Şimdi Ara

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
47
Favori
37.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar efendim. Sanalpazar ve Gittigidiyorda fiyatlarımız hep aynıydı 28 tl. 25 tl havale eft fiyatıydı. Fakat kargo probleminden dolayı havale eft ile satışı iptal etmek zorunda kaldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bugün 4 kg siparişimi teslim aldım, normalde kayısı yemeyen birisi olarak bunlara bayıldım, satıcı arkadaşa teşekkür ediyorum
  • n11 satışı ne durumda acaba?
  • Hadi bakalım ben de 1 kg. Sipariş verdim umarım beğenirim, beğenirsem devamı gelir sanalpazar üzerinden verdim siparişimi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar efendim. Sözleşmeleri imzaladık gönderdik evrak onayında bekliyor efendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: firari3004

Merhabalar efendim. Sanalpazar ve Gittigidiyorda fiyatlarımız hep aynıydı 28 tl. 25 tl havale eft fiyatıydı. Fakat kargo probleminden dolayı havale eft ile satışı iptal etmek zorunda kaldık

Havaleyle ödemek daha pahallıya geldi 3kg için 75 ödedik, herkes tarafından beğenilince şimdi 2. 3kg paketi sipariş edicektimki baktım 3.5kg 100 liralık avantaj cepte sayesinde 70e geliyor, gittigidiyordan aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemşerim başlarından dolayı gurur duyuyorum. İşini layıkıyla yapmayan insan burada barınamaz.

Babam Malatya üreticilerinden ve toptan satış fiyatlarına kıyasla arkadaş inanılmaz uygun fiyata satıyor. Tadını bilemeyeceğim ancak 60 'lık Jumbo kayısıyı marketlerde 35 den aşağı bulabileceğinizi sanmıyorum.

Hep destek tam destek allah yardımcın olsun hemşerim.

• Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz efendim. Uzun yıllardan beri takipçisi olduğumuz forumun genel üye profilini, hizmette neye dikkat ettiklerini, kalite konusuna verdikleri önemi ve bu gibi etkenleri yeterince değerlendirme fırsatımız oldu. Biz de bu özelliklere göre böyle bir hizmet sunma kararı aldık. Değerli üyelerimizin emeğe duydukları saygı ve anlayış sayesinde herkesi memmun etme sorumluluğumuz için elimizden geleni yapmaktayız. Tabiki de hatalarımız, eksiklerimiz vardır. Bu konuda da yine bu değerli zümrenin anlayış ve hoşgörüsüne sığınıyoruz. Herkese bir kez daha teşekkür ederiz.

• 3gunde geldi ürünler. 500er gramlık paketlerdeydi. Ancak diğer aldıklarımıza nazaran yas gibiydi. Gayet büyük lezzetli.

• Merhabalar efendim. Şu ana kadar verilmiş olan tüm siparişler yarın kargoya verilecektir. Bu mesajdan sonraki siparişler ise Cumartesi verilecektir efendim. Herkese afiyet olsun. Hayırlı geceler.

• Hocam 1kg 28 demişsiniz GG de 3.5 kg 100 3.5 in kilosu 28.5tl ye geliyor.1kg bile daha avantajlı oluyor.Muhtemelen 1kg için 4-5 tl kargo ödüyorsunuz ve elinize 23-24 tl kalıyor.100 tllik paket içinde GG nin anlaşmalı kargosuyla gönderseniz bile 6-7 tl ödersiniz.Bu durumda 100 tl lik almaktansa 1kglik almak daha avantajlı.100 ü 4 e çıkarın bizde alalım.
  • biraz fazla mı şekerli bana mı öyle geliyor?
  • Merhabalar efendim. 100 tllik paket forumun ısrarı üzerine çek kullanılabilsin diye düzenlediğimiz bir paket. Ayrıca pazartesinden itibaren 1 Kg olan paketler ücretsiz kargo olmayacak efendim. 1 Kg a özel deneme kampanyası yaptığımız için bu şekilde. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• Merhaba gittigidiyordan 4-5 kg almayı düşünüyorum paketlemeleri nasıl yapıyorsunuz 1 er kilogramlık paketlerde mi geliyor?
  • bu kadar olumlu yorumu görünce bende merak ettim. az önce 1 kg sipariş geçtim.
    gün kurusunun iyisini bulmak zor. ucuz olanlarda koku oluyor,hiç yenmiyor.
  • firari3004 kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşların yorumlarını dikkatle izliyorum;

Gün kurusu yumuşak olmamalı diye biliyorum. Islak ve yumuşak olanlar kayısıların çuvala doldurulup suda bekletilmesi ile oluyordu diye hatırlıyorum. Böylece 1kg'a daha az adette kayısı girmiş oluyor.

Sizin kayısılarınız güneşte kururken nasıl yumuşacık kalıyor?

Not: Bir Malatyalı olarak aileme almayı düşündüm, anneme ve akrabalara sorduğumda hepsi kesinlikle alma dedi, o yüzden merak ettim.

Şimdiden cevabınız için teşekkürler.
  • ürün dün elime ulaştı çok beğendik teşekkürler herkeze tavsiye ederim @firari3004
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

Hocam arkadaşların yorumlarını dikkatle izliyorum;

Gün kurusu yumuşak olmamalı diye biliyorum. Islak ve yumuşak olanlar kayısıların çuvala doldurulup suda bekletilmesi ile oluyordu diye hatırlıyorum. Böylece 1kg'a daha az adette kayısı girmiş oluyor.

Sizin kayısılarınız güneşte kururken nasıl yumuşacık kalıyor?

Not: Bir Malatyalı olarak aileme almayı düşündüm, anneme ve akrabalara sorduğumda hepsi kesinlikle alma dedi, o yüzden merak ettim.

Şimdiden cevabınız için teşekkürler.

Hocam birincisi bütün kayısılar çuvallara doldurulup şehir merkezine götürülür. İkincisi ise ıslatmanın amacı kilo artmasını saplamak değil görüntüyü düzeltmektir. Gün kurusu kayısı toprağın üzerinde kaldığı için üzerinde bir yığın ot bulmak mümkün ve şekil olarak da buruş buruş oluyor.

Arkadaş görüntü olarak daha iyi bir sunum olsun diye böyle bir eyleme girilmiş. 1 kg da ne kadar kayısı kar sağlanabilir allah aşkına?

Malatya'lı akrabalarınıza sorunuz kuruyemişlerde ıslatılıp düzeltimeden satılan kayısı mı var?

Satış yapan arkadaşı inanın tanımıyorum sadece bu başarıyı saçma sapan bahaneler ile yoluna taş koymak isteyenlere müsade etmek istemiyorum.

• Kayısılardan fazlasıyla memnun kaldık, emeğinize sağlık
  • Buradaki yorumlara güvenerek 3.5 kgda ben aldım gg vodofone avantaj cepte kampanyası ile gg nickim zorbegenir :) ona gore hocam

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.