Arkadaşlar ses kartı yerine şöyle bir şey aldım. İçerisinde hem dahili ses kartı var hem de midi kontrol. Features
...... Gerçekten ses kalitesi büyük oranda fark etti.(rca hoparlör çıkış ve kulaklık/Pioneer HDJ 1000 ile denendi, Balanced çıkış daha denenmedi çünkü monitor yok.) Mikrofon girişini daha deneyemedim çünkü XLR jack var. Onu da bir ara deneyeceğim. |
Kayıpsız Müzik Dinleme ( Ses Kartı + Kulaklık) ? (2. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun fakat çok farklı bir şey almışsınız. Böyle bir şey aradığınızı bilsem elimde DENON DN-X500 vardı. Baya uygun fiyata verirdim.
-
Hayırlı olsun, iyi günlerde eskitin. Bunun için bir de live loop yapabileceğiniz bir daw gerekiyor muhtemelen. Ableton önerebilirim, bolca eğitim videosu var Youtube üzerinde.
-
Çok teşekkürler arkadaşlar. Aslında böyle bir şey almayacaktım. Ses kartına dünyanın parasını vermektense içinde ses kartı olan bunu çok uyguna aldım. 2.el
Ben normalde FL Studio kullanıyorum. Ayrıca "M-Audio Oxygen 49 MK IV" midi klavyem de var.
Cevaplar, öneriler için teşekkürler arkadaşlar.
-
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir konu açmak istemedim, sizleri burada böyle sohbetlerle görünce danışmak istedim. Rahatsızlık verdiysem affola. Sıradan bir ev kullanıcısı için asus xonar pciex 7.1 kartlar abartı mı olur? Evde normal 3.5mm girişli hifi denecek kalitede kendi yaptığım ses sistemimi kullanıyorum. Bağlantılarını da yıllardır bilgisayar anakartının ses çıkışını kullanıyorum. mesela windows ses ayarlarında cd kalitesinde dinlediğim müzikten haz alamazken bunu stüdyo kalitesine çektiğimde inanılmaz değişim hissediyorum. Anakartın ses çıkışında böyle bir fark hissedebiliyorsam ses kartıyla inanılmaz fark yaratacakmış gibi bir his var içimde 😀
sizce şu piyasada 2.5 3 bin lira para verilip ses kartı almaya değer mi? Kesin alacam gibi bakmıyorum. amacım sadece kullanıcı tecrübesi olan arkadaşlardan fikir benimsemek. Kolay gelsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence anakartın ses yongası ile ses alırken alttan bir dip ses (cızırtı) gelmiyorsa ses kartı almanıza gerek yok derim. CD ve stüdyo seçenekleri arasındaki fark muhtemelen bit değerinden kaynalanıyordur. Biri 16-bit, diğeri 24-bit ise çok şey değiştirir muhtemelen. Çünkü hoparlörden gelen bütün seslerin şiddetini daha geniş aralıkta, daha doğru bir seviyede çalabiliyorsunuz yüksek bit değeri ile. Ses kartı kısmına bence ya aldığınız sesten memnun değilseniz ya da sesle beraber elektriksel parazit sesleri de duyuyorsanız ihtiyacınız olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X