Şimdi Ara

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
47
Favori
37.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Afiyet olsun efendim. Buzdolabında buzdolabı poşetlerinde sakladığınız sürece bir sorun olmayacaktır. Derin dondurucuya atmak için neminin biraz daha çekilmesini bekledikten sonra koyabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• gün kurusunu 20 tl ye satıyorlar. fiyat neden ucuz sizin fiyatınızına göre ?
  • Peki hocam eski sattığınız ürünle yeni alım yaparak sattığınız ürün arasında boy ve lezzet farkı varmı ?
  • Merhabalar efendim. Konuda ilk sayfada da belirttiğimiz gibi ürün eski sezon ürünü olabilir. Jumbo dediğimiz 0 numara ürün olmayabilir. Bu gibi kriterler ürünün fiyatını belirler

• Merhabalar efendim. Kesinlikle boy ve lezzet farkı yoktur. Aynı kalitede üründür. Zaten ona göre değerlendirip alım yapıyoruz efendim.

• şu tip kuru kayısıdan satma imkanınız yok mu? buna ne deniyor bilmiyorum.

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza
  • ürün baya lezzetliydi tavsiye ederim

Sarı olan şekerpareden de var mıdır satışınız?
  • Kargo dahil bir kilo almak istiyorum. Baktım kargo bedava kalkmış. Kargoyu siz öderseniz kaça geliyor? Havale yapacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • firari3004 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız maliyetler değişebilir ama ÇOĞU 100 tl Gittigidiyor'da Çek ile kullandı şimdi yarım kilo fazlasını 6 tl farkla görünce .

Sıcak fırsatlarda olan için eksi bir puan bence.

Burada herkes 4 kilo olmaz mı deyince mümkün değil diyorsunuz sonradan haftasonu ona yakın bir fiyatla.

Demek ki önce alan tanıtım Amaçlı biraz kazık yemiş olduk.

Umarım kargo gelirde TADI ile telafi eder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

Bugün benim de kargo geldi. Yurtiçi kargonun azizliğinden kargo hafta sonunu şubede geçirdi. Tabi bu kargonun azizliği. Son zamanlarda Yurtiçi kargo sürekli kargolarımı ayni gün teslim etmemeye başladı.
    Kayısılara gelince , arkadaşın belirttiği gibi büyük boy, yumuşak ve oldukça lezzetli (ballı). Genelde kalitesine daha fazla güven duyduğum için piyasa yerine Tariş'ten alırdım günkurusu kayısımı. Bir karşılaştırma yapmam gerekirse, arkadaştan aldığım kayısı, daha büyük, daha lezzetli ve yumuşak. Alışverişimden memnun kaldım.

Fiyat konusunda da arkadaş dürüstlük yapmış, daha ucuz temin edince bunu müşterisine yansıtmış, tebrik etmek lazım. Ben de eski fiyattan alanlardanım, bir sıkıntı duymadım.

iyi alışverişler dilerim

sağlıcakla
  • N11 satışı başladı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maycomb

şu tip kuru kayısıdan satma imkanınız yok mu? buna ne deniyor bilmiyorum.

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza

Hocam malatyada 'kabuk' diyorlar 'açma' diyen yörelerde var, bizim burda hoşafa kullanırlar.Hafif ekşimsi ve tadı çok güzeldir.

• Rechargeable R kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hocam sana kazık yedik ilkin okdr dedi mümkün değil diye
  • Gitti gidiyor üzerinden 4 kg sipariş verdim. 1 er kiloluk paketler halinde gonderirseniz iyi olur. Mümkünse fazla yaşta olmasin. Gitti gidiyor daki adım s4006.

• ben bunu gün kurusundan daha çok severim ama son yıllarda bulunmuyor maalesef.
  • Maycomb kullanıcısına yanıt
    hocam bende çok severim. önceki gün ümraniye çarşıda CEMRE diye aktar baharat tarzı biryer vardı ordan aldık
  • Merhabalar efendim. daha önce de belirttiğimiz gibi forumdan gelen yoğun talep üzerine fiyatlarımızı sipariş edilen kg arttıkça fiyat düşecek şekilde düzenledik. gider kalemlerimiz düştükçe, size olumlu yönde yansıtacağımızdan şüpheniz olmasın. anlayış gösterceğinizi umuyoruz

• merhaba hocam, kayısıları aldım siparişi onayladım güzel lezzetli tşk ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: firari3004

Merhabalar efendim. daha önce de belirttiğimiz gibi forumdan gelen yoğun talep üzerine fiyatlarımızı sipariş edilen kg arttıkça fiyat düşecek şekilde düzenledik. gider kalemlerimiz düştükçe, size olumlu yönde yansıtacağımızdan şüpheniz olmasın. anlayış gösterceğinizi umuyoruz

hocam ne oldu N11
  • benim kargoda geldi,
    kayısılar bildigin ıslak, sanki yagmurun altında kalmış, Bu yaşıma kadar böyle kuru kayısı görmemiştim,
    Lezzet olarak güzeller ama bu 1-2haftaya kalmaz bozulur, küflenmeye başlar
    kalorifer yanında kurutuyorum
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.