Şimdi Ara

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
47
Favori
37.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayfalar önce glikoz ile ilişkin bi soru sormuştum fakat merakımı gideremedim.
  • Merhabalar efendim. Bir çok üye aynı konuyu sorduğu için biz de sorduğunuz zaman glikoz şurubu kesinlikle yoktur diye yanıtlamıştık.

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: firari3004

Merhabalar efendim. 100 tllik paket forumun ısrarı üzerine çek kullanılabilsin diye düzenlediğimiz bir paket. Ayrıca pazartesinden itibaren 1 Kg olan paketler ücretsiz kargo olmayacak efendim. 1 Kg a özel deneme kampanyası yaptığımız için bu şekilde. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Pazartesiye kadar 4 kilo 100 lira yapın biz de alalım. 1 kilo kargo dahil 28 lira olan şeyin 4 kilo kargo dahil 100 lira olması sizi fazla etkilememesi lazım. Ayrı ayrı alınınca zaten hepsine kargo parası ödüyorsunuz. Bu şekilde toptan satmış gibi olursunuz.
  • Bu satıcıdan sırf sabrı için bile bundan sonra sipariş verilir ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar efendim. Bu konuyu detaylarıyla defalarca açıkladık. O şekilde bizi zor durumda bırakacağı için yapamadık. Zaten forumun çeklerini kullanabilmesi için 3.5 kg lık paketi foruma özel yaptık. Pazartesi itibariyle zaten 1 kg ücretsiz kargo olmayacak. 1 kg lık paketler şuan bizim için kampanya ve tanıtım gideri kalemidir. Anlayışınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: firari3004

Merhabalar efendim. Bir çok üye aynı konuyu sorduğu için biz de sorduğunuz zaman glikoz şurubu kesinlikle yoktur diye yanıtlamıştık.

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza

14'ünden önce mi sonra mı yazdım tam hatırlayamadım ama başka üye benden alıntı yapıp tekrar sormuştu, cevap gelmeyince tekrar sorma ihtiyacı hissettim.
    Teşekkürler cevabınız için.

• Rica ederiz efendim.

• sanalpazardan ayın 17 sinde sipariş vermiştim nick: patapon hala elime geçmedi bu yurtiçi kargodan nefret ediyorum ban
  • 1 kg 28 TL kargo dahil, 3,5 kg kargo dahil 100 TL, kg 28,57 TL ye geliyor, mantık hatası var, bir üründen ne kadar fazla alınırsa fiyatı düşmesi gerekmez mi? Vodafone çeki var evet ama satıcının buna göre fiyat belirlemesi ne kadar doğru? Normalde daha fazla alacaktim sırf bu fiyatlama yüzünden sadece 1 kg aldım, ayrıca zeytinyağı alarak 100 TL ye tamamladim. İyi alışverişler.

• Merhabalar efendim. Normal teslimat süresi 2 gündür evet haklısınız. Sanırım çoğu kargo şubesi cumartesi öğleye kadar dağıtım yapıyor. Şubeye 13:26 da giriş yaptığı için sizinki pazartesiye kalmış efendim.

• Merhabalar efendim. Normalde bizim bu şekilde bir paket satışımız yoktu. Fakat forumdan gelen talep üzerine 100 lik paket hazırladık. Kgda tam 100 tlye denk gelmesi için 3.578 gr olarak denk gelmesi gerekiyordu. Bu gramajı ayarlamak zor olacağı için bu şekilde bir satış hazırladık. Daha öncesinde çek kullanmak için 4 kg almak durumunda kalıyordu forum üyeleri. Konuda ilk sayfada da belirtmiş olduğumuz gibi 10 kg ve üzerinde fiyatta değişiklik yapabiliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• Hocam 10 kg alırsak fiyat ne olur.

Fiyat uygun olursa, yakın arkadaşlarla paylaşırız.
  • Ben de gittigidiyor'dan 3,5 kiloluk paket aldım. BKM ve 30/100 kupon birleşince bana 55 liraya mâl oldu. Malatyaya yakın bir ilde oturuyorum ve zaman zaman Malatya'ya da gidip kayısı alıyoruz dönerken. Piyasada 18 TL 'ye satılan kayısılardan öyle üç beş gömlek üstün değil, sadece boyut olarak biraz daha büyük. Bir de arkadaşların dediği gibi fazlaca yaş, yerken elde dağılıyor bazısı. Paketin üstü özenli altı gelişi güzel konulmuş. Fazlaca tatlı geldi bana. Bir daha alır mıyım,hayır. Kötü bir kayısı mı hayır. Önce bir kilo alıp ardından 3,5 kilo alıp almamaya karar verseydim diyorum kendime. Satışlarınızda başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Ben de gittigidiyor'dan 3,5 kiloluk paket aldım. BKM ve 30/100 kupon birleşince bana 55 liraya mâl oldu. Malatyaya yakın bir ilde oturuyorum ve zaman zaman Malatya'ya da gidip kayısı alıyoruz dönerken. Piyasada 18 TL 'ye satılan kayısılardan öyle üç beş gömlek üstün değil, sadece boyut olarak biraz daha büyük. Bir de arkadaşların dediği gibi fazlaca yaş, yerken elde dağılıyor bazısı. Paketin üstü özenli altı gelişi güzel konulmuş. Fazlaca tatlı geldi bana. Bir daha alır mıyım,hayır. Kötü bir kayısı mı hayır. Önce bir kilo alıp ardından 3,5 kilo alıp almamaya karar verseydim diyorum kendime. Satışlarınızda başarılar.

Ben İstanbul da oturuyorum.. Gün kurusu kayısı bu aldığımız emsali ortalama 40lira civarında satılıyor.. Geçen sene 50-60liraya kadar sattılar..Ben 1kilo almıştım. Şimdi vodafone ile 70 Liraya 3.5 kilo daha aldım.. Birazını eşe dosta dağıtacağım. İlaç gibi bir besin bu.. Diğer kuruyemişlerden daha farklı. Çok ince ince detay aramamak lazım. Birinci elden taptaze aldık en az 100 kişi almıştır herhalde.. Tabi eleştiriler olacak herkesin damak tadı farklı.. Ben şahsen çok memnun kaldım..

• okanabim O kullanıcısına yanıt
    Piyasada derken yanlış anlaşılma olmasın, Malatya'da gün kurusunun kilosu 18 lira, benim yaşadığım yerde ise bulmak imkansız. Benim avantajım Malatya'ya gidebiliyor oluşum ve yerinde kayısıları görerek alabilmemdir. Malatya dışındaki bütün illerde sıcak fırsattır bu bence de. Ayrıca Malatya esnafı güleryüzlü, gözleri gönülleri bol, sabırlı ve anlayışlı, satıcı arkadaş da Malatya'lı olmasından ötürü bu denli sabırlı. Kayısılar dediğim gibi kötü değil ama Malatyadaki emsallerine bakınca kilosu 28 lira edecek bir ürün değil bence, ayrıca sindirim sistemini feci çalıştırıyor, dikkatli yemenizi tavsiye ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar efendim. Değerli yorumunuz için teşekkürler. Yalnız değerlendirirken kilosu 28 tlyi kargo ücreti, gittigidiyor komisyonu da ekleyerek değerlendirirseniz daha isabetli sonuca ulaşabilirsiniz diye düşünmekteyiz. Ayrıca şuan jumbo (0 numara) dediğimiz yani kg da (60-80) adet bu kayısıyı bahsettiğiniz fiyatlara bulmanız çok zor ne yazik ki. Tabiki herkesin damak tadına sayfı duyarız tadı şekerli gelmiş olabilir. Fakat " kilosu 28 tl edecek bir ürün değil" kıyasınızı söylediğimiz tüm bu maddelere göre gözden geçirmenizi rica ederiz. Teşekkürler.

• firari3004 kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin değerli hizmetiniz için teşekkür ederim. Emsallerine göre 28 lira etmez dedim, ki dediğiniz gibi işin içinde komisyon kargo vs de var, yerinden 20-22 lira civarına alınıyorsa tabii ki tercih edilecek bir ürün, Malatya dışındaki iller için sıcak fırsat da dedim zaten. Ürünü beğenmediğimi de söylemedim, ama tekrar almam, fazla yaş çabuk bozulabilecek bir ürün, şekeri fazla geldiği için bana çabuk tüketmemizin de imkanı yok, konu komşuya vermeyi düşündük bir kaç tane yedikten sonra. En nihayetinde güzel bir ürün, beğenen bir daha alır. Benim yorumumu da olumsuz addetmeyin, burada ürünü beğenen bir çok kişi var onların referansı yeterli olur size, bende buradaki yorumlara bakarak aldım, normalde tadına bakmadan almam. İşlerinizde kolaylık dilerim, işinizi güzel yaptığınız sürece müşteriniz bol olur, ayrıca kayısılar hakkında olumsuz yorumlar da olabilir herkes beğenmeyebilir bunu da siz anlayışla karşılayın

• Ürünüm kargolanmış sanırım Gittigidiyor'da buradan belirtmiştim .

Ama cevap gelmedi sizden .

Kayısı belirttiğim gibi 500 gr lık paketler halinde mi gelecek yoksa tek pakette mi gelecek 3.5 gelecek

• Merhabalar efendim. Bir önceki mesajda herkesin damak tadına saygı duyarız diye belirttik. Her türlü yoruma eleştiriye açığız efendim. Zaten bir çok tavsiyeyi dikkate aldık, eksik konularımızı buradaki arkadaşların uyarısıyla, tavsiyesiyle düzelltik. Tekrardan yorumunuz için teşekkür ederiz.

• Lütfen Özel Mesajla gittigidiyor kullanıcı adınızı belirtir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.