Şimdi Ara

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
47
Favori
37.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Afiyet olsun efendim.

• Kuru Kayısı Standart Kalibreler:

KURU KAYISI ÖLÇÜLER

Türk Kuru Kayısı Standart Kalibreler: Malatya

Jumbo Kuru Kayısı 60 - 80 adet / kg.

1 no Kuru Kayısı 81 - 100 adet / kg.

2 no Kuru Kayısı 101 - 120 adet / kg.

3 no Kuru Kayısı 121 - 140 adet / kg.

4 no Kuru Kayısı 141 - 160 adet / kg.

5 no Kuru Kayısı 161 - 180 adet / kg.

6 no Kuru Kayısı 181 - 200 adet / kg.

7 no Kuru Kayısı 201 - 220 adet / kg.

8 no Kuru Kayısı 221 - 240 adet / kg.

• Merhaba. 3 gün once havale ile siparis vermistim. Kargonuz yarin yapilacak ve takip kodu gönderilecek dediniz. Ne gelen var ne giden. Takip kodu da gelmedi.

Edit: Bir karışıklık olmuş, hemen düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamorphoses -- 16 Aralık 2015; 15:07:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firari3004

Merhabalar arkadaşlar. Bazı arkadaşların da belirtmiş olduğu gibi yoğunluktan anında cevap veremiyoruz. Kargo konusunda endişeniz olmasın. Söylemiş olduğum gibi 12:00 a kadar sipariş veren herkesin kargosu çıktı. Takip numaraları geç girilecek sisteme sadece. Mesela dün kargo bilgilerini girme işlemini gece 02:30 da tamamladım. O yüzden her hangi bir sorun yok efendim. Bazı arkadaşlar 4 adete 4 tane kargo ücreti mi ödeyor diye sormuş. Hayır efendim tek kargo ücreti ödeyerek gönderiyoruz. Ancak kargo sözleşmesi ile ufak bi pürüz çıktı. Onu gidermek için uğraşıyoruz. Eğer müdehale edemeyeceğimiz bir durum söz konusu olursa ücretsiz kargo ile gönderim miktarımız 3 kg olmak zorunda olacak. Daha önce tanıdık bir şirketin kargo anlaşmasıyla çıkışları yapıyorduk. Zaten o nedenle elle tek tek sisteme takip kodu giriyoruz ve o yüzden gecikiyordu. Fakat bahsetmiş olduğum pürüzden dolayı gittigidiyorun kargo anlaşmasını kullanmak zorunda kalacağız. Yurtiçi kargo da en iyi hizmeti sunduğu için haliyle fiyatı en yüksek. Yoksa tam yarı fiyatına sizi Sürat kargo ile muhatap etmek istemiyoruz. Bu sebepten dolayı minimum ücretsiz kargo siparişi 3 kg olarak güncellemek zorunda olacağız. Güveniniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

YK konusuna ben de katılıyorum. Mümkünse o firmayla çalışmayın. Sürat bile daha iyi.

• Kargom geldi kayısılar harika kendisini tebrik ederim gerçekten çok lezzetti .... şimdi bide 3,5 kg daha sipariş etmeyi düşünüyorum
  • Kaysılar geldi. Anlatıldığı gibi. Yumuşak, tatlı, çürüksüz, 10 numara

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Creative Director

İstanbuldayim, ürün elime ulaştı, 500 gr'lık paketler halinde rica etmiştim, eksiksiz ve düzgün paketlenmiş ve sorunsuz olarak elime ulaştı.

Ürün etli, kaliteli, tadı lokum gibi, afiyetle yiyiniz.

Geldiği zaman hemen çerez gibi yememeye dikkat edin, etkisini çabuk gösterebiliyor :))

Nasıl bir etki hocam?
  • Sa ustam kayısıları kutuda mı saklayalım yoksa bir beze falan mı serelim bir az ıslak gibi küfletmeyelim

• Serin ve kuru yerde mümkünse ağzı kapalı olarak saklayın efendim. Eviniz çok sıcak oluyorsa buzdolabında saklamanız daha iyi olacaktır.

• Benim kargomda geldi,
    maşallah nimet bal gibi, ofistekiler beğendi,
    evdekiler de akşam yesinler bakalım ona göre ek sipariş olabilir, 21inden önce...
  • Ankara'ya kaç günde geliyor kargo acaba ?
  • ürünleri bende aldım hocam teşekkürler gayet güzel kaliteli walla elle tek tek kargo bilgisi girmeye uğraşmayın yurt içi telefon numarası ile kargo takibi yapılabiliyor sipariş veren arkaaşlar girsin kendi numaralarını sisteme baksınalar kargoları nerdeymiş diye yoksa eziyet hocam size tek tek elle kargo numarası girmesi
  • Bi 3.5 kilo daha kayınpederler için sipariş verdim.
    Sipariş nu: SC13300912
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obama_TR

ürünleri bende aldım hocam teşekkürler gayet güzel kaliteli walla elle tek tek kargo bilgisi girmeye uğraşmayın yurt içi telefon numarası ile kargo takibi yapılabiliyor sipariş veren arkaaşlar girsin kendi numaralarını sisteme baksınalar kargoları nerdeymiş diye yoksa eziyet hocam size tek tek elle kargo numarası girmesi

hocam telefon numarası ile sorgulama için link varmı, yurtiçi kargo sitesinde bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Bi 3.5 kilo daha kayınpederler için sipariş verdim.
    Sipariş nu: SC13300912

Hayirli damat :))) en Son siparis edeceğim kişidir kendileri...

• Hocam ürünler geldi bugün. Gerçekten çok güzel. Eminönünden kilosunu 40 tlye aldığım kayısılar meğer kayısı değilmiş.
    İlgin için teşekkürler. İşin gücün rast gelsin.
    Güvenle alınabilir. Yarın kısmet olursa 2 kilo daha sipariş edeceğim..
  • AseA34 A kullanıcısına yanıt
    yok hocam müşteri hizmetlerini arayıp yapıyorum ben :) biraz siteden bakılıyormuş gibi anlaşılmış yazdığımdan :)
  • antireis A kullanıcısına yanıt

• Kayısılar mükemmel

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.