Şimdi Ara

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
47
Favori
37.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya 8 Mayısta bitmiş, yeni kampanya yok mu ?
  • ayy A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim. Şuan kampanyamız olmayacaktır. Şirket olarak ürünlerimizde azaltmaya gitme gibi bir düşüncemiz var. İlerleyen günlerde bu konuda bir açıklama yapacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: firari3004

Merhabalar efendim. Şuan kampanyamız olmayacaktır. Şirket olarak ürünlerimizde azaltmaya gitme gibi bir düşüncemiz var. İlerleyen günlerde bu konuda bir açıklama yapacağız.

293814558028 sipariş kodu ile 1 kg jumbo gün kurusu sipariş ettim.
    Arkadaşım için aldım, güzel bir paket gönderirseniz sevinirim.
  • n11'den 75tl'lik bir sipariş geçtim.(209228881164) hediyesiz göndermeyeceğinizi umuyorum :)
  • Merhabalar efendim. Siparişiniz onaylanmıştır. Yarın kargoya verilecektir..teşekkür ederiz

• Merhabalar,
    N11 'den 202685243164 sipariş kodu ile

Malatya Dut Kurusu Doğal 500 gr.
    Kuru Siyah Üzüm Salkım 500 Gr.
    Doğal Kuru İncir Armut Aydın 1 kg
    Malatya Gün Kurusu Kayısı Jumbo Doğal 1 kg

sipariş ettim.
  • kampanya olacakmı ? en son ürünlerde azalmaya gidileceğinden bahsetmiştiniz bir açıklama gelmedi
  • byRamo kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim. Kayısı dışındaki ürünlerimizin stoğu bitince yeni stok eklenmeyecektir. Sitemizden kuru kayısı satışı devam edecektir. Ayrıca yaş (taze) kayısı sezonu haziran ortasında açılınca kampanyamızı o Zaman yapacağız ve taze kayısı satışımız da olacaktır

• Hocam 5 kilo daha az önce sipariş verdim. :)
    Bir önceki siparişimde kargo şirketinden bir şerefsiz kolinin kenarını yırtıp içinden bir kaç tane kayısı almış. :) Sizden ricam kargo kolisinin etrafını açılmayacak şekilde bantlamanız.
    İlginiz ve değişmeyen kaliteniz için tekrar teşekkür ederim..

• pazartesi akşama dogru verdigim sipariş perşembe elime ulaştı bir önceki siparişimde yaşadıgım bir iki olayı bildirdigim stıcı gayet özenli davranmış ve kayısıların tadları muhteşem. Hediye içinde ayrıca teşekkürler.
  • Yaş kayısı ne zaman çıkacak??? Sabır kalmadı. Pazardaki kayısılar saman gibi resmen

• drhberdem D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim 3-4 gün içinde sitemizde olacaktır.

• Üstad herşey iyi güzelde kargo ücreti bana fazla geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: drhberdem

Yaş kayısı ne zaman çıkacak??? Sabır kalmadı. Pazardaki kayısılar saman gibi resmen
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firari3004 -- 14 Haziran 2016; 0:35:20 >

• Yaş Kayısı satışımız başlamıştır.

kayisim.com
    3 kg ücretsiz kargo linki http://www.kayisicim.com/yas-taze-kayisi-kabaasi-1-kalite-3-kg-ucretsiz-kargo-pmu68
    1 kg linki http://www.kayisicim.com/yas-taze-kayisi-kabaasi-1-kalite-1-kg-pmu67

n11
    3 kg ücretsiz kargo linki http://urun.n11.com/meyve/yastaze-kayisi-kabaasi-1-kalite-3-kg-ucretsiz-kargo-P118523733
    1 kg linki http://urun.n11.com/meyve/yastaze-kayisi-kabaasi-1-kalite-1-kg-P118523505

*Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü verilen siparişler Pazartesi günü kargoya verilecektir. Kargoda fazladan beklememesi adına böyle bir önlem alınmıştır.

Ayrıca 3 kg lık paketi satın aldığınızda kargo ücretsiz olduğu için sitemizden istediğiniz diğer ürünleri de sepete ekleyip kargo ücreti ödemeden satın alabilirsiniz.

• firari3004 kullanıcısına yanıt
    siparişi oluşturdum hocam 1 sat önce :)
    Teşekkürler.
  • ismailsss kullanıcısına yanıt
    Siparişiniz için teşekkürler efendim. Bugün kargoya verilecektir. Afiyet olsun

• 296928470532 nolu siparişi az önce verdim,ödemeyi havale yaptım.Bugün kargoya verilmesini rica ederim.

• n11 den gün kurusu gözükmüyor, stok mu kalmadı acaba?
  • 296929427388 nolu siparişin havalesi yapıldı özel mesajlarda belirttiğim hususlara dikkat ederek gönderirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr5454 -- 16 Haziran 2016; 17:23:50 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.