Şimdi Ara

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
47
Favori
37.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mclaren34

Aga malatyalıyım dolapta kendi kayısımız var ayda yılda bir yerim bu yorumları görünce sipariş veresim geliyor :D

Hocam sizde bunu yazdıktan sonra bi 4 kiloda ben sipariş verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GG üzeriden 2 kg sipariş verdim.
  • Yoğunluk nedeniyle siparişlere ve gg/forum mesajlarına dönüş yapmakta sıkıntı yaşıyorsunuz sanırım, anlaşılabilir bir durum. 12'den önce geçilen tüm siparişleri kargoya vereceğinizi bildirmiştiniz, kargo takip no bekliyoruz efendim sizden.

GG üzerinden 2x4kg siparişim oldu. İşyerinde organik meraklısı bir grup arkadaşız, attığım pm'e cevap alabilirsem tekrar sipariş geçeceğiz. Kolay gelsin.
  • gg den 100/30 çek bulsam hemen sipariş edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

4 Kg kayısıyı uzun süre saklamak için ne yapmak gerekiyor ? Tadını ve yumuşaklığını kaybetmemesi için nasıl saklamalıyız ?

En iyi saklama tarzı reçel yapmak.. :)
    Şaka bir yana önceki sayfada paylaşılmıştı, ürün yaş olduğundan
    çok çabuk küf yada kurt yapabilir, derin dondurucuya koymak lazım her halde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kevren

quote:

Gg avantajcepte ve bkm 20 indirimiyle pazar günü 4kg siparis verdim,kargoya verildi.yarın gelirse yorum eklerim.

Kargo geldi,lokum gibi yumuşak ve lezzetli. Yalnız bazıları tam kurumamış, özelliği böyle midir bilmiyorum. Sonuç herkese tavsiye ederim,markette pazarda bu fiyata bu kaliteyi bulmak zor.Satıcı arkadaşa tekrar teşekkürler.

Hocam kayısı temmuzda toplanır ve kurutulur.Görüntüsü temiz ve parlak olsun diye satmadan önce suda bekletip yıkıyorlar, yaş olmasının sebebi ondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_halil

quote:

quote:

Gg avantajcepte ve bkm 20 indirimiyle pazar günü 4kg siparis verdim,kargoya verildi.yarın gelirse yorum eklerim.

Kargo geldi,lokum gibi yumuşak ve lezzetli. Yalnız bazıları tam kurumamış, özelliği böyle midir bilmiyorum. Sonuç herkese tavsiye ederim,markette pazarda bu fiyata bu kaliteyi bulmak zor.Satıcı arkadaşa tekrar teşekkürler.

Hocam kayısı temmuzda toplanır ve kurutulur.Görüntüsü temiz ve parlak olsun diye satmadan önce suda bekletip yıkıyorlar, yaş olmasının sebebi ondan.

Yalnız suda bekletilince fazla kilo çeker

• gg den 4 kilo sipariş ettim (GG KULLANICI: illegalleon)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferman1987

gg den 100/30 çek bulsam hemen sipariş edeceğim

hocam alıver telefondan üşenme ya

• quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

gg den 100/30 çek bulsam hemen sipariş edeceğim

hocam alıver telefondan üşenme ya

vodafone olsam saniye durmazdım zaten. gerçi çek bölümünden kod alıp yinede sipariş verdim

• Merhabalar arkadaşlar. Bazı arkadaşların da belirtmiş olduğu gibi yoğunluktan anında cevap veremiyoruz. Kargo konusunda endişeniz olmasın. Söylemiş olduğum gibi 12:00 a kadar sipariş veren herkesin kargosu çıktı. Takip numaraları geç girilecek sisteme sadece. Mesela dün kargo bilgilerini girme işlemini gece 02:30 da tamamladım. O yüzden her hangi bir sorun yok efendim. Bazı arkadaşlar 4 adete 4 tane kargo ücreti mi ödeyor diye sormuş. Hayır efendim tek kargo ücreti ödeyerek gönderiyoruz. Ancak kargo sözleşmesi ile ufak bi pürüz çıktı. Onu gidermek için uğraşıyoruz. Eğer müdehale edemeyeceğimiz bir durum söz konusu olursa ücretsiz kargo ile gönderim miktarımız 3 kg olmak zorunda olacak. Daha önce tanıdık bir şirketin kargo anlaşmasıyla çıkışları yapıyorduk. Zaten o nedenle elle tek tek sisteme takip kodu giriyoruz ve o yüzden gecikiyordu. Fakat bahsetmiş olduğum pürüzden dolayı gittigidiyorun kargo anlaşmasını kullanmak zorunda kalacağız. Yurtiçi kargo da en iyi hizmeti sunduğu için haliyle fiyatı en yüksek. Yoksa tam yarı fiyatına sizi Sürat kargo ile muhatap etmek istemiyoruz. Bu sebepten dolayı minimum ücretsiz kargo siparişi 3 kg olarak güncellemek zorunda olacağız. Güveniniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• firari3004 kullanıcısına yanıt
    Benim siparişlerimi sürat kargo ile şube teslim gönderirsen o şekil bana çok uygun kargo bir kaç bina ötede

• ferman1987 kullanıcısına yanıt
    Çek alman için vodofone abonesi olmana gerek yok indir üye ol al çeki

• hadi yaa ne indiriyoz ben boşunamı çek aldım off yaa
  • ferman1987 kullanıcısına yanıt
    Avantaj cepte

• quote:

hadi yaa ne indiriyoz ben boşunamı çek aldım off yaa

hocam hiç sıcak fırsatçıya yakışıyor mu yaptığın uygulamayı yükle kaldır yapıp sadece telefon numarası değiştirerek istediğin kadar şifre alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: firari3004

Merhabalar arkadaşlar. Bazı arkadaşların da belirtmiş olduğu gibi yoğunluktan anında cevap veremiyoruz. Kargo konusunda endişeniz olmasın. Söylemiş olduğum gibi 12:00 a kadar sipariş veren herkesin kargosu çıktı. Takip numaraları geç girilecek sisteme sadece. Mesela dün kargo bilgilerini girme işlemini gece 02:30 da tamamladım. O yüzden her hangi bir sorun yok efendim. Bazı arkadaşlar 4 adete 4 tane kargo ücreti mi ödeyor diye sormuş. Hayır efendim tek kargo ücreti ödeyerek gönderiyoruz. Ancak kargo sözleşmesi ile ufak bi pürüz çıktı. Onu gidermek için uğraşıyoruz. Eğer müdehale edemeyeceğimiz bir durum söz konusu olursa ücretsiz kargo ile gönderim miktarımız 3 kg olmak zorunda olacak. Daha önce tanıdık bir şirketin kargo anlaşmasıyla çıkışları yapıyorduk. Zaten o nedenle elle tek tek sisteme takip kodu giriyoruz ve o yüzden gecikiyordu. Fakat bahsetmiş olduğum pürüzden dolayı gittigidiyorun kargo anlaşmasını kullanmak zorunda kalacağız. Yurtiçi kargo da en iyi hizmeti sunduğu için haliyle fiyatı en yüksek. Yoksa tam yarı fiyatına sizi Sürat kargo ile muhatap etmek istemiyoruz. Bu sebepten dolayı minimum ücretsiz kargo siparişi 3 kg olarak güncellemek zorunda olacağız. Güveniniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Hocam şuan aras en iyi bence, yurtiçi kargo yabancılara satıldıktan sonra iyice tadı kaçtı sürat veya aras olabilir. Ayrıca gittigidiyorda çek kullanmamız için en az 100tl olması gerekiyor ona göre kg ayarı yaparsan bizim için iyi olur

• firari3004 kullanıcısına yanıt
    gittigidiyordan ruklettin ismi SC13271055 satış kodu ile ürün alımı yapılmıştır
  • mufit kullanıcısına yanıt
    Yav hocam dern dondurucuda dondur çöz yapınca ben eski tadı alamıyorum. Suçuğuda öyle yapın diyorlar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

hadi yaa ne indiriyoz ben boşunamı çek aldım off yaa

hocam hiç sıcak fırsatçıya yakışıyor mu yaptığın uygulamayı yükle kaldır yapıp sadece telefon numarası değiştirerek istediğin kadar şifre alabilirsin

Walla hocam saflığımıza geldi. tecrübe işte
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.