Şimdi Ara

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
47
Favori
37.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim sormak istediğim birkaç husus var;
    Fiş veya fatura gönderiyor musunuz? Sonuçta ticari bir faaliyet, eşe-dosta hediye olarak gönderilen birşey değil. Eğer fiş-fatura yok ise bu çok yanlış ve bu işi resmi prosedürlere göre yapan insanlara yapılan büyük bir ayıptır.
    Bir diğer husus da şu; havale ile 25 tl, site üzerinden 28 tl demişsiniz. Sitenin zaten tahmini %10 bir kesintisi vardır, kesintiyi düştüğümüzde size yaklaşık 25 tl kalır yine, fakat biz havale ile alacağımız takdirde internet şubesinden eft yaptığımızda 3-3,50 tl eft ücreti olur. Bankamatikten yatırmak istersek de 5-6 tl civarında. Bu noktada havale ve site üzeri alımlar arasında biraz daha fark olması gerekmez mi?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • öncelikle yorum konusunda geç kaldığım için satıcı arkadaştan özür dilerim, numune ürünüm dün geldi iş yerimdeki arkadaşlarla beraber beğenerek yedik, az öncede gittigidiyordan 4 kilo sipariş geçtim, kesinlikle kaliteli ürün, herkese tavsiye ederim
  • drkayzer kullanıcısına yanıt
    ferman1987 kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı kaldırmanıza da gerek yok. Çıkış yapıp tekrar girdiğinizde üye ol diyerek yeni numarayı kaydedebilirsiniz.

Ayrıca tüm operatörler geçerli.

Forumda konusu var. İyi alışverişler arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanrupid -- 15 Aralık 2015; 22:42:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar efendim. Konunun ilk sayfasında da gözden kaçmasın diye faturalı olarak gönderdiğimizi belirtmiştik. Zaten bu şekilde gönderiyoruz bütün ürünleri. Bu satışa başladığımız andan itibaren ilk düsturumuz dürüstlük oldu. Bu çizgiyi bozmaktansa satışımızı sonlandırırız. O yüzden de size her ürünü rastgele göndermiyoruz efendim. En kaliteli ürünü sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu kadar itinalı davrandığımız için zaman zaman cevap yazma konusunda zaman zaman kargo bilgisi girme konusunda gecikiyoruz. Burada da sizin hoşgörünüze sığınıyoruz.

Diğer sorunuza gelecek olursak; bizim için 25 tl kg fiyatıdır zaten gittigidiyorun komisyonuna karışamıyoruz %5 olsaydı eğer zaten fiyata %5 olarak yansıyacaktı. Ayrıca forum kullanıcılarının çoğunun Enpara hesabı olduğu için özellikle gidip Finansbank hesabı açtırdık. Havale EFT üücretlerininden çok kişi mağdur olmasın diye. Maalesef diğer bankalarla çalışan arkadaşlara bu konuda yardımcı olamayacağız.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kargo konusunda da kalite bölgesel ve şubesel olarak farklılık göstermektedir. Fakat en sorunsuz olanı çalıştığımız bir kaç şirketin istatistiklerine göre Yurtiçi kargo şuanda. Ayrıca bulunduğumuz yerdeki Yurtiçi kargo şubesi de en az bizim kadar özenli çalışmaktadır. Bu nedenle daha fazla ödesek de Yurtiçi kargo ile devam kararı aldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_halil

quote:

Orijinalden alıntı: kevren

quote:

Orijinalden alıntı: kevren

Gg avantajcepte ve bkm 20 indirimiyle pazar günü 4kg siparis verdim,kargoya verildi.yarın gelirse yorum eklerim.

Kargo geldi,lokum gibi yumuşak ve lezzetli. Yalnız bazıları tam kurumamış, özelliği böyle midir bilmiyorum. Sonuç herkese tavsiye ederim,markette pazarda bu fiyata bu kaliteyi bulmak zor.Satıcı arkadaşa tekrar teşekkürler.

Hocam kayısı temmuzda toplanır ve kurutulur.Görüntüsü temiz ve parlak olsun diye satmadan önce suda bekletip yıkıyorlar, yaş olmasının sebebi ondan.

Bilgilendirme için teşekkürler hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağolun teşekkürle cevap için, ben normalde Peyman marka alırdım hep marketten, olmadı bi de sizden denerim. Hayırlı işler dilerim.
  • Malatya-antep yurtici 1 gunde teslim etti,paketlenmesi güzel,faturasıyla beraber geldi.Denemeye değer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kevren K kullanıcısına yanıt
    Ankaraya iki günde teslim mi olur otobüse versek daha hızlı gelirdi

• Merhabalar efendim. Normalde Ankara 1.5 gündür. Ama şubelerin dağıtım planları farklılık gösterdiği için 2. güne sarkabiliyor.

• firari3004 kullanıcısına yanıt
    YK En iyi hizmetimi sunuyor, yapmayın hocam YK kadar rezil, kalitesiz, insanı sinir hastası eden lanet bir kargo firması yok hocam. Allah bunların eline insanı düşürmesin.... Zaten tüm satıcılar UCUZ diye YK tercih ediyor, kalite malite hikaye....... Kesinlikle YK ya geçmeyin.... İstanbuldan İzmir'e gönderilen ürünü 6 gün her sabah çıkartıp akşam şubeye götürüp getirdiler. 6.ci günün sonunda getirdi utanmazlar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 15 Aralık 2015; 23:24:07 >
  • Merhabalar efendim söylediğimiz gibi bir yerde en kötü kargo diğer bir yerde en iyisi olabiliyor. Tamamen şube kaynaklı. Her kargo ile benzer tecrübeler yaşayan arkadaşlar var. Fakat hem Gittigidiyorda hem Sanalpazarda en pahalı YK. Tabiki de pahalı olması kaliteli yapmıyor. Ama söylediğim gibi değerlendirmelerden dolayı özellikle de operasyon şubemizden dolayı YK ile çalışmak zorundayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

YK En iyi hizmetimi sunuyor, yapmayın hocam YK kadar rezil, kalitesiz, insanı sinir hastası eden lanet bir kargo firması yok hocam. Allah bunların eline insanı düşürmesin.... Zaten tüm satıcılar UCUZ diye YK tercih ediyor, kalite malite hikaye....... Kesinlikle YK ya geçmeyin.... İstanbuldan İzmir'e gönderilen ürünü 6 gün her sabah çıkartıp akşam şubeye götürüp getirdiler. 6.ci günün sonunda getirdi utanmazlar.....

Geçenlerde başıma aynısı geldi.
    -Dağıtıma çıkarıldı, teslim edilemedi ilk dağıtım gününde..... Böyle böyle oyaladılar. Pazar günü dağıtım şubesine gelen kargom, cuma akşam üzeri teslim edildi. Şikayet ediyorsun o da para etmiyor kusura bakmayın diyip geçiyolar :D

• Merhabalar efendim. İlk sayfada kargolama ile ilgili ve 100 TL tutarında (3,5 kg) gittigidiyor ilanı eklenerek konuda güncelleme yapılmıştır.

• GG dan Lasaella16 nicki ile 4 kg siparis verdim umarım yorumlarda söylendiği kadar güzeldir

• Maşallah baya alan olmuş. Satıcıyı başta olmak üzere alan herkese teşekkür ediyorum. Kayısımız satılsın biline ve alına. Bir üretici olarak tabi biz toptan sattığımızdan bu fiyatları görmek zor. Kayısının %90 ihraç ediliyor. Rusya ya da satışlar vardı. Acaba fiyatlar etkilenir mi?

• Hiç kuşkunuz olmasın efendim. Afiyet olsun

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Yoksam uRUS ' yadan geri dönen gayısılarmı satiysiz ?
  • Satış Kodu: SC13278283
    Gg den 3.5 kg siparis gectim.
    Pm gonderdim hocam.

• Merhabalar efendim. Teşekkür ederiz. Kargonuzun çıkışı yarın yapılacaktır teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.