Şimdi Ara

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
143
Favori
63.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tamam hocam, şimdi netleşti, okumuş ama demek ki tam anlayamamışım. Yazık olmuş tabi. Onca yama. Hep kıymet bilip takdir etmemek sebep oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 23 Kasım 2024; 11:18:38 >
  • Still Life 1 ve Still Life 2 Türkçe Yama

Kurulum rar içerisinde yazmaktadır.

• assassin's creed odyssey yaması güncelde steamda çalışıyor mu çalışıyorsa % 90lık indirimi kaçırmayayım diye sorayım dedim .son zaman deneyen var mı

• chris92 C kullanıcısına yanıt

Size çalışan iki kaynak, hangisini tercih ederseniz: (İlki tavsiye edilir, el çevirisidir, orijinal tüm versiyonlarda çalışır)

https://www.anonymousceviri.com/ceviriler/assassins-creed-odyssey-turkce-yama

https://www.oyunindir.vip/pc-oyun-indir/turkce-yama-indir/assassins-creed-odyssey-turkce-yama-indir.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 4 Aralık 2024; 21:22:10 >

• Selamlar, Rockerdem sitesi kapanmış galiba? Uzun zamandır uğramıyordum şimdi bakayım dedim açılmıyor site. Buradan yamaları yedekleyebilen oldu mu?

• Merhaba arkadaşlar

Warcraft 3 reforged Türkçe yaması olan burdan paylaşabilirmi rica etsem ?

Aradım bulamadim.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

Sana hangi yamasi lazımdı ?

• Absnthe kullanıcısına yanıt

FC5 ve FC Primal lazımdı hocam. Rockerdem'in çevirdiği yamaların yedeğini almış mıydınız?

• Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Bende vardi akşam sana atarım dışarıdayım
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam  

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.