Şimdi Ara

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
47
Favori
37.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kargoyu yurtiçi harici başka firmayla gönderme şansınız varmı?
  • altundag87 gg hesabı ile az önce 4 kg sipariş geçtim. Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişiniz alınmıştır efendim. Pazartesi kargo çıkışınız yapılarak takip numarası sisteme girilecektir. Teşekkür ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Maalesef efendim yurtiçi kargo ile anlaşmamız var sadece. Ücretsiz olarak sadece yurtiii kargo ile gönderim yapabiliyoruz. Dilerseniz ücretli olarak dilediğiniz kargo ile gönderim yapabiliriz.

• Siparişiniz alınmıştır efendim. Pazartesi kargo çıkışınız yapılarak takip numarası sisteme girilecektir. Teşekkür ederiz.

• Merhabalar efendim. Konuda da belirttiğimiz gibi site komisyonu eklenmiş fiyatlar 28 tl'dir. Havale eft ile satın aldığınızda kg fiyatımız 25 tldir. Zaten bunun aksini belirtmedik efendim

• Kayisinin tanesi 40 kirusa denk geliyo
    Yavas yavas yiyin bence

• Merhabalar efendim. Kayısıda kg başına düşen kayısı sayısı önemlidir. 18-20 tlye adedi 22 kuruşa gelen kayısı da bulabilirsiniz. Hatta ıskarta diye tabir ettiğimiz kayısıları çok daha ucuza temin edebilirsiniz. Ama biz ürünümüze, kalitesine ve lezzetine güveniyoruz. Ürünü ulaşan arkadaşların da bu yönde bizi haklı çıkarması bizi ayrıca memmun ediyor. Fikrinize saygı duyuyoruz.

• Merhaba, bu avantaj ceptenin hangi kampanyası acaba? Sayfasına baktım ama ilgili olabilecek bir firma göremedim sanki...

• GG üzerinden 2 kg siparişi geçtim şimdi. Denemeye değer, fiyattan ziyade sağlıklı olduğunu düşünerek aldım. Memnun edici olursa ara ara sipariş geçerim. Ara öğün olarak iyi oluyor akşama doğru
  • Merhabalar efendim. Siparişiniz alınmıştır. Pazartesi kargo çıkışı yapılarak takip numarası sisteme girilecektir. Üründen memmun kalacağınızı garanti ederiz efendim. Şimdiden afiyet olsun.

• annemlerede "ebruli4268" gittigidiyor hesabıyla 4 kg sipariş verdim az önce bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Yahu 25 diyorsun gg da fiyat 28 tl nasil bir esnaf zihniyeti sizin ki en çok kıllandığım durum

satıcının yazmış oldugu msjları okumadan önyargılı olmak böyle olsa gerek adam ne demiş okudunmu hiç.. gittigiyor ve sanalpazara komisyon ödediği (komisyon farkı eklenmiş diyede belirtmiş msjlarında) için ordaki fiyatları farklı eğer direk 25 tl den almak istiyorsanız ıban numarasını vermiş..ama okumak yerine hemencecik suçlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 13 Aralık 2015; 11:24:49 >
  • Çok teşekkür ederiz efendim. Afiyet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Merhaba, bu avantaj ceptenin hangi kampanyası acaba? Sayfasına baktım ama ilgili olabilecek bir firma göremedim sanki...

Appstore yada Google Playden Vodafone AvantajCepte uygulasini indir uye ol, kampanyalar kisminde gittigidiyor var ona tiklayip kodu alin. O koduda gg de sepet sayfasinda ekleyin bu kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle diğer konuda bir arkadaş numune almışsınız açlar gibi bişi yazmış forumda yaş sınırlaması çok önemli aslında bu tarz ergenlerden kurtulmak için ne yapmak gerek onuda bilemiyorum numune alanlardanım lezzetini çok beğendim 4 kiloda ben aldım ukyfery kullanıcı adım kargomu bekliyorum satıcı arkadaşımada numenesi ve böyle lezzetli ürün sattığı içinde teşekkür ediyorum .
  • Teşekkür ederiz efendim. Kargonuz pazartesi çıkacak takip kodu sisteme girilecektir. Yine aynı kalitede olacağından emin olabilirsiniz efendim. Afiyet olsun.

• Çok teşekkürler bilgilendirmeniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

Kayisinin tanesi 40 kirusa denk geliyo
    Yavas yavas yiyin bence

kargo dahil 40kurus iyi bence

• Hemşehrim hayırlı olsun.

Jumbo boylar için (1 kg'ı 90-110 tane olan kayısı olarak bilinir) kargo bedava fırsatı ile fiyatı 25 tl çok iyi.

Edit :Kayısı 60 lık mış. Valla bizim kayısılar hiç 60 olmadı fiyatı çok çok iyiymiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolsthor -- 13 Aralık 2015; 12:23:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.