Şimdi Ara

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
47
Favori
37.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıcı arkadaşın dikkatine: Sanalpazar üzerinden 3 adet 1.kg sipariş verdim...
  • proferbil kullanıcı adıyla sanalpazar üzerinden 1kg satın aldım. Hayırlı işler diliyorum
  • Teşekkür ederiz efendim. Siparişiniz alınmıştır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• benim siparişte geldi.
    gerçekten cok güzel ve kaliteli,
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: endero

allah rus uçağını düşürenlerden razı olsun. sayelerinde kaliteyi ucuza almaya başladık.

Allah akıl fikir versin...Uçağı düşürme emrini verene dua edeceğine,üretimi peyderpey bitirerek çiftçiyi ve halkı yabancıların kucağına oturtanlara beddua et...

her türlü sebze meyve üretiliyor. git güneye her yer ihraç için çalışan seralarla dolu. iyi de kazanıyorlar. bize ihraç malı dışındaki kalitesizler kalıyor.
    amerikalı mısır üreticisi kazansın diye pancar çiftçisi bitirilmiş olabilir. (mısır şurubu vs pancar şekeri) ama kastettiğim endüstriyel gıdalar değil. doğrudan tüketicinin pazardan manavdan aldıkları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero -- 18 Aralık 2015; 17:04:17 >

• Aldığım 1 kilo bittibitiyor. Gittigidiyor dan 3.5 kilo daha aldım. Nick "okanabi"..selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam zamanında almışım ggden ben :) vodafone tüm çekleri iptal etmiş arkadaşlar hesaba yüklenenleri de dahil kahve dünyası falan da dahil haberiniz ola

• kaysılar geldi 10 numara 5 yıldız. daha sert olsa da olurdu ama bu haliyle de gayet iyi
  • Yurtiçi kargo ise ben almayayım kalsın. Sinir hastası olmaya hiç niyetim yok.

• Gittigidiyor üzerinden 3.5 kilo sipariş verdim saat 23:20 civarı .

500 gr lık paketler halinde yollanırsa sevinirim

Tanıdıklara dağıtacağım Bir de yarın yollanırsa pazartesi elime geçerse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechargeable -- 19 Aralık 2015; 1:31:59 >
  • 3,5 kilo geçtim bende

• Sonunda kargo geldi , ürün çok güzel , Satıcı arkadaşa teşekkür ediyorum Rabbim bol kazançlar versin ancak birsey sormak istiyorum.
    Üzerindeki faturada kg si 25 tl den gösterilmiş , ben 28 den almıştım, acaba Yanlışlıkla mı oldu ?
    Yanlış anlaşılmasın , Satıcı arkadaş ilk ilke ve Önceliğimiz Dürüstlük diyordu , muhtemelen gözden kaçmıştır, belki art niyetli insanlar olabilir konuyu başka yönlere çekebilir.
    Tekrardan teşekkürler , en kısa sürede yeniden almayı planlıyorum 👍🏿👍🏿

• biraz önce elime geçti beklediğimden çok daha güzel teşekkür ediyorum.
  • Merhabalar efendim. Afiyet olsun. 28 tl gittigidiyor üzerinden gerçekleştirdiğimiz satıştır. Gittigidiyor kg da 3 tl keserek bize 25 tl yatırmaktadır. O nedenle biz sadece işletmemize giren tutarın KDVsini kesiyoruz. Aksi halde Gittigidiyor'un sağladığı karın KDVsini biz ödemiş olacağız. Anlayışınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: firari3004

Merhabalar efendim. Afiyet olsun. 28 tl gittigidiyor üzerinden gerçekleştirdiğimiz satıştır. Gittigidiyor kg da 3 tl keserek bize 25 tl yatırmaktadır. O nedenle biz sadece işletmemize giren tutarın KDVsini kesiyoruz. Aksi halde Gittigidiyor'un sağladığı karın KDVsini biz ödemiş olacağız. Anlayışınız için teşekkürler.

Müşteri olarak ödediğimiz para kadar fatura almak hakkımız. Aradaki 3TL komisyon sizinle GG arasındadır. Sonuçta biz 84TL ödeyerek 3 kilo alıyoruz 75 değil. Gittigidiyor zaten size bu ücret için fatura kesmekte, bu sebeple tam fatura kesmenizi öneririm, çünkü aksi vergi kaçakçılığına girebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanalpazardan almistim ben onlar gec onayladiklari icin siparis gec kargoya verildi. Ona ragmen kucuk hediye yollamislar gecikme icin ozur dileriz yaziyor. Tesekkurler urun guzel zaten saticida baya iyi. Pek boyle saticiyla karsilasmamistim.

• 5 kg sipariş edildi. GG nick "ezel-i".
  • Kargo geldi benimde çok beğendi bizimkiler teşekkür ediyoruz iyi satışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • firari3004 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz. Tek kelimeyle harika.
  • Merhabalar efendim. Online satışın acemisi olduğumuz için gittigidiyorun komisyon tutarını fatura ettiğini bilmiyorduk. Sizlerin uyarısıyla gittigidiyorla iletişime geçip konu hakkında bilgi aldık. Gittigidiyor bize komisyon tutarını fatura edince bizde o tutarı ödemiş olduğumuz kdv den düşebileceğiz. Dolayısıyla sorun çözülmüş oldu. Sizler sayesinde farkında olmadığımız bir yanlışı çözmüş olduk. Bundan sonraki fsturalar ödemiş olduğunuz tutar üzerinden kesilecektir. Daha öncesi uygulamadan dolayı herkesten özür dileriz.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.