Şimdi Ara

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
47
Favori
37.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam üründen 4 kg almıştım, ürünler biraz önce geldi. Ürün kalite ve paketleme bakımından çok güzel, teşekkürler. Ürün gamını genişletmenizi bekliyorum. Saygılar.
  • yasintekgoz Y kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim. Arkadaş yumuşak olmasını sebepleriyle açıklamış. Kesinlikle kg a daha az düşsün gibi bir düşüncemiz yok olmayacak da. Daha önce de belirttiğimiz gibi bizim için ilk ilke dürüstlük. Ekmeğimize kesinlikle hile karıştırmayız. Zaten o söylediğiniz zihniyette olan satıcılar da gününü kurtaran esnaf olurlar. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhabalar efendim. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Hiç tanımadığımız bir kişiden böylesi yorumlar almak inanın bizim için çok büyük bir gurur kaynağıdır. Tekrar tekrar teşekkür ederiz efendim. Allah razı olsun.

• Merhabalar efendim. Siparişiniz için teşekkür ederiz. Zor beğenen biri olsanız da size de beğendireceğimiz konusunda iddialıyız efendim. Şimdiden afiyet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

Hocam arkadaşların yorumlarını dikkatle izliyorum;

Gün kurusu yumuşak olmamalı diye biliyorum. Islak ve yumuşak olanlar kayısıların çuvala doldurulup suda bekletilmesi ile oluyordu diye hatırlıyorum. Böylece 1kg'a daha az adette kayısı girmiş oluyor.

Sizin kayısılarınız güneşte kururken nasıl yumuşacık kalıyor?

Not: Bir Malatyalı olarak aileme almayı düşündüm, anneme ve akrabalara sorduğumda hepsi kesinlikle alma dedi, o yüzden merak ettim.

Şimdiden cevabınız için teşekkürler.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 18 Aralık 2015; 11:44:57 >

• Merhaba,

Bende sizleri tanımam o yüzden güzelce yorum yazdım. mclaren34 arkadaşım kaç yaşında bilmiyorum ama son cümlesi için özür dilemesi gerekli!

firari3004 hocam, peki bu kayısının ıslanmamış, yıkanmamış olanı var mıdır? O'nun kilo fiyatını da yazarsanız sevinirim, benim isteğim ıslatılmamış olup en iyi kalite kayısıyı almak. Yerken 1'er tanesinin üzerindeki toz toprağı elimle alabilirim çok şükür.
  • Bence yurtiçi kargoyu bırakın hocam , Salı İstanbul'a geldi hala bana teslim etmediler , mevkim de Bahçelievler , sapa da kalan biryerde değil .
    Hiç sevmem yurtiçini bi de bu olay üzerine iyice nefret ettim

• kargo teslim edildi. İlk kez yurtiçi kargo bir kargoyu bana teslim etti. Tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.İnşallah batarlar kayısıya gelince resmen tadı bal gibi çok değişik bir kayısı. Ben böyle bir kayısı ömrümde tadmadım tavsiye ederim. Ancak kayısının içleri ıslak
  • Aslında kuru halde alıp yemeden önce çok az suyla tozunu akıtarak tüketmek daha doğru geliyor bana. Islatılmamış olmasını tercih ederdim. Daha önceki tecrübelerimden, nemli kayısıyı uzun süre sağlam muhafaza etmenin zor olduğunu biliyorum, küflenme yapabiliyor ortam şartlarına göre.

• Kargo takip numaranızı özelden gönderiniz lütfen efendim. Şube ile iletişime geçelim.

• Gece gittigidiyordan 1kg sipariş geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 18 Aralık 2015; 13:55:53 >
  • Merhabalar efendim. Sizlerin ürün konusundaki fikirleri de en az memmuniyetiniz kadar önemlidir bizler için. O nedenle talepler doğrultusunda biz de geliştirmemiz gereken taraflarımızı, üründeki isteği ona göre düzenlemek istiyoruz. yumuşaklık seviyesi biraz fazla gelmiş görünüyor. Sonraki ürünlerimizi bu seviyeyi azaltarak göndereceğiz. Ama saklama koşullarına dikkat ettikten sonra üründe bir bozulma olmayacaktır. Buzdolabında muhafaza ettiğiniz sürece veya balkonunuzda serin yerde hiç bir sorun olmayacaktır.

• bu kadar övdünüz övdünüz almak zorunda kaldım
  • Benim de kayısılarım geldi. Fazla söze gerek yok. Gayet güzel, yumuşacık ve lezzetli. Fiyatının hakkını veriyor.

Ben ürünün kalitesiyle birlikte satıcıdan da memnun kalmayı beklerim. Param kime gidiyor, satış sonrası tavıları nasıl konusunu önemserim. Bu bakımdan da tam not verebilirim. Kargoya verilme esnasında bir aksaklık oldu. Satıcı hemen ilgilendi, telafi yoluna gitti. Saygı görmeyi, düzgün hitab edilmeyi ve iyi esnaflığı bize maalesef unutturdular. En azından buralarda yaşatalım. Umarım yoğunluktan ve talepten dolayı kalite zamanla düşmez. Hayırlı satışlar dilerim.
  • Merhabalar efendim. Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Kalitemize bu şekilde devam etmeye kararlıyız. İlk etapta kaliteli sonra gittikçe düşen hizmet şeklinde devam eden ve maalesef müşteriler tarafından defalarca tecrübe edilmiş bu kronikleşmiş hatayı yapmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Afiyet olsun efendim.

• allah rus uçağını düşürenlerden razı olsun. sayelerinde kaliteyi ucuza almaya başladık.
  • voda USB data hattı sms mesajı ile telefonuma yüklediğim avantaj cepte uygulaması ile 30 TL indirim ile, 70 TL ye aldım.

uçak düşünce bu şekilde fayda görülmez

illa illa birileri diyet ödedikten sonra o faydadan hayır gelmez. turizmci çiftçi bunların suçu ne. yalan politika bunlar.

üreticileri destekleyelim doğrudan alalım arkadaşlar
  • yasintekgoz Y kullanıcısına yanıt
    Sen kesinlikle alma ibaresini kaldır bende senden özür dileyeyim.

Lafınızın nereye gideceğine dikkat etmeli insan. İnsanlar sizin yorumunuzu ciddiye alıp ürünü alıp almamaya karar veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: endero

allah rus uçağını düşürenlerden razı olsun. sayelerinde kaliteyi ucuza almaya başladık.

Allah akıl fikir versin...Uçağı düşürme emrini verene dua edeceğine,üretimi peyderpey bitirerek çiftçiyi ve halkı yabancıların kucağına oturtanlara beddua et...
  • Yukarda arkadaş almayın demiyor. Akrabaları kesinlikle alma demiş. Bunu da satıcıya soruyor. Ne diyorsunuz diye.

Kaldı ki bir çok kişi de yumuşak ve tattlılığından bahsetti.

Satıcı da bu yorumu dikkate almış olmalı ki diğer ürünlerde buna dikkat edeceğiz diyor.

Yapıcı yorumlar,sorgulayıcı yorumlar her zaman işe yarar.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.