gelmiyo mu? Kayip oyun denemez ama baya gecti...

Konami'nin Super Star Soccer vardi Sega'da bilen bilir.---baska baska baska.....Double Dragon vardi bi de Sega'da
  • birde goal 3 vardı.Futbol şahaseri.top yıldız , muz gibi şeylere dönüyordu.500 pes'e 2000 fifa'ya değişmem.geçenler netten indirdim.oynuyom.arkadaş geldi o sıra.monitörün yanında 360 duruyor.sen harbi sıyırmışın.git bi veterinere görün dedi. eskileri tadı başka.Double dragon güzeldi de.final fight vardı.atari salonlarında Haggar AYISInı alırdık paso.şuanın parasızla 4 elite parası harcamışımdır jetonlara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer112 -- 5 Aralık 2007; 3:14:27 >
  • Syndicate'i hatırlamazmıyız ikincisini bende çok sevmemiştim ama ilkinin o 256 renkli ara animasyonlarını görünce ağzım açık kalmıştı :))
    oyunda süper bir hile vardı. adamlarınıza bütün silahları verirdi. kulak patladan bir minigun sesi vrdı hiç unutmam yerimden zıplatmıştı beni

Benim en çok özlediğim oyunlar arasında "Day of the Tentackle", "Indiana Jones Fate of Atlantis", "Planescape: Torment", "Master of Orion", "XCOM: Apocalypse" xcomun bundan sonraki sürünlerinni hepside rezaletti. Yeni oyun üreteceklerine eski hazinelere odaklansalar keşke

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.