Şimdi Ara

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
47
Favori
37.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef efendim 10 kg ve altı için fiyatı daha aşağı çekemiyoruz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Tabiki efendim her zaman bekleriz.

• firari3004 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Hayırlı satışlar.

(Küçük bir öneri 2 kg 50 TL ya da 4 kg 100 TL şeklinde satış açarsanız daha rahat satış yaparsınız. 1 kg ile 4 kg alan arasında bir fark olmalı diye düşünüyorum.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 kg 100 iyi fiyat

• Efendim öncelikle fikrinize saygı duyuyoruz. Fakat ürünün kargo ücretini, piyasadaki ürünlerin fiyat-kalite kıyasını, kendi ürünlerimizin lezzet ve memmuniyet etkenini dikkate alırsanız eğer ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz.

• Malatya'dan esnaf arkadaşım istedikçe gönderiyor da yük olmamak adına artık internetten almak istiyorum. Artık biliyorum iyi kayısının tadı, depolama ömrü ve görünümünü. Numune gönderebilirseniz ben de denemek isterim ürününüzü.
  • Numune gönderme limitimizi doldurmuş bulunuyoruz efendim. Forumdan 30 arkadaşa numune gönderdik. Sizin de bildiğiniz ve aşina olduğunuz gibi ürünlerimizin kalitesi konusunda kesinlikle emin olabilirsiniz.

• 1 kg gittigidiyor + 1 kg sanalpazardan aldım. 2 sini tek koli yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

4 kilo da ben aldım.

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza

Hocam affınıza sıgınarak sormak istedim. 30 tl indirim neyin nesi..
  • voyager_71 V kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_112660414/tm.htm

Ben cevap vereyim, yukarıdaki vodafone un gönderdiği indirim
  • Teşekkürler efendim. Siparişiniz alınmıştır tek pakette gönderilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: voyager_71

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

4 kilo da ben aldım.

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza

Hocam affınıza sıgınarak sormak istedim. 30 tl indirim neyin nesi..

Vodafone avantaj cepte uygulamasından alınan kod, telefonunuza indirip sizde alabilirsiniz kodu hat önemli değil.

• bende sipariş geçecem birazdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: firari3004

Efendim öncelikle fikrinize saygı duyuyoruz. Fakat ürünün kargo ücretini, piyasadaki ürünlerin fiyat-kalite kıyasını, kendi ürünlerimizin lezzet ve memmuniyet etkenini dikkate alırsanız eğer ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz.

Kg fiyatı zaten 25 TL ye denk geliyor. Siz sadece 4 kg alanların site komisyonunu karşılamış oluyorsunuz. Ancak 4 ayrı largo parası vermek yerine tek kargo parası ile olayı bitoriyorsunuz. Yani hesap ederseniz belki şu anki duruma göre 3-5 TL kaybınız olur o da kg fiyatı 25 degil de 24 olur.
    Ocak ayına kadar 30 tl çek mevcut bir çok arkadaşta. Bu şekilde yaptığınızda epey sipariş alırsınız. Yapmazsanız da 1 kg, 1 kg satmaya ve her 1 kg icin kargo parası ödemeye devam edersiniz. Bence bu çekleri değerlendirin. Sonra pişman olmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

quote:

Orijinalden alıntı: firari3004

Efendim öncelikle fikrinize saygı duyuyoruz. Fakat ürünün kargo ücretini, piyasadaki ürünlerin fiyat-kalite kıyasını, kendi ürünlerimizin lezzet ve memmuniyet etkenini dikkate alırsanız eğer ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz.

Kg fiyatı zaten 25 TL ye denk geliyor. Siz sadece 4 kg alanların site komisyonunu karşılamış oluyorsunuz. Ancak 4 ayrı largo parası vermek yerine tek kargo parası ile olayı bitoriyorsunuz. Yani hesap ederseniz belki şu anki duruma göre 3-5 TL kaybınız olur o da kg fiyatı 25 degil de 24 olur.
    Ocak ayına kadar 30 tl çek mevcut bir çok arkadaşta. Bu şekilde yaptığınızda epey sipariş alırsınız. Yapmazsanız da 1 kg, 1 kg satmaya ve her 1 kg icin kargo parası ödemeye devam edersiniz. Bence bu çekleri değerlendirin. Sonra pişman olmayın.

Katiliyorum sana arkdasim. Satici umarim dikkate alir. Yoksa 1 kg icin ben ugrasmam acikcasi

• Efendim 21 Aralık tarihine kadar kargo ücretsiz kampanyamızdır bu. 21 Aralıktan sonra 3 kg ve üzeri siparişler kargo ücretsiz olacaktır. Fikriniz ve tavsiyeniz için tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firari3004 -- 13 Aralık 2015; 0:34:07 >

• Tabiki efendim. Siparişi veridkten sonra bizi bilgilendirirseniz siparişinizi oluşturalım.

• N11 in komisyon durumları nedir aynı fiyata (gittigiyor veya sanalpazar)ordanda açma şansınız oluyor mu?
  • n11 komisyon oranı daha yüksek efendim. Orada fiyat biraz daha yüksek olacak. Arkadaşların talebi doğrultusunda n11 mağazası da açılacak. Fakat n11 prosedürleri gereği evrak onayının ardından açılabiliyor. O da biraz zaman alıyor.

• "okancelik68" Kullanıcı adıylada gittigidiyordan 4kg da ben sipariş geçtim az önce..Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.