Şimdi Ara

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
47
Favori
37.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 kg sipariş verdim. gittigidiyordan kullanıcı japonadam
    Teşekkürler. Hayırlı satışlar.
  • merhaba eaydin33 kullanıcı adıyla gittigidiyor dan sipariş geçtim özellikle bebeğimiz için alıyoruz memnun kalırsak daha büyük miktarda alırız hayırlı satışlar...
  • Siparişinizi aldık efendim. Yarın kargo çıkışınızı yapıp, kargo bilgilerini sisteme gireceğiz. Teşekkür ederiz. Afiyet olsun.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Siparişiniz alındı efendim. Memmun kalacağınızdan eminiz. Minik de güvenle tüketebilir. Şimdiden afiyet olsun.

• Merhaba gittigidiyordan az önce sipariş geçtim "oligark34" kullanıcı adıyla bilginize
  • Merhaba,

Ben de az önce 1 kilo için EFT'yi yaptım. Umarım memnun kalırız.
  • bende geçtim 4 kg bakalım inş. mennun kalırız
  • firari3004 kullanıcısına yanıt
    havale yapıldı, pm gönderildi, siparişim pazartesi kargolanabilirse çok memnun olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • firari3004 kullanıcısına yanıt
    inşşallah yeteri kadar elinzide stok vardır maşallah alan 4 kg dan aşşağı almıyor,çarşamba elimize ulaşsada beğeniye göre bi 4 kg daha çeksek,hazır g.g vodafone indirimi varken.
  • Hocam tavsiye istersen ya 3.5 kiloyu tam 100 tlden aç, yada 3 kiloya bir şey daha ekle 100 lira yap gg sitesinde...
    Burası sıcakfırsatlar , tam olarak 100 tllik üründe kupon kullanmak isteyen çok olur.
    Böyle deneyin isterseniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı işler
  • Siparişiniz alınmıştır efendim. Teşekkür ederiz. Kargonuz yarın çıkacak, kargo takip bilgileriniz girilecektir. Afiyet olsun efendim.

• Siparişiniz alınmıştır efendim. Teşekkür ederiz. Memmun kalacağınıza emin olabilirsiniz. Kargonuz yarın çıkacak, kargo takip bilgileriniz girilecektir. Afiyet olsun efendim.

• Siparişiniz alınmıştır efendim. Teşekkür ederiz.Memmun kalacağınızdan emin olabilirsiniz. Kargonuz yarın çıkacak, kargo takip bilgileriniz girilecektir. Afiyet olsun efendim.

• Siparişiniz alınmıştır efendim. Teşekkür ederiz. Kargonuz yarın çıkacak, kargo takip bilgileriniz girilecektir. Afiyet olsun efendim.

• Stoğumuz var efendim :) Memmuniyetle yeni siparişlerinizi bekleriz.

• Merhabalar efendim. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederiz efendim. Fakat şu an 3.5 kg lık sipariş için hem ambalajımız bulunmuyor, hem de diğer ürünlerin satışına başlamadık. İlerleyen günlerde size sunabileceğimiz kalitede ürünlere karar verirsek eğer o şekilde paket oluşturmak mümkün olabilir.

• Teşekkür ederiz efendim.

• Malatyalıyım ama gün kurusunu sevmem ben. Diğer daha iyi. Kilosu 20 tl den alıyoruz biz de yakınımızdan.. Ürün kaliteliyse fiyatı bence makul. Hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederiz efendim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.