Şimdi Ara

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
47
Favori
37.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza

Arkadaşlar Soytürk Kayısı olarak en kaliteli Malatya kayısılarını sizlere sunmak istiyoruz.

Gün Kurusu doğal kayısılarımızı fiş/faturalı olarak kapınıza kadar gönderiyoruz.

Kayısılarımız jumbo boy olup 2016 hasatıdır. Farklı fiyatta bir çok kayısı bulmanız mümkün. Fakat burada en önemli hususlar eski sezon ürünleri ve kayısının boyutları arasındaki farklılıklardır.

Size sunacağımız kayısıların Jumbo boy, 2016 hasatı gün kurusu olduğunu göreceksiniz.

Gerek ürün kalitesi, gerek lezzeti ile vazgeçemeyeceğiniz bir ürün alışkanlığı konusunda iddialıyız.

Konudaki yorumlar en hızlı şekilde cevap vermek için elimizden geleni yapacağız.

****** Değerli yorumlarınızla ürün çeşitliliğimizi artırmış bulunuyoruz. Ürünlerimizde kesinlike glikoz şurubu kullanılmamış, %100 şeker ile üretilmiştir. Lütfen fiyat kıyaslaması için bu önemli kriteri göz önünde bulundurunuz ******

*** Havale/EFT yöntemiyle ödeme yaparken lütfen açıklama kısmına sipariş numaranızı yazınız
    [/color=#0000CC]

Numune veya siparişi eline ulaşmış üyelerimizin değerli yorumlarının fotoğrafını sizlerle paylaşıyoruz. Üzerine tıklayıp büyüterek yorumları okuyabilirsiniz. Ayrıca taşınan eski konu linkinde merak ettiğiniz soruların cevaplarını ve yorumları bulabilirsiniz.

KAYISI SAKLAMA KOŞULLARI:

**Kayısıları serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Sıcakta tutmadığınız sürece kayısılar tazeliğini koruyacaktır.
    **Buzdolabı poşetinde buzdolabında muhafaza ederseniz daha uzun süre dayanır.
    **Derin dondurucuya atabilirsiniz. Biraz nemini çekmesini bekleyip öyle atmalısınız. Aksi halde içinde nemle kristalleşir.

SATIN ALMA SEÇENEKLERİ:

http://www.kayisicim.com
    (60 TL ve üzeri Kargo Bedava)

N11:(Fiyat farkı n11 in komisyon tutarının yüksek olmasındandır)

http://www.n11.com/magaza/soyturk-gida
    (75 TL ve üzeri Kargo Bedava)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firari3004 -- 17 Ekim 2016; 23:08:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat orta düzey diyebiliriz ama numune alanların yorumları iyiyse bir deneyelim bakalım
  • Teşekkür ederiz efendim.Siparişiniz alınmıştır. Ürününüzün Pazartesi kargo çıkışı yapılacak ve kargo takip numarası gönderilecektir.

• Almayı düşünüyorum. Umarım yumuşak ve tazedir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarda da arkadaşların belirttiği gibi ürünümüz yumuşak ve 2015 ürünüdür. Bu kriterlerinize kesinlike uyacağını garanti ediyoruz.

• Gercekten taze ve iriler evde duran gun kurusuyla kiyaslayinca etli ve sert degil pazartesi siparis gececegim aksilik olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onami -- 12 Aralık 2015; 22:32:39 >
  • Teşekkür ederiz efendim. Her zaman bekleriz.

• gittigidiyor üzerinden 1 kilo aldım salı günü beklerim
  • Ben arkadaşlar gibi numune almadım. Direk 1 kg sipariş ettim. Açıkçası kargo dahil 25TL'yi lezzet ve kaliteyle kıyaslarsak kesinlikle memnun kaldım üründen. Tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • Siparişinizi aldık efendim. Teşekkür ederiz. Fakat Çarşamba günü size ulaşır. İstanbula kargo ulaşma süresi 2 gündür.

• Güveniniz için teşekkür ederiz efendim. Tekrar bekleriz.

• firari3004 kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor üzerinden 5 kg 100 TL olarak ilan acarsanız almayı düşünüyorum. 1 kg da ortalama kaç adet kayısı var acaba?

• firari3004 kullanıcısına yanıt
    rica ederim,inşallah beğeniriz de tanıtımını yaparız.
  • 28 TL olmuş

• Maalesef efendim o fiyatlara mümkün değil. 1 kg da 60-65 adet vardır.

• O sitelerin eklediği komisyon fiyatları eklenmiş fiyattır efendim. Komisyonsuz 25 tl için havale/eft ile satın alabilirsiniz.

• 4 kilo da ben aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 12 Aralık 2015; 23:22:43 >
  • Teşekkür ederiz efendim. Kargonuz Pazartesi çıkacak, takip bilgileri sisteme girilecektir. Şimdiden afiyet olsun efendim

• Gittigidiyor da 2 kg 50 lira ilan acma şansınız var mi.

• Kargo Aziz ligi nedeniyle numuneyi pazartesi tadabilicem, duruma göre burdan yorum yaparım, beğenirsem bi 2 Kilo da ben siparis gecicem

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.